menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen

Traditionele matrassen


Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Bij Hml Bedding kies je altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij één van onze verkooppunten.

Op deze site laten we je graag zien hoe onze traditionele matrassen exact in elkaar zitten. Dat doen we omdat we bij Hml Bedding vinden dat alles draait om de inhoud. Door jou hier de inhoud van onze producten te tonen, weet je precies welke materialen er in onze producten verwerkt zijn en wat je in huis haalt bij aankoop van één van onze matrassen. Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren.

Voor gestoffeerde matrassen en toppers raadpleeg onze configurator.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen matrassen

Matras Cadens HR

Cadens HR

Matras Cadens LX

Cadens LX

Matras Gavotte HR

Gavotte HR

Matras Gavotte LX

Gavotte LX

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Wat is conformiteit bij een matras?

Bij zowel matrassen als toppers is het belangrijk om aandacht te besteden aan de conformiteit. Hiermee bedoelen we de mate waarin de geselecteerde materialen in staat zijn om zich aan te passen aan je lichaam. Matrassen en toppers kunnen gemaakt worden van veel verschillende materialen en gebruikt worden in veel verschillende combinaties. Belangrijk is dat deze materialen in staat zijn om zich gelijktijdig goed aan te passen aan je persoonlijke lichaamsbouw, maar het lichaam ook goed ondersteunen. Met name bij de schouder en heup is het belangrijk om voldoende ruimte te krijgen, terwijl je bij je bovenlichaam ondersteuning nodig hebt. Laat je adviseren en neem de tijd om de diverse materalen te testen. Op die manier heb je vrij snel een goede eerste indruk van de eigenschappen.

Waarom is warmte-/vochtregulatie belangrijk bij matrassen en toppers?

Bij matrassen en toppers is het van belang dat er sprake is van een goede warmte-/vochtregulatie. Als dit het geval is dan zijn de gebruikte materialen in staat om te zorgen voor en prettig en aangenaam slaapklimaat. Per nacht verliest een persoon veel vocht in de vorm van transpiratie. Als de gebruikte materialen niet in staat zijn om dit te verwerken en af te voeren, ontstaat er een klam en benauwend slaapklimaat. Dit staat logischerwijs een goede nachtrust in de weg. In de matrastijken van Hml Bedding wordt per vierkante meter 400gram Climawat gebruikt. Dit zorgt voor een goede transportatie van het vocht en warmte, waardoor de oppervlakte snel kan drogen en heerlijk comfortabel blijft.

Duurzaamheid matrassen en toppers

Van matrassen en toppers verwachten we een goede duurzaamheid. Het is uiteraard belangrijk om niet alleen in het begin, maar juist gedurende de gehele levensduur van de matras en topper ondersteuning en ligcomfort te ervaren. Om deze reden gebruiken wij enkel materialen die hiervoor bewezen geschikt zijn. Om maximaal gebruik te maken van de duurzaamheid van deze materialen adviseren we dan ook om de matras en topper met regelmaat te draaien en te keren. Hoe gelijkmatiger de materialen belast worden, hoe langer het complete product zijn werk kan blijven doen.