menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Lisse zelf samenstellen


Bij de Slaapkamer in Lisse staan professionals voor je klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes wanneer je een boxspring in Lisse wilt kopen. Bij Hml Bedding geloven we dat het samenstellen van een boxspring erg persoonlijk is en ieder bed is daarom uniek. Maatwerk, dat is wat we bij Hml Bedding bieden. Jouw bed bestaat nog niet, het is aan jou om deze eerst zelf samen te stellen voordat wij aan de slag gaan. De adviseurs van de Slaapkamer van Lisse begeleiden je graag in dit proces om te zorgen dat je tot het juiste ontwerp komt. In dit proces probeert Hml Bedding jou tegemoet te komen, door de keuzes die je moet maken zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je behoefte aan een andere lengte- en/of breedtemaat? Of wil je toch last-minute nog wisselen van stofkeuze? Zonder meerprijs realiseren wij dit graag voor je. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.
Het belangrijkste vinden we dat jij met een goed gevoel de winkel uitloopt en niet kunt wachten tot je jouw ideale bed thuis kunt ervaren.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Lisse?


Wanneer jij een boxspring in Lisse wilt kopen denken wij graag met je mee. Een boxspring is tenslotte een investering voor de lange termijn. Het is dan ook belangrijk dat je de tijd neemt om goed na te denken over wat je wilt en waar jij behoefte aan hebt. Een overhaaste beslissing is vaak niet de juiste. Maak jouw persoonlijke keuzes en laat de adviseurs van de Slaapkamer van Lisse jou hierbij helpen. Dan zorgen wij dat de collectie van Hml Bedding het aanbod boxsprings in Lisse gereed heeft staan. Met een boxspring van Hml Bedding zijn alle combinaties denkbaar, aangezien alle matrassen en toppers dezelfde hoogte hebben. Op deze manier kan eenieder zijn eigen ligcomfort bepalen zonder dat het afbreuk doet aan het totaalplaatje.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

Uitstekende bedden met geweldige service. In 2015 hebben wij een elektrisch verstelbare Hml-boxspring aangeschaft bij Boonman en hebben daar al vele jaren plezier van. In 2021 vonden we het tijd de topper eens te vervangen en hebben een nieuwe besteld via Boonman. In 2022 merkte we dat 1 van de hoofdeindes niet meer zo ver omhoog kwam als de andere kant, op goed geluk heb ik een mailtje verstuurd naar de service van HML met de vraag waar dit door zou kunnen komen. Ik had niet de hoop dat er iets uit zo komen, maar niet geschoten is altijd mis. Kreeg netjes antwoord op mijn vraag dat het aan 2 zaken kon liggen. Of de motor was niet goed gecentreerd of de metalen arm die het bed omhoog duwt was verbogen. Met de duidelijke instructies kon ik herleiden dat het de metalen arm was. Ik was in de veronderstelling dat het antwoord van HML zou zijn dat ik een nieuw frame of arm moest gaan bestellen, het bed was immers al 7 oud. Niets was minder waar, kreeg als reactie dat HML vond dat dit niet zou mogen gebeuren en dat ze kosteloos een nieuwe arm opstuurde met de vraag of ik die zelf kon monteren of dat er een monteur langs moest komen. Heb dit zelf vervangen aangezien ze een duidelijke handleiding hadden meegestuurd. Het gebeurd echt nog maar zelden dat je zo aangenaam verrast wordt door een bedrijf. Kan niet anders zeggen dat top kwaliteit met top service! Mocht ons huidige HML bed ooit eens echt vervangen moeten worden zal ik geen moment twijfelen en er weer 1 kopen.

Martijn Groothuis, ontvangen via Google mijn bedrijf

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Super bedje, is eigenlijk een magneet. Eens je erin ligt, geraak je er zeer moeilijk uit. #zeertevreden

Geert, ontvangen via Instagram

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Een boxspring configureren

Zelf een boxspring samenstellen in Lisse is – naast dat het leuk is om te doen – ook erg belangrijk. Ieder element van een boxspring heeft effect op jouw persoonlijke ligcomfort. Om deze reden heb je bij ieder onderdeel dus ook zelf jouw keuzes in de hand. Denk hierbij aan een eventueel voet- en/of hoofdbord, een matras, een topper en het onderstel. We zorgen dat het verkooppunt van onze boxsprings in Lisse goed gevuld zijn met modellen, zodat er een royaal aanbod aan combinaties te testen valt. Als het ligcomfort bepaald is, komt de uitstraling van het bed voorbij. Welke kleur stof vind je mooi? En wil je graag gebruikmaken van een hoofd- en/of voetbord? We horen het graag, en zorgen dat dit mogelijk gemaakt wordt.

Boxspring in Lisse van hoge kwaliteit

Hoe beter je zorg draagt voor jouw nachtrust, hoe meer dit ten goede komt aan jouw prestaties overdag. Hierbij mag een goed bed niet ontbreken. Een goede nachtrust heeft zoveel impact op het dagelijks leven dus neem hier ruim de tijd voor. Daarbij is slaapcomfort erg persoonlijk. Wanneer je samen een boxspring in Lisse gaat uitzoeken, hebben jullie waarschijnlijk andere wensen. Met een boxspring van Hml Bedding kunnen alle wensen in het bed verwerkt worden, zodat dat dit niks afdoet aan de uitstraling van het bed. Het is zelfs mogelijk om een gedeelte elektrisch verstelbaar te maken en het andere gedeelte niet, het is maar net wat de wensen zijn. De specialisten bij onze verkooppunten helpen je graag om onze collectie te testen en naar aanleiding van jouw input het juiste bed samen te stellen. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar staat om met gepast advies een boxspring in Lisse samen te stellen? Maak dan een afspraak via onze website.

Hoe wordt een boxspring op maat gemaakt?

Bij Hml Bedding is geen bed hetzelfde. Ieder bed wordt pas gemaakt als jij jouw persoonlijke keuzes en voorkeuren doorgegeven hebt. We nemen je graag mee in het proces en willen onze passie voor maatwerk met jou delen. Via de maatwerk pagina laten we je zien waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Het maatwerk samen met de nieuwste technieken resulteert in een duurzame boxspring.