menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Oss kopen


Een boxspring in Oss samenstellen is dankzij onze goed gesorteerde dealer Boonman Bedden aan de Frankenweg geen enkel probleem. Samen met de deskundige medewerkers kun je de hoge kwaliteit en de vele mogelijkheden van onze gehele collectie ontdekken. Ook ervaar je hier dat ze oprecht plezier beleven aan het helpen samenstellen van jouw ideale bed. Kijken naar de wensen en omvormen in persoonlijk advies voor een optimale materiaalkeuze. Dat is de visie achter alles wat wij bij Hml Bedding doen en van onze verkooppunten verwachten.

Alle producten uit het assortiment kunnen gemixt en gematcht worden. Zo ontstaat uit alle verschillende mogelijkheden uiteindelijk een bed dat geheel aansluit bij je persoonlijke smaak. Zowel qua ligcomfort als uitstraling. Op die manier wordt je slaapkamer echt een droomkamer. Speciale wensen? Zonder meerprijs verzorgen we afwijkende afmetingen, lengtes van 210 en 220 zijn leverbaar zonder meerprijs en je hebt keuze uit meer dan 100 stoffen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Laat je voor een uniek gemaakte boxspring in Oss altijd adviseren door een van de professionals bij Boonman Bedden.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een boxspring in Oss op maat samenstellen?


Wij maken graag wat jij wilt kopen en verkopen dus niet standaard wat we gemaakt hebben. Voor de verkoop van onze boxsprings in Oss en omgeving werken we al jaren samen met Boonman Bedden. De motivatie voor en eisen aan een nieuwe boxspring zijn voor niemand hetzelfde. De wensen zijn altijd zeer persoonlijk en daarom maken we het graag zo makkelijk mogelijk voor je wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Oss.

De verkoopadviseur helpt je te bekijken en beoordelen wat het beste bij je past. Onze collectie is zo gemaakt dat de matrassen en toppers onderling gelijk zijn qua hoogte, waardoor ze makkelijk naast elkaar te combineren zijn. Zo kan iedereen in basis los van zijn of haar partner een eigen persoonlijk slaapcomfort selecteren zonder dat dit invloed heeft op hoe het plaatje er uiteindelijk uitziet. Een goede boxspring in Oss samenstellen is daarom uiterst gemakkelijk, aangezien daar een complete afspiegeling van onze totale collectie te zien en voelen is.

Boxspring Zacht & Organisch

Boxspring met hoofdbord Poco in de stijl Zacht & Organisch

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Perfect hoe het bed volledig naar wens kan worden samengesteld. Perfecte levering. Net toen het 2 dagen 30 graden was. Desondanks meteen goed kunnen slapen. Onze dochter wil nu ook zo'n bed. We zijn er heel blij mee.

Alexander Pijnenburg, ontvangen via Google mijn bedrijf

Boxspring in Oss samenstellen

Een boxspringcombinatie is een samenstelling van veel losse elementen. De matrastopper, het matras zelf, maar ook de boxspringbodem, pootjes en eventueel hoofd- en voetbord. Al deze losse elementen zorgen ervoor dat het bed dat je samenstelt uiteindelijk jouw ideale bed is. De te maken keuzes hebben allemaal impact op het eindresultaat. Oftewel, voor het ligcomfort en het uiteindelijke totaalplaatje. Ook de keuze voor een verstelbare boxspring of een niet-verstelbare boxspring in Oss is een belangrijke. Je kunt deze keuze maar een keer maken en het is dus belangrijk om dit goed te testen en je uitgebreid te laten adviseren. Uniek in de Hml Bedding collectie is dat je ook nog de keuze kunt maken om de helft wel en de andere helft niet elektrisch verstelbaar te kiezen.

Waar boxspring kopen in Oss?

Een goede nacht is de basis van het goed functioneren tijdens de dag. Iedereen slaapt ongeveer een derde van zijn leven, je brengt dus veel tijd door in je bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of boxspring koopt. Veel matrassen en slaapsystemen lijken ontzettend op elkaar, maar zijn qua materiaalgebruik wel degelijk verschillend. Het prettige van onze dealers is dat ze naast een compleet assortiment ook jarenlang ervaring hebben. Naast een goed product is een goed advies ook absoluut nodig om tot een goed eindresultaat te komen. Bekijk hier waar onze verkooppunten zich bevinden en waar jij een heerlijke boxspring in Oss kunt samenstellen. Zeker zijn van alle aandacht en ruimte? Maak vooraf een afspraak.

Maatwerk in slapen

Ben je benieuwd naar onze stijlen, wie we zijn of wat we doen? Neem dan een kijkje op de maatwerk pagina. Hier vind je een kijkje in ons maatwerk en de hoeveelheid aandacht en zorg die wij besteden aan jouw nachtrust. Uiteraard vergt het maken van een bed veel handwerk, maar waar mogelijk combineren we dat uiteraard met moderne technieken en materialen. We houden zo grip op vakwerk, maar wel op een efficiënte en duidelijk georganiseerde manier.