menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Samenwerken?

Word jij de landingsplek waar wij onze consumenten naartoe kunnen sturen?De afgelopen jaren zijn we als Hml Bedding online enorm gegroeid. Met onze achterban van ruim 10.000 volgers delen we onze producten, ideeën en service. Zij raken met ons in contact, worden enthousiast en wij willen ze graag voorzien van een plek waar ze de producten in het echt kunnen zien én kunnen testen. Helaas missen we in sommige gebieden van Nederland landingsplekken voor onze consumenten.

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht & maatwerk staan hierbij centraal. Het gaat bij ons niet om het product, maar om het slaapcomfort van onze consument. Het slaapcomfort is zeer persoonlijk en van heel veel aspecten afhankelijk. Daarom vinden wij dat goed slapen maatwerk vergt. We kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat en een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Neem contact met mij op om nader kennis te maken

Betrouwbaarheid familiebedrijf

9,3 klantwaardering

Ambachtelijk maatwerk

De Bedweter en Hml Bedding gaan al samen vanaf het begin. Henk van de Laarschot kwam al bij ons in de winkel, toen Mark nog niet aan werken dacht. Op het moment dat Henk en Mark bij ons kwamen met een boxspring-collectie, was het vanzelfsprekend dat wij met hen wilden werken. De Bedweter houdt ervan om een eerlijk product te verkopen. En wat Hml Bedding zegt, doen ze ook. Dus mooie, degelijke kwaliteit, de juiste service en als er een probleem zou zijn, wordt dit serieus genomen en er wordt een oplossing voor gezocht. Bij de Bedweter staan verschillende opstellingen. Zo kunnen wij het hele assortiment van Hml Bedding tonen en laten voelen.

Nico Wolfswinkel, Slaapspecialist De Bedweter

In ons uitgebreid assortiment is al jaren een plek gereserveerd voor Hml Bedding. Wij werken hier graag mee samen, ze hebben een lange termijn visie, zijn flexibel en schakelen snel. De mensen zijn vriendelijk en hartelijk, en het is een echt familiebedrijf. De collectie is compleet, maar mocht er toch nog iets extra's geregeld moeten worden dan wordt dit snel en correct opgepakt.

Dennis Sessink, Slaapspecialist Drempt

Vanaf het eerste moment waren we ervan overtuigd dat de samenwerking met Hml Bedding er één van lange duur zou zijn. Hml is een verlengde van de filosofie van onze eigen winkel. Flexibiliteit, degelijke materialen en top service! Alles klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service, vriendelijke administratieve opvolging, goede leveringstermijnen.

Nathalie Noppe, Noppe Slaapcultuur

Al vele jaren is Hml Bedding een vaste waarde op onze zeer complete slaapafdeling. De combinatie van Nederlandse kwaliteit, no nonsense manier van werken en een uiterst betrouwbare levertijd maakt het voor ons erg prettig om mee samen te werken. Doordat ze maatwerk aanbieden, kunnen we voor iedereen een mooi, stijlvol en comfortabel bed samenstellen.

Eric en Herma, Löwik Wonen en Slapen

Reeds jarenlang werken wij met veel plezier en vertrouwen samen met Hml Bedding. Dit komt door hun eerlijke en prettige manier van samenwerken. Net zoals wij kiest ook Hml Bedding enkel voor topkwaliteit- materialen voor hun producten. Ook waarderen wij hun flexibiliteit met betrekking tot maatwerk en met betrekking tot de levertijden.

Wiesje Boonman, Boonman Bedden Schijndel

Wij werken reeds vele jaren samen met Hml Bedding. Onze gemene deler is dat we allebei pas tevreden zijn met kwalitatief 100% goede en eerlijke producten en een consument die helemaal tevreden is. Het is voor ons dan ook prettig om te weten dat we aan Hml Bedding een fabrikant hebben die met ons meedenkt, ook als er eens een keer een stapje extra gezet moet worden.

Jurgen en Ank van der Leest, van Zutphen Bedden

Wil je nog meer ervaringen van dealers lezen? Klik dan hier.

Wil je specifiekere informatie bekijken over onze huidige dealers? Klik dan hier.

Wat leveren wij?


Uiteraard leveren wij in basis een hele mooie, bewezen succesvolle en stabiele collectie met mooie slaapproducten. Een grote range aan stoffen en types ligcomfort in combinatie met een luxe assortiment aan hoofd- en voetborden. Daarnaast bieden wij ook maximaal support, zowel on- als offline. Dit doen we door onze grote achterban te blijven inspireren met onze producten voor onze verkooppunten.

Uiteraard blijft de sterke focus op offline ook bestaan. Zo werken we met onze eigen instore winkelpresentatie. Deze verzorgen we graag kosteloos en compleet met achterwand en canvas moodboards. Jullie presenteren jullie winkel aan de consument, wij maken dat onze collectie optimaal gepresenteerd wordt op de winkelvloer.

De collectie op de winkelvloer stellen we graag in overleg samen. Dit doen we naar aanleiding van de landelijke data die wij voorhanden hebben, gemixt met de lokale expertise van voorkeuren en opbouw in jullie huidige collectie. Voor ons is het startpunt altijd ook echt daadwerkelijk het begin. Nadat we gestart zijn is het zaak om samen goed te kijken of de gekozen types ligcomfort en modellen passen zoals gehoopt. Is dat niet het geval? Dan sleutelen we samen net zo lang totdat we 100% tevreden zijn over de collectie op de vloer en de omzet die daar uit voortkomt.

Aangezien we werken met regiodealers, is het voor ons van belang dat we gaan bouwen en werken aan een lange termijn samenwerking. Uiteraard is het van belang dat er in de regio nog ruimte is voor een extra verkooppunt. Dit om er voor te zorgen dat verkooppunten elkaar niet in de weg zitten.

We komen graag in contact


Ben jij het verkooppunt wat onze consument wil bedienen? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem telefonisch contact op via 073 547 01 20 of stuur een mailtje naar mark@hmlbedding.nl