menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen

Traditionele matrassen


Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Bij Hml Bedding kies je altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij één van onze verkooppunten.

Op deze site laten we je graag zien hoe onze traditionele matrassen exact in elkaar zitten. Dat doen we omdat we bij Hml Bedding vinden dat alles draait om de inhoud. Door jou hier de inhoud van onze producten te tonen, weet je precies welke materialen er in onze producten verwerkt zijn en wat je in huis haalt bij aankoop van één van onze matrassen. Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren.

Voor gestoffeerde matrassen en toppers raadpleeg onze configurator.

Ambachtelijk maatwerk

9,2 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen matrassen

Matras Cadens HR

Cadens HR

Matras Cadens LX

Cadens LX

Matras Gavotte HR

Gavotte HR

Matras Gavotte LX

Gavotte LX

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

We loved the fast service, shipping and the overall experience of collaborating with Hml Bedding. The service was amazing! They helped us choosing the right mattress online and they shipped our mattress really fast and the mattress was beyond our expectations! Exactly what our bodies needed! It’s like it was built for us. Would def. recommend to anyone who is looking for the perfect mattress.

Alexandra & Maria Spanidou, ontvangen via email

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Conformiteit

Bij zowel matrassen als toppers is het belangrijk om aandacht te besteden aan de conformiteit. Hiermee bedoelen we de mate waarin de geselecteerde materialen in staat zijn om zich aan te passen aan je lichaam. Matrassen en toppers kunnen gemaakt worden van veel verschillende materialen en gebruikt worden in veel verschillende combinaties. Belangrijk is dat deze materialen in staat zijn om zich gelijktijdig goed aan te passen aan je persoonlijke lichaamsbouw, maar het lichaam ook goed ondersteunen. Met name bij de schouder en heup is het belangrijk om voldoende ruimte te krijgen, terwijl je bij je bovenlichaam ondersteuning nodig hebt. Laat je adviseren en neem de tijd om de diverse materalen te testen. Op die manier heb je vrij snel een goede eerste indruk van de eigenschappen.

Warmte-/vochtregulatie

Bij matrassen en toppers is het van belang dat er sprake is van een goede warmte-/vochtregulatie. Als dit het geval is dan zijn de gebruikte materialen in staat om te zorgen voor en prettig en aangenaam slaapklimaat. Per nacht verliest een persoon veel vocht in de vorm van transpiratie. Als de gebruikte materialen niet in staat zijn om dit te verwerken en af te voeren, ontstaat er een klam en benauwend slaapklimaat. Dit staat logischerwijs een goede nachtrust in de weg. In de matrastijken van Hml Bedding wordt per vierkante meter 400gram Climawat gebruikt. Dit zorgt voor een goede transportatie van het vocht en warmte, waardoor de oppervlakte snel kan drogen en heerlijk comfortabel blijft.

Duurzaamheid matrassen en toppers

Van matrassen en toppers verwachten we een goede duurzaamheid. Het is uiteraard belangrijk om niet alleen in het begin, maar juist gedurende de gehele levensduur van de matras en topper ondersteuning en ligcomfort te ervaren. Om deze reden gebruiken wij enkel materialen die hiervoor bewezen geschikt zijn. Om maximaal gebruik te maken van de duurzaamheid van deze materialen adviseren we dan ook om de matras en topper met regelmaat te draaien en te keren. Hoe gelijkmatiger de materialen belast worden, hoe langer het complete product zijn werk kan blijven doen.