menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Tilburg

Een boxspring in Tilburg voor uitmuntend slaapcomfort


Voor een boxspring in Tilburg kun je bij verschillende verkooppunten terecht. In de omgeving van Tilburg bevinden zich meerdere verkooppunten waar boxsprings van Hml Bedding aangeboden worden. Hml Bedding staat voor hoge kwaliteit boxsprings, waarbij maatwerk centraal staat. Een bed is een hele persoonlijke keuze, daar komt naar onze mening altijd maatwerk aan te pas. Bij Hml Bedding kun je zelf jouw eigen ideale bed samenstellen. We bieden op-maat-gemaakte boxsprings met een duurzaam karakter waar je jarenlang plezier van hebt.

Naar eigen wens kunnen alle artikelen uit de collectie gecombineerd worden. Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Dan wordt dit zonder meerprijs gerealiseerd. Ook zit er geen prijsverschil in de keuze van stoffen, waardoor we onze klanten stimuleren om echt hun ideale boxspring samen te stellen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Zowel het optimale slaapcomfort als de gewenste uitstraling van het bed kun je volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. De keuze van een bed is er een voor de langere termijn. Hierdoor is het erg belangrijk dat er de nodige aandacht aan wordt besteed. Jouw bed wordt pas gemaakt, zodra jij jouw keuzes hebt gemaakt. Wij maken deze graag voor je. Laat je altijd adviseren door een professional wanneer je een op maat gemaakte boxspring in Tilburg wilt kopen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een op maat gemaakte boxspring in Tilburg?


In onze verkooppunten voor een boxspring in Tilburg en omgeving staan professionals klaar om jou persoonlijk te adviseren. Zij vertellen ons vervolgens wat jullie graag willen kopen. Dat is hetgeen wat wij gaan maken. De persoonlijke keuze voor een nieuwe boxspring willen we zo makkelijk mogelijk maken. Alle matrassen en toppers zijn daarom van dezelfde hoogte, zodat deze allemaal gemakkelijk naast elkaar te combineren zijn. Op deze manier kan eenieder zijn eigen keus maken, maar blijft het plaatje altijd hetzelfde. Onze adviseurs van de verkooppunten rondom Tilburg helpen je graag bij het maken van de beste keuzes.

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

We loved the fast service, shipping and the overall experience of collaborating with Hml Bedding. The service was amazing! They helped us choosing the right mattress online and they shipped our mattress really fast and the mattress was beyond our expectations! Exactly what our bodies needed! It’s like it was built for us. Would def. recommend to anyone who is looking for the perfect mattress.

Alexandra & Maria Spanidou, ontvangen via email

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Boxspring in Tilburg

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen die allen bijdragen aan iemands persoonlijke slaapcomfort: het onderstel inclusief matras, de topper, pootjes en het hoofd- en/of voetbord. Bij alle onderdelen staat jouw persoonlijke keuze centraal. Zo kun je een bed samenstellen die volledig op jouw wensen is afgestemd. Daarnaast kun je kiezen voor een vaste of een elektrisch verstelbare boxspring. De hoogte van beide opties is gelijk, waardoor het ook mogelijk is om deze te combineren. Iedereen kan zijn keuze werkelijkheid maken, zonder dat het totaalplaatje verandert. Voor een boxspring in Tilburg vind je diverse dealers in de regio die je graag begeleiden bij het samenstellen van je droombed.

Waar krijg je slaapadvies in Tilburg?

Goed slapen heeft een positieve invloed op jou als mens en daar heb je de hele dag plezier van. Een derde van je leven bestaat zelfs uit slapen. Het is dus belangrijk dat je jezelf goed laat informeren bij de aankoop van een nieuw matras of nieuwe boxspring. Wij zijn ervan overtuigd dat de adviseurs van onze verkooppunten genoeg kennis en kunde hebben om jou te helpen bij het vinden van een boxspring in Tilburg. In combinatie met een uitgebreide collectie is alles in huis om je te helpen jouw bed samen te stellen. Via https://www.hmlbedding.nl/dealer kun je een afspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt.

Wat is de gedachte achter maatwerk bij een boxspring?

Ben je na bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden naar de werkwijze van Hml Bedding? Via https://www.hmlbedding.nl/maatwerk nemen we je graag mee in ons productieproces. We laten je zien hoe jouw bed met veel persoonlijke aandacht en vakwerk wordt gemaakt. We houden van een duidelijke en eerlijke manier van werken en hopen jou graag hier in mee te nemen.