menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Samenwerken?

Word jij de landingsplek waar wij onze consumenten naartoe kunnen sturen?


Ben je op zoek naar een mooi Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in luxe maatwerk boxsprings om toe te voegen aan de collectie in jouw winkel? Wij zijn op zoek naar partners!

De afgelopen jaren stonden bij ons in het teken van groei, uiteraard zonder ons nauwkeurige oog voor kwaliteit te verliezen. Kwaliteit, comfort en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit zie je terug in de productiewijze van onze boxsprings, maar ook in de service die jij als verkooppunt mag verwachten. Wij werken aan duurzame relaties met onze partners en ondersteunen waar nodig om samen te groeien.

Neem contact met mij op om nader kennis te maken

Betrouwbaarheid familiebedrijf

9,3 klantwaardering

Ambachtelijk maatwerk

In ons uitgebreid assortiment is al jaren een plek gereserveerd voor Hml Bedding. Wij werken hier graag mee samen, ze hebben een lange termijn visie, zijn flexibel en schakelen snel. De mensen zijn vriendelijk en hartelijk, en het is een echt familiebedrijf. De collectie is compleet, maar mocht er toch nog iets extra's geregeld moeten worden dan wordt dit snel en correct opgepakt.

Dennis Sessink, Slaapspecialist Drempt

Reeds jarenlang werken wij met veel plezier en vertrouwen samen met Hml Bedding. Dit komt door hun eerlijke en prettige manier van samenwerken. Net zoals wij kiest ook Hml Bedding enkel voor topkwaliteit- materialen voor hun producten. Ook waarderen wij hun flexibiliteit met betrekking tot maatwerk en met betrekking tot de levertijden.

Wiesje Boonman, Boonman Bedden Schijndel

Vanaf het eerste moment waren we ervan overtuigd dat de samenwerking met Hml Bedding er één van lange duur zou zijn. Hml is een verlengde van de filosofie van onze eigen winkel. Flexibiliteit, degelijke materialen en top service! Alles klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service, vriendelijke administratieve opvolging, goede leveringstermijnen.

Nathalie Noppe, Noppe Slaapcultuur

Wij werken reeds vele jaren samen met Hml Bedding. Onze gemene deler is dat we allebei pas tevreden zijn met kwalitatief 100% goede en eerlijke producten en een consument die helemaal tevreden is. Het is voor ons dan ook prettig om te weten dat we aan Hml Bedding een fabrikant hebben die met ons meedenkt, ook als er eens een keer een stapje extra gezet moet worden.

Jurgen en Ank van der Leest, van Zutphen Bedden

Mark ken ik al sinds hij bijna 25 jaar geleden in het dorp naast me een beddenzaak begon. Toen hij daarna samen met zijn vader Hml Bedding startte, ben ik vrijwel meteen ingestapt. We houden van mensen die serieus met hun vak bezig zijn. Eerst enkele jaren alleen matrassen verkocht en uiteindelijk ook voor een volledige boxspringshop gegaan. De samenwerking is mede top, omdat we allebei nagenoeg hetzelfde denken en handelen, enkel en alleen tevreden zijn als de klant dat ook is, en voor minder doen we het niet. Er zijn geen problemen, er zijn hooguit uitdagingen, maar in ieder geval altijd oplossingen. Geen exclusieve bedden, maar wel echt kei goed en daar steken we allebei onze handen voor in het vuur. Ik hoop, en verwacht, dat we op deze manier nog jaren met elkaar kunnen samenwerken en van elkaar kunnen leren. Op die manier blijft het voor eenieder leuk en zal de klant tevreden zijn en…….lekker slapen.

Stijn van Bree, Slaapstudio Stijn

Onze relatie met de vakmensen van Hml Bedding is meer dan uitstekend te noemen. Zij begrijpen wat er voor nodig is om een klant tevreden te stellen en denken graag met ons mee. Kwaliteit, maatwerk en service is voor ons als zeer specialistisch bedrijf uitermate belangrijk en dat sluit perfect aan bij werkwijze van Hml Bedding. Daarbij hanteren zij uiterst acceptabele levertijden. Een open en eerlijke communicatie, het samen sparren over nieuwe ideeën en/of verbeterpunten, goede tips en adviezen maakt het een feestje om met hen samen te werken.

Mirjam de Best, De Slaapkamer van Lisse

Wil je nog meer ervaringen van dealers lezen? Klik dan hier.

Wil je specifiekere informatie bekijken over onze huidige dealers? Klik dan hier.

Wat kun je van ons verwachten?


Uiteraard leveren wij in basis een mooie, bewezen succesvolle en stabiele collectie met mooie slaapproducten. Door het maatwerk worden onze producten volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van iedere klant. Dit betekent dat iedere boxspring uniek is, er geen overproductie plaatsvindt en wij volledig zicht hebben op het duurzame productieproces.

Daarnaast bieden wij maximaal support aan onze verkooppunten, zowel on- als offline. Zo werken we met onze eigen instore winkelpresentatie die we graag kosteloos en compleet met achterwand verzorgen. We zorgen er uiteraard voor dat onze collectie aansluit bij de aanwezige winkelpresentatie, zodat deze mooi in het geheel past.

De collectie voor op de winkelvloer stellen we graag in overleg samen. We adviseren op basis van landelijke data die wij voorhanden hebben. In combinatie met jullie lokale expertise en opbouw van de huidige collectie komen we tot een mooi startpunt om de samenwerking te beginnen. We blijven monitoren hoe het gaat om te kunnen finetunen waar nodig, totdat we beiden 100% tevreden zijn over de collectie op de vloer en de omzet die daaruit voortkomt.

Aangezien we werken met regiodealers is het voor ons van belang dat we bouwen en werken aan een lange termijn samenwerking. Uiteraard houden we ook rekening met de spreiding van de verkooppunten die we aansluiten, zodat niemand elkaar in de weg zit.

We komen graag in contact


Ben jij het verkooppunt wat onze consument wil bedienen? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem telefonisch contact op via 073 547 01 20 of stuur een mailtje naar daphne@hmlbedding.nl