menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Vind jouw boxspring in Utrecht


Ben je op zoek naar een boxspring in Utrecht? Via Hml Bedding ontdek je welk verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt is. Bij de verschillende verkooppunten in buurt van Utrecht staan professionals voor je klaar met persoonlijk advies. Laat je inspireren door de mogelijkheden van ons maatwerk.

Bij Hml Bedding zorgen we ervoor dat je een boxspring kunt samenstellen die volledig naar wens is. Goed slapen vergt tenslotte maatwerk en dat is ook precies waar wij voor staan. Nadat jij al jouw persoonlijke keuzes gemaakt hebt, gaan wij het bed voor jou maken. Doordat we uiterst veel mogelijkheden bieden, kun jij eenvoudig jouw droombed configureren. Om de keuzes voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, blijven we weg bij alle meerprijzen. Zo kun jij jouw keuzes baseren op hetgeen wat echt belangrijk voor je is en waar jij gelukkig van wordt. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste!

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een boxspring in Utrecht een goede keuze is


Wanneer je een boxspring koopt wil je dat dit een duurzame investering is, waar je jarenlang plezier van hebt. Daarom werken wij enkel met materialen van hoge kwaliteit, die gemaakt zijn om lang te bestaan. Om ervoor te zorgen dat jij iedere nacht met plezier het bed in stapt, is het essentieel dat deze volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Slaap je samen met een partner, dan wordt het bed voor jullie beide afzonderlijk afgestemd. Al onze toppers en matrassen hebben, ongeacht de gemaakte keuzes, dezelfde hoogte. Hierdoor wordt de uitstraling van het bed niet bepaald door de keuzes die jullie maken en zijn alle slaapcomforts gemakkelijk met elkaar te combineren.

Wil je een nieuw bed kopen? Dan geven we je wel als advies om jezelf goed te laten informeren. Uiteraard kun je hiervoor ook altijd bij ons terecht. We staan altijd voor je klaar.

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Zelf een op maat gemaakte boxspring samenstellen

Een boxspring bestaat uit diverse elementen, zoals een onderstel, een matras, een matras topper en eventueel een hoofd- en/of voetbord. In ieder verkooppunt vind je een grote variatie van onze collectie, waarmee we je diverse combinaties kunnen laten ervaren. Zodra het ligcomfort en het zogenoemde innerlijk van het bed bepaald is, kunnen we aan de slag met het plaatje. Wil je een voetbord? Welke stof past het beste bij de stijl die je wil neerzetten? Wil je eventueel nog andere poten onder het bed? De keuzes zijn aan jou, uiteraard krijg je hierbij altijd gepast advies voor jouw boxspring in Utrecht bij een winkel bij jou in de buurt.

Waar vind ik een bed van goede kwaliteit in Utrecht?

Een goede nachtrust is essentieel om prettig de dag door te komen.. Om goed te kunnen presteren overdag, is het zaak dat je de nacht goed doorkomt en weer helemaal opgeladen wakker wordt. Neem daarom even de tijd om te bedenken wat jij belangrijk vindt aan een boxspring en neem het advies aan van een professional. Daarnaast is het verstandig om verschillende mogelijkheden te proberen in de winkel. Ga eens op verschillende slaapcomforts liggen, wat vind je prettig en wat niet. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken waar je nu op slaapt en wat je hier fijn en minder fijn aan vindt. Al deze informatie neem je mee wanneer je een boxspring in Utrecht wilt kopen. Via onze afspraakmodule op onze website kun je vooraf een afspraak inplannen bij een winkel bij jou in de buurt. Ben je alvast benieuwd naar de mogelijkheden en een prijsindicatie? Dan kun je ook een kijkje nemen bij onze configurator.

Maatwerk: daar houden we van

Bij Hml Bedding hebben we een passie voor maatwerk. Wij houden ervan om te maken wat precies bij jou past. Iedereen is uniek en daar hoort een unieke boxspring bij. We maken heel graag een boxspring dat op jouw lijf geschreven is. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe we met veel liefde en passie jouw bed maken? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina. Voor direct persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken om een boxspring in Utrecht te ervaren bij een van onze verkooppunten.