menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Plug Meubelen

Ambachtsweg 3, 2222 AH , Katwijk, Nederland
01880 445 600, info@plug-meubelen.nl
boxspring-hmlbedding-plug-meubelen-winkel.jpg
boxspring-hmlbedding-plug-meubelen-studio.jpg

Je bent op zoek naar een boxspring? Plug Meubelen in Katwijk laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Plug Meubelen je van harte uit.

Plug Meubelen is sinds kort dealer van Hml Bedding. Na een lange zoektocht naar een goed en eerlijk Nederlands product, kwamen we bij Hml Bedding terecht. En wat een goede keuze! Het product wordt met de grootste zorg omgeven, goede materialen, mooie afwerking en een super mooi design, kortom alles wat een goede boxspring nodig heeft. Wij hopen nog lang met de Hml-familie samen te werken.

Loes, Plug Meubelen

Al tijdens het eerste telefonisch contact met Peter was het mij duidelijk: deze mensen maken weloverwogen keuzes en gaan alleen voor wat echt goed is en wat bij ze past. Trots was ik dan ook toen ik hoorde dat we na een lange voorselectie nog steeds op de shortlist stonden van mogelijk nieuwe leverancier. Blij word ik met de aandacht en passie voor technische details, waarmee ze de consument helpen om een goede keuze te maken. We gaan er absoluut vanuit dat we samen nog lang de mensen in de regio Katwijk van mooie producten mogen voorzien.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Katwijk waar Plug Meubelen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Noordwijk, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim, Wassenaar en Noordwijkerhout. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Plug Meubelen.