menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Schijndel

Persoonlijk slaapcomfort op een boxspring in Schijndel


Hml Bedding is een leverancier van boxsprings in Schijndel. Door het hele land leveren we aan mooie beddenspeciaalzaken. Op onze dealerpagina vind je al onze dealers. Wij maken graag wat jij wilt kopen, en verkopen dus niet standaard wat we gemaakt hebben. Om een boxspring in Schijndel te kopen adviseren we ons verkooppunt beddenspeciaalzaak Boonman Bedden te bezoeken. Hier staan ervaren vakmensen voor je klaar om je te adviseren. Hier staat een groot deel van onze collectie opgesteld om uitgebreid getest te worden. De vakkundige adviseurs kijken graag met je mee om tot een ontwerp voor jouw bed te komen. Onze collectie is zo gemaakt dat de matrassen en toppers onderling gelijk zijn qua hoogte en dus makkelijk naast elkaar in te zetten zijn. Op deze manier kan iedereen zijn eigen persoonlijk slaapcomfort selecteren, zonder dat dit afbreuk doet aan het uiteindelijke totaalplaatje.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Een boxspring in Schijndel met optimaal comfort


Een boxspring in Schijndel samenstellen is een kwestie van aangeven wat de wensen en behoeftes zijn. De deskundige medewerkers laten je graag de technische verschillen zien, zodat het duidelijk wordt dat onze hele collectie van hoge kwaliteit is en ontzettend veel mogelijkheden bevat. Ook ga je ervaren dat ze oprecht plezier beleven aan het helpen samenstellen van jouw ideale bed. Alle producten uit het assortiment kunnen gecombineerd worden. Zo ontstaat uit er uiteindelijk een bed dat geheel aansluit bij je persoonlijke smaak. Zowel qua ligcomfort als uitstraling. Op die manier wordt je slaapkamer echt een droomkamer. Speciale wensen? Zonder meerprijs heb je keuze uit meer dan 100 stoffen en lengtematen van 210 en 220. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Samen maken we ons bed tot jouw bed!

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Zeer tevreden over onze nieuwe boxspring van Hml. Ligt voortreffelijk, en we worden sinds lange tijd weer uitgerust wakker, zonder klachten.

Marion Wijnen-Kuunders, ontvangen via Google mijn bedrijf

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Als violiste dien ik echt energiek te zijn om zowel in binnen- als buitenland optimaal te kunnen presteren. Heel blij ben ik dan ook met mijn heerlijke boxspring van Hml Bedding, waardoor ik iedere ochtend positief en vol energie aan de dag kan beginnen! Voortaan is slapen in mijn eigen bed een luxe, in plaats van overnachten in een hotel!

Julia Philippens, ontvangen via e-mail

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Boxspring in Schijndel samenstellen

Om een boxspring in Schijndel samen te stellen is het prettig te weten waar een boxspring allemaal uit bestaat. Een boxspringcombinatie bestaat uit veel losse elementen. Naast een boxspring, matras en matrastopper, ook uit pootjes en eventueel hoofd- en voetbord. Samen zorgen al deze losse elementen ervoor dat er uiteindelijk een plaatje van een boxspring in de slaapkamer staat. Helemaal passend bij de stijl en het interieur dat je graag ziet. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit een wel of niet elektrisch verstelbare boxspring. Afhankelijk van hoe je in de (nabije) toekomst het bed denkt te gaan gebruiken, kan dit een luxe of wellicht zelfs noodzakelijke optie zijn. Binnen onze complete collectie kun je bij de aankoop van een boxspring in Schijndel zelfs kiezen voor een vaste en een elektrisch verstelbare uitvoering naast elkaar. Doordat ook de boxsprings gelijk van hoogte en ligcomfort zijn, kunnen deze probleemloos naast elkaar geplaatst worden zonder dat dit optisch tot een afwijkend beeld zorgt.

Welke slaapkamerstijl past bij mij?

Ben je benieuwd naar onze stijlen, bekijk dan eens onze moodboards voor inspiratie. We hebben een groot aantal stijlen vastgelegd van boxsprings in Schijndel. Op die manier krijg je een goede indruk van de mogelijkheden die we bieden met onze collectie. Op onze maatwerk pagina laten we graag zien hoeveel aandacht en zorg we besteden aan jouw nachtrust. Het is veel handwerk, maar we combineren dit waar mogelijk met de meest moderne technieken en materialen. Op die manier blijven we het verleden trouw, maar zijn we wel degelijk klaar voor de toekomst.

Waar kan ik een afspraak plannen voor een boxspring in Schijndel?

Een goed advies is de basis van een goede nachtrust. Pak dan ook de tijd om je optimaal te laten adviseren en maak gebruik van de jarenlange ervaring en kennis van de adviseurs. Wil je zeker zijn van alle tijd, aandacht en ruimte? Maak dan vooraf een afspraak bij Boonman Bedden voor een goed advies voor een boxspring in Schijndel middels de online afspraak planner.