menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Tilburg

Een boxspring in Tilburg voor uitmuntend slaapcomfort


Voor een boxspring in Tilburg kun je bij verschillende verkooppunten terecht. In de omgeving van Tilburg bevinden zich meerdere verkooppunten waar boxsprings van Hml Bedding aangeboden worden. Hml Bedding staat voor hoge kwaliteit boxsprings, waarbij maatwerk centraal staat. Een bed is een hele persoonlijke keuze, daar komt naar onze mening altijd maatwerk aan te pas. Bij Hml Bedding kun je zelf jouw eigen ideale bed samenstellen. We bieden op-maat-gemaakte boxsprings met een duurzaam karakter waar je jarenlang plezier van hebt.

Naar eigen wens kunnen alle artikelen uit de collectie gecombineerd worden. Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Dan wordt dit zonder meerprijs gerealiseerd. Ook zit er geen prijsverschil in de keuze van stoffen, waardoor we onze klanten stimuleren om echt hun ideale boxspring samen te stellen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Zowel het optimale slaapcomfort als de gewenste uitstraling van het bed kun je volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. De keuze van een bed is er een voor de langere termijn. Hierdoor is het erg belangrijk dat er de nodige aandacht aan wordt besteed. Jouw bed wordt pas gemaakt, zodra jij jouw keuzes hebt gemaakt. Wij maken deze graag voor je. Laat je altijd adviseren door een professional wanneer je een op maat gemaakte boxspring in Tilburg wilt kopen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een op maat gemaakte boxspring in Tilburg?


In onze verkooppunten voor een boxspring in Tilburg en omgeving staan professionals klaar om jou persoonlijk te adviseren. Zij vertellen ons vervolgens wat jullie graag willen kopen. Dat is hetgeen wat wij gaan maken. De persoonlijke keuze voor een nieuwe boxspring willen we zo makkelijk mogelijk maken. Alle matrassen en toppers zijn daarom van dezelfde hoogte, zodat deze allemaal gemakkelijk naast elkaar te combineren zijn. Op deze manier kan eenieder zijn eigen keus maken, maar blijft het plaatje altijd hetzelfde. Onze adviseurs van de verkooppunten rondom Tilburg helpen je graag bij het maken van de beste keuzes.

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heerlijk bed gekocht, veel mogelijkheden om het helemaal naar eigen idee en smaak af te stemmen. Slapen er heerlijk op en snel geleverd.

Matje H., ontvangen via Google mijn bedrijf

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Wij hebben vannacht voor het eerst in ons nieuwe Hml bed geslapen en wat een verademing. Naast dat onze slaapkamer ineens de uitstraling heeft gekregen van hotelkamer, ligt het bed hemels. Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneind een aanrader. Daar hebben wij over getwijfeld, maar we zijn aangenaam verrast over het extra comfort dat dit geeft. De term “niet uit bed kunnen komen” heeft voor onze een nieuwe dimensie gekregen;). Niets dan lof voor Hml Bedding en de service van Mark van de Laarschot, dank voor de goede nachtrust!

Elsemieke Bergema, ontvangen via Google mijn bedrijf

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Boxspring in Tilburg

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen die allen bijdragen aan iemands persoonlijke slaapcomfort: het onderstel inclusief matras, de topper, pootjes en het hoofd- en/of voetbord. Bij alle onderdelen staat jouw persoonlijke keuze centraal. Zo kun je een bed samenstellen die volledig op jouw wensen is afgestemd. Daarnaast kun je kiezen voor een vaste of een elektrisch verstelbare boxspring. De hoogte van beide opties is gelijk, waardoor het ook mogelijk is om deze te combineren. Iedereen kan zijn keuze werkelijkheid maken, zonder dat het totaalplaatje verandert. Voor een boxspring in Tilburg vind je diverse dealers in de regio die je graag begeleiden bij het samenstellen van je droombed.

Waar krijg je slaapadvies in Tilburg?

Goed slapen heeft een positieve invloed op jou als mens en daar heb je de hele dag plezier van. Een derde van je leven bestaat zelfs uit slapen. Het is dus belangrijk dat je jezelf goed laat informeren bij de aankoop van een nieuw matras of nieuwe boxspring. Wij zijn ervan overtuigd dat de adviseurs van onze verkooppunten genoeg kennis en kunde hebben om jou te helpen bij het vinden van een boxspring in Tilburg. In combinatie met een uitgebreide collectie is alles in huis om je te helpen jouw bed samen te stellen. Via https://www.hmlbedding.nl/dealer kun je een afspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt.

Wat is de gedachte achter maatwerk bij een boxspring?

Ben je na bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden naar de werkwijze van Hml Bedding? Via https://www.hmlbedding.nl/maatwerk nemen we je graag mee in ons productieproces. We laten je zien hoe jouw bed met veel persoonlijke aandacht en vakwerk wordt gemaakt. We houden van een duidelijke en eerlijke manier van werken en hopen jou graag hier in mee te nemen.