menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring op maat kopen in Cuijk


Ben je op zoek naar een goede boxspring die op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij Jacobs Cuijk Wonen - Slapen aan het juiste adres. De verkopers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste, persoonlijke keuzes. Voor iedereen zijn deze keuzes anders en daarom vindt Hml Bedding maatwerk erg belangrijk. Er kan altijd een uniek bed gemaakt worden die echt bij jou past. We realiseren aangepaste lengte- en of breedtematen zonder extra kosten. En welke stof je ook kiest, er is geen prijsverschil. Niemand mag ontevreden op een Hml Bedding bed slapen en daar zullen we dan ook altijd alles voor in het werk stellen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Cuijk?


Bij Hml Bedding koop je een boxspring waar je jaren plezier van hebt. De definitie van duurzaam is volgens Van Dale: “geschikt om lang te bestaan”. Dit is de basis voor wat we bij Hml Bedding doen. Het is belangrijk dat je jouw boxspring zelf kunt samenstellen, zodat deze exact naar jouw wens is. Hierbij zijn zowel het innerlijk als het uiterlijk van het bed van belang. Het maken van de juiste keuzes kan erg lastig zijn en daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. De gehele collectie is met elkaar te combineren, zonder dat dit afbreuk doet aan het totaalplaatje. Wil jij liever een zachte topper en een elektrisch verstelbare boxspring en jouw partner een hard matras en een vaste boxspring? Dat is geen enkel probleem. Jullie kunnen beide vasthouden aan je eigen keuzes, wij zorgen voor het complete plaatje.

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Hml Bedding heeft mijn bedje geleverd. Hebben ze prima gedaan. Vakkundig en snel, had het zelf niet beter kunnen doen. Materialen zijn goed.

Peter Maas, ontvangen via Google mijn bedrijf

Zeer tevreden over onze nieuwe boxspring van Hml. Ligt voortreffelijk, en we worden sinds lange tijd weer uitgerust wakker, zonder klachten.

Marion Wijnen-Kuunders, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Zelf een boxspring samenstellen in Cuijk

Jacobs Cuijk Wonen - Slapen kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw unieke boxspring samen te stellen. Een slaapsysteem bestaat altijd uit meerdere onderdelen, die allemaal bijdragen aan jouw slaapcomfort en die dus zorgvuldig gekozen moeten worden: het matras, de matras topper, het onderstel en optioneel een hoofd- en/of voetbord.
Als je samen met de adviseurs jouw type ligcomfort bepaald hebt, kunnen we ons over het plaatje buigen. Ook hierbij is heel veel mogelijk en zijn jouw wensen leidend. Zonder meerprijs bepaal je zelf de kleur en stof van jouw boxspring. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Onze adviseurs begeleiden je in dit proces en wij maken het bed graag voor je.

Kwalitatief hoog slaapcomfort in Cuijk

Een optimaal slaapcomfort is erg belangrijk. Als je een goede nachtrust hebt, kun je overdag vol energie maximaal de dag benutten. Naast een kwalitatief goede boxspring zijn er veel meer zaken die hieraan bijdragen. Denk aan luchtvochtigheid, temperatuur en een goede verduistering. Kijkend naar onze uitgebreide collectie helpen wij je graag aan een kwalitatief goede boxspring. Via onze website kun je een afspraak maken bij onze dealer in Cuijk.

Ambacht en maatwerk

Elk bed is uniek en daarom vergt goed slapen maatwerk. Met heel veel passie en zorg maken wij jouw unieke bed. We laten je graag met ons productieproces zien hoe wij jouw bed maken. Wij verkopen niet wat we gemaakt hebben, maar maken graag wat jij wil kopen. Het ambachtelijke maatwerk combineren we met de nieuwste technische ontwikkelingen.