Boxsprings bij Plug Meubelen

Ga naar website →
Ambachtsweg 3, 2222 AH , Katwijk, Nederland
01880 445 600, info@plug-meubelen.nl

U bent op zoek naar een boxspring? Plug Meubelen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, nodigt Plug meubelen u van harte uit.

Plug Meubelen is sinds kort dealer van Hml Bedding. Na een lange zoektocht naar een goed en eerlijk Nederlands product, kwamen we bij Hml Bedding terecht. En wat een goede keuze! Het product wordt met de grootste zorg omgeven, goede materialen, mooie afwerking en een super mooi design, kortom alles wat een goede boxspring nodig heeft. Wij hopen nog lang met de Hml-familie samen te werken.

Loes, Plug Meubelen

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Katwijk waar Plug Meubelen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Katwijk, Noordwijk, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim, Wassenaar, Noordwijkerhout en Lisse.   Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Plug Meubelen.