menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen

Traditionele matrassen


Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Bij Hml Bedding kies je altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij één van onze verkooppunten.

Op deze site laten we je graag zien hoe onze traditionele matrassen exact in elkaar zitten. Dat doen we omdat we bij Hml Bedding vinden dat alles draait om de inhoud. Door jou hier de inhoud van onze producten te tonen, weet je precies welke materialen er in onze producten verwerkt zijn en wat je in huis haalt bij aankoop van één van onze matrassen. Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren.

Voor gestoffeerde matrassen en toppers raadpleeg onze configurator.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen matrassen

Matras Cadens HR

Cadens HR

Matras Cadens LX

Cadens LX

Matras Gavotte HR

Gavotte HR

Matras Gavotte LX

Gavotte LX

Matras Abbado

Abbado

Matras Brico

Brico

Matras Gatti

Gatti

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Het bed bevalt nu helemaal goed. In eerste instantie een te harde combinatie gekozen, maar na wisseling nu nergens last meer van, heel fijn dus! Alle rugklachten zijn verdwenen. We zijn erg tevreden en te spreken over de goede service. Complimenten en bedankt!

Esmee van den Brand, ontvangen via email

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Wat is conformiteit bij een matras?

Bij zowel matrassen als toppers is het belangrijk om aandacht te besteden aan de conformiteit. Hiermee bedoelen we de mate waarin de geselecteerde materialen in staat zijn om zich aan te passen aan je lichaam. Matrassen en toppers kunnen gemaakt worden van veel verschillende materialen en gebruikt worden in veel verschillende combinaties. Belangrijk is dat deze materialen in staat zijn om zich gelijktijdig goed aan te passen aan je persoonlijke lichaamsbouw, maar het lichaam ook goed ondersteunen. Met name bij de schouder en heup is het belangrijk om voldoende ruimte te krijgen, terwijl je bij je bovenlichaam ondersteuning nodig hebt. Laat je adviseren en neem de tijd om de diverse materalen te testen. Op die manier heb je vrij snel een goede eerste indruk van de eigenschappen.

Waarom is warmte-/vochtregulatie belangrijk bij matrassen en toppers?

Bij matrassen en toppers is het van belang dat er sprake is van een goede warmte-/vochtregulatie. Als dit het geval is dan zijn de gebruikte materialen in staat om te zorgen voor en prettig en aangenaam slaapklimaat. Per nacht verliest een persoon veel vocht in de vorm van transpiratie. Als de gebruikte materialen niet in staat zijn om dit te verwerken en af te voeren, ontstaat er een klam en benauwend slaapklimaat. Dit staat logischerwijs een goede nachtrust in de weg. In de matrastijken van Hml Bedding wordt per vierkante meter 400gram Climawat gebruikt. Dit zorgt voor een goede transportatie van het vocht en warmte, waardoor de oppervlakte snel kan drogen en heerlijk comfortabel blijft.

Duurzaamheid matrassen en toppers

Van matrassen en toppers verwachten we een goede duurzaamheid. Het is uiteraard belangrijk om niet alleen in het begin, maar juist gedurende de gehele levensduur van de matras en topper ondersteuning en ligcomfort te ervaren. Om deze reden gebruiken wij enkel materialen die hiervoor bewezen geschikt zijn. Om maximaal gebruik te maken van de duurzaamheid van deze materialen adviseren we dan ook om de matras en topper met regelmaat te draaien en te keren. Hoe gelijkmatiger de materialen belast worden, hoe langer het complete product zijn werk kan blijven doen.