menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Nieuwsberichten

Welk matras past bij mij?

13-4-2021

Bij het aanschaffen van een matras is het goed om jezelf af te vragen: welk matras past bij mij? Er zijn veel keuzes en mogelijkheden en iedereen heeft een andere voorkeur. Waar je op moet letten bij het kopen van een matras vertellen we in deze blog.

lees meer

Verschil koudschuim en traagschuim

29-3-2021

De keuze tussen traagschuim en koudschuim lijkt soms best lastig. Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk de verschillen tussen beide materialen te kennen. Er zijn veel matrassen op de markt van koudschuim, traagschuim of een combinatie van deze twee. Jaren geleden was het verschil redelijk gemakkelijk te duiden. Koudschuim was stevig en traagschuim vormde zich geheel naar het lichaam, waardoor er een slaapsysteem zonder drukpunten ontstond. Tegenwoordig is er wel degelijk een nuance nodig op deze visie, aangezien er veel koudschuim varianten zijn gekomen die vele malen soepeler zijn dan de eerste originele versie.

lees meer

Zweten tijdens slapen

22-3-2021

Iedereen herkent het wel: zweten tijdens het slapen. Een vervelend probleem dat je het liefst wilt oplossen. Hoe komt het dat je zweet tijdens het slapen en nog belangrijker, hoe los je dit probleem op? We vertellen het in deze blog.

lees meer

Kinder boxspring

15-3-2021

Een kinder boxspring is ideaal voor kinderen die graag slapen, spelen, lezen en chillen op dezelfde plek. Waaróm een boxspring uitermate geschikt is als multifunctioneel meubel voor in de kinderslaapkamer lees je in deze blog.

lees meer

Romantische slaapkamer

8-3-2021

Een romantische slaapkamer is in een handomdraai te creëren. Met een mooie boxspring als eyecatcher is het begin al snel gemaakt. Wil je ook een romantische slaapkamer? In deze blog geven we je handige kleur- en stylingtips om je slaapkamer om te toveren tot een romantische ruimte.

lees meer

Welk matras op boxspring?

​1-3-2021

Welk matras je op een boxspring plaatst, bepaal je helemaal zelf. Alle soorten matrassen zijn in principe geschikt voor een boxspring, hoewel de combinatie van een boxspring met een pocketvering matras het meest voorkomt. De matraskeuze is reuze en elk matras heeft zijn eigen kenmerken, maar hoe kom je er nu achter welk matras het meest geschikt is voor jou? Je leest het in deze blog.

lees meer

Boxspring matrassen bij elkaar houden

22-2-2021

Je boxspring matrassen bij elkaar houden kan op allerlei manieren. In deze blog laten we de meest gebruikelijke en handige manieren de revue passeren.

lees meer

Boxspring slaapcomfort

15-2-2021

‘Een boxspring zorgt voor een optimaal slaapcomfort’. Dit is een vaak gehoorde uitspraak, maar hoe zit dit precies en is het echt zo dat je op een boxspring beter slaapt? We leggen het je haarfijn uit.

lees meer

Rugpijn matras topper

8-2-2021

Rugpijn door je matras topper, dat is iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Toch kan het voorkomen dat je last van je rug hebt als je ’s ochtends wakker wordt. Maar ligt dat altijd aan je matras topper of zijn er ook andere dingen die je kunt doen? Waardoor komt het dat jij rugklachten hebt en nog belangrijker, hoe is het op te lossen? Dat zijn vragen waar we in deze blog antwoord op geven.

lees meer

Wanneer topper boxspring vervangen?

1-2-2021

Wanneer moet je de topper van je boxspring vervangen? Over het algemeen dien je de topper van je boxspring na 5 tot 10 jaar te vervangen. Dit is echter wel afhankelijk van een heel aantal factoren, die we je in deze blog verder uitleggen.

lees meer

Deelbare boxspring

25-1-2021

Van een deelbare boxspring wordt gesproken als je bij een tweepersoons boxspring de linker- en rechterkant in zijn geheel (of gedeeltelijk) uit elkaar kunt draaien.

lees meer

Matras boxspring vervangen

18-1-2021

Het matras van een boxspring vervangen kan groot verschil maken in het ligcomfort. Gemiddeld moet het matras van een boxspring na 10 tot 15 jaar vervangen worden. Dit is echter wel afhankelijk van een heel aantal factoren.

lees meer

Bed op maat

11-1-2021

Een bed op maat dat perfect voldoet aan jouw wensen? Daar kunnen wij bij Hml Bedding voor zorgen! Niets is zo persoonlijk als je bed en daarom bieden wij je de keuze om écht je eigen boxspring samen te stellen.

lees meer

Eric van onze stofleverancier Textaafoam over Woven Bottles

4-1-2021

In gesprek over Woven Bottles: hoge kwaliteit meubelstoffen gemaakt van plastic flessen. Wat kunnen we verwachten in de toekomst en wat zijn de ontwikkelingen in de branche?

lees meer

Boxspring voor zware mensen

4-1-2021

Is een boxspring voor zware mensen geschikt? Op deze vraag geven we graag antwoord.

lees meer

Matras als beste getest ook geschikt voor mij?

21-12-2020

Is een matras dat als beste getest wordt ook per definitie geschikt voor mij? Al jarenlang rijst deze vraag bij heel veel mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras of boxspring.

lees meer

Goede boxspring, waar let je op?

14-12-2020

Een goede boxspring kopen, waar let je nu op? Je leest het vaak: een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor jouw functioneren gedurende de dag. Maar waar wordt een goede nachtrust door bepaald?

lees meer

Een hotel boxspring in huis

07-12-2020

Heb je altijd al een eigen hotel boxspring in huis willen hebben? Lees het onderstaande dan goed door en laat je inspireren.

lees meer

Stefan van De Slaapmaker in Huizen over Hml Bedding

30-11-2020

In gesprek met een van onze dealers. Stefan van De Slaapmaker in Huizen vertelt over de samenwerking met Hml Bedding.

lees meer

Nieuw bed kopen

23-11-2020

Een nieuw bed kopen, dat is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het belangrijk van tevoren op een rijtje te hebben waar jouw nieuwe bed aan moet voldoen. Wist je dat we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen? Een goed bed is daarom van essentieel belang. Je wilt waarschijnlijk een bed dat niet alleen qua uiterlijk voldoet aan jouw wensen, maar het bed moet ook praktisch zijn in gebruik.

lees meer

Boxspring met opbergruimte kopen

16-11-2020

Er zijn momenteel veel bedden op de markt die worden aangeboden als boxspring met opbergruimte. Deze bedden lijken ogenschijnlijk op de traditionele boxsprings, met onderbedden, gestoffeerde matrassen, topper en hoofdbord. Echter, daar zit direct het addertje onder het gras. Het bed lijkt op een boxspring maar het is dat niet. In feite is een boxspring met opbergruimte een gestoffeerde bedbak met een bodem aan de onderzijde van de bedzijden. Zowel de bedzijden, als het matras en het hoofdbord zijn in dezelfde meubelstof gestoffeerd. Hierdoor heeft het absoluut het voorkomen van een boxspring, maar mist het wel degelijk een belangrijk item. Namelijk een ondersteunend verenpakket in de bodem.

lees meer

Hml Bedding in Netwerk Brabant

09-11-2020

Ondernemen, verbinden en samen gas geven.

Als nieuw lid van de netwerkvereniging Netwerk Brabant is Mark van de Laarschot (eigenaar van Hml Bedding) gevraagd voor een interview over zijn bedrijf. Dit interview verscheen in de 3e editie van 2020 in het vakblad. In het interview duidt Mark wat hij bedoelt met Ambacht & Maatwerk, komt de werkwijze van Hml Bedding aan bod, praten ze over het zicht op de toekomst binnen de branche, en over het ondernemen in het algemeen.

lees meer

Verstelbare boxspring

27-10-2020

Een verstelbare boxspring is het summum van luxe en comfort. Naast het uitmuntend slaapcomfort voorziet een verstelbare boxspring ook in de mogelijkheid om zich uitermate goed aan te passen aan de behoeften van zijn gebruiker: ontbijt op bed, even lezen, tv kijken of simpelweg de voeten en benen even heerlijk ontspannen door het voeteneinde wat omhoog te doen.

Vele bewegingen zijn overigens geen enkel probleem: de technisch hoogstaande scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos en geruisloos het bed te kunnen verstellen.

lees meer

Hip, zomers en luxe: onze nieuwe stijl ‘tropisch & goud’

10-2-2020

Een hotelsfeer met een Caribisch gevoel, wie wil dat nu niet?

lees meer

Hml Bedding-winactie met Miljuschka

19-11-2019

Begin november heeft Miljuschka op haar Instagram-kanaal een korte timelapse-video geplaatst waarin ze haar droomslaapkamer van Hml Bedding presenteert.

lees meer

Fotoshoot ‘werelds & industrieel’

19-11-2019

Aangezien goed beeldmateriaal alles is tegenwoordig, hebben we ervoor gekozen om aan het einde van dit jaar nog een stijl vast te leggen, een richting die we nog niet hadden.

lees meer

Landelijke aandacht door samenwerking Miljuschka

29-10-2019

“De zoektocht naar een bed is iets heel persoonlijks, het recept moet geheel in balans zijn tussen boxspring, matras en topper. Gelukkig hebben ze bij Hml Bedding genoeg ingrediënten om tot een fantastisch gerecht te komen. Met een prachtig plaatje en heerlijk slaapgenot tot resultaat.”

lees meer

Fotoshoot ‘naturel & minimalisme’

24-9-2019

Voor iedereen die houdt van rust, strak, trendy en natureltinten, hebben we de nieuwe stijl ‘naturel & minimalisme’ vast laten leggen.

lees meer

Boxspring-pootjes: de opties en mogelijkheden

21-01-2019

Ze lijken misschien onbeduidend: de pootjes onder onze boxsprings. Maar volgens ons zit kwaliteit vaak in details.

lees meer

Nieuw jaar, vernieuwde website!

17-01-2019

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het vernieuwen van onze website. Deze oogt nu frisser en nog meer van deze tijd.

lees meer

Onzichtbaar goed

13-11-2018

Kwaliteit is niet altijd zichtbaar. Maar juist op plaatsen waar je niet als eerste kijkt, kunnen we het verschil maken.

lees meer

Boxspring met deelbaar voetbord

4-10-2018

Slimme functies zorgen ervoor dat u meer gebruiksgemak en plezier ervaart van onze boxsprings.

lees meer

Blog Furnlovers klassiek & vintage

11-9-2018

Lees hier wat Eva van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘klassiek & vintage’.

lees meer

Vernieuwde inspiratiefolder

26-6-2018

Onze inspiratiefolder heeft een metamorfose ondergaan!

lees meer

Blog Furnlovers landelijk

12-6-2018

Lees hier wat Eva van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘landelijk’.

lees meer

Fotoshoot Luxe & Pit

29-5-2018

Blij worden wij van onze meest recente fotoshoot: een prachtige fotoreportage in de stijl Luxe & Pit.

lees meer

Boxspring Forte 4000-koppelset

15-5-2018

Al jarenlang maken we bij onze Boxspring Forte 4000 gebruik van een slimme koppelset.

lees meer

Wonen.nl

1-5-2018

Sinds enige tijd is Hml Bedding te vinden op www.wonen.nl, het online platform dat inspiratie biedt voor verbouwen en inrichten.

lees meer

Blog Furnlovers zacht & basic

17-4-2018

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘zacht & basic’.

lees meer

Fotoshoot rust & eenvoud

19-2-2018

Aangespoord door alle leuke reacties op de voorgaande stijlfoto’s die onze fotograaf heeft gemaakt, hebben we nog een nieuwe stijl professioneel vast laten leggen: de stijl ‘rust & eenvoud’.

lees meer

Blog Furnlovers industrieel

8-2-2018

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘industrieel’.

lees meer

Blog Furnlovers Scandinavisch

11-12-2017

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘Scandinavisch’.

lees meer

Blog Furnlovers modern

5-10-2017

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘modern’.

lees meer

Persbericht kussenlijn

27-6-2017

Hml Bedding voegt kussenlijn toe aan collectie.

lees meer

Slideshows

23-5-2017

De laatste tijd hebben wij veel tijd en aandacht besteed aan onze fotoshoots. Met veel positieve reacties tot gevolg!

lees meer

Persbericht goed slapen

16-5-2017

Gezonder leven? Begin met goed slapen!

lees meer

Belettering Romantovich IJmuiden

28-3-2017

Onlangs is bij beddenspeciaalzaak Romantovich in IJmuiden een mooie Hml Bedding-raamsticker aangebracht.

lees meer

Garantieregistratie

21-3-2017

Steeds vaker krijgen wij de opmerking dat het consumenten verwondert dat ze onze producten niet kunnen registreren voor behoud van garantie.

lees meer

Nieuwe winkelpresentatie

14-3-2017

Onze nieuwe winkelpresentaties vinden langzaam de weg naar onze dealers.

lees meer

Persbericht moodboards

16-2-2017

Moodboards helpen bij juiste keuze voor bed.

lees meer

Inspiratiefolder 2017

7-2-2017

Aangezien er steeds meer waarde wordt gehecht aan de visuele presentatie van bedden en accessoires, hebben wij besloten hier een volgende stap in te zetten. Het resultaat: onze inspiratiefolder 2017.

lees meer

Uitbreiding accessoires

17-1-2017

Naast de nieuwe voetborden hebben we ook een drietal nieuwe hockers aan onze collectie toegevoegd: de Calando, Mezzo en Piano.

lees meer

Nieuwe voetborden

12-1-2017

We beginnen het nieuwe jaar goed met twee hele mooie nieuwe voetborden: de Marcato en de Tenuto.

lees meer

Moodboard Zacht & Basic

6-12-2016

Wat is er nu fijner dan op koude dagen lekker onder de dekens te kruipen in een slaapkamer met een heerlijk zachte en rustige uitstraling? De stijl ‘Zacht & Basic’ past perfect bij dit wintergevoel!

lees meer

Fotoshoot Zacht & Basic

10-11-2016

Onlangs hebben we een nieuwe stijl op foto vastgelegd: Zacht & Basic.

lees meer

Moodboard Klassiek

25-10-2016

Een moodboard geeft je direct een beeld van de sfeer en de (vele) mogelijkheden die een bepaalde stijl biedt. Het helpt bovendien bij het maken van keuzes als het gaat om kleur, accessoires en styling.

lees meer

Hml Bedding Wenen

18-10-2016

Hml Bedding is binnenkort ook verkrijgbaar in Wenen! Vorig weekend zijn we naar deze prachtige klassieke stad geweest om persoonlijk kennis te maken met onze nieuwe klant aldaar.

lees meer

Outdoor POS-materiaal

11-10-2016

De laatste tijd hebben we bij Hml Bedding bewust geïnvesteerd in onze presentatie. Zo hebben we, zoals jullie weten, fotoshoots laten maken van onze bedden in verschillende stijlen.

lees meer

Dag van de Duurzaamheid

6-10-2016

Voor bijna alles is wel een eigen dag, zo ook voor duurzaamheid. Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid.

lees meer

Oktober woonmaand

4-10-2016

Nu het oktober is, beginnen de temperaturen dan toch echt te zakken…

lees meer

Persbericht Bed & Boek

3-10-2016

Lekker lezen met Bed & Boek.

lees meer

Najaarsvakbeurs

8-9-2016

Van zondag 11 september tot en met woensdag 14 september 2016 vindt er in De Woonindustrie in Nieuwegein weer een vakbeurs plaats.

lees meer

Fotoshoot Klassiek

1-9-2016

Aangespoord door alle leuke reacties op de voorgaande stijlfoto’s die onze fotograaf heeft gemaakt, hebben we recentelijk weer een nieuwe boxspring professioneel vast laten leggen: deze keer in de stijl Klassiek.

lees meer

Preview nieuwe fotoshoot

21-7-2016

We hebben weer een geslaagde fotoshoot achter de rug! Ons nieuwe hoofdbord Stringendo is vastgelegd in een stijl die aansluit bij de stijlen die we eerder al op de foto gezet hebben.

lees meer

Persbericht bed testen in horecagelegenheid

11-7-2016

Bed testen in horeca nieuwe trend in slaapbranche.

lees meer

Stoffencollectie

7-7-2016

Bij Hml Bedding kun je kiezen uit ruim 50 stoffen. Diverse structuren, materialen en uiteraard kleuren zorgen ervoor dat een consument echt zijn eigen bed kan maken van onze producten.

lees meer

Slapen is maatwerk

30-6-2016

Ambacht & maatwerk: dat is niet alleen een mooie slogan, het zegt ook iets over ons productieproces. Een proces waarin wij altijd zoeken naar een goede combinatie van handwerk, ambacht en de meest recente technische mogelijkheden.

lees meer

Duurzaamheid

23-6-2016

Bij duurzaamheid denken veel mensen tegenwoordig aan ‘groen’, maar ook de andere, oorspronkelijke betekenis van duurzaam (‘geschikt om lang te bestaan’, volgens Van Dale) is volgens ons waardevol.

lees meer

Uitbreiding stoffencollectie

16-6-2016

Naar aanleiding van de goede reacties op onze beursmodellen Stringendo en Rubato hebben we besloten de stof waarin deze werden gepresenteerd toe te voegen aan onze boxspringstoffencollectie.

lees meer

Fotoshoot Stringendo

9-6-2016

Zoals jullie weten zijn we de laatste tijd druk bezig met het stijlvol vastleggen van onze boxsprings en accessoires. En we zijn nog niet klaar! Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de volgende boxspringfotoshoot.

lees meer

Persbericht slaapzekergarantie

31-5-2016

Slaapzekergarantie biedt consument extra zekerheid bij kopen bed.

lees meer

Kleuren boxspringpootjes

31-5-2016

De boxspring fotoshoots hebben ons niet alleen prachtige foto’s van onze bedden opgeleverd, ze hebben ook gezorgd voor meer inzicht en een objectieve blik op de uitstraling van onze boxsprings.

lees meer

Klachtenmonitoring

26-5-2016

Ook bij ons gaan er wel eens dingen fout. We monitoren exact wat dat is en hoe dit kan. Hierdoor krijgen we een goed beeld van welke processen wellicht nog wat verder aangescherpt kunnen worden.

lees meer

Furniture Fair Milaan

19-5-2016

Onze styliste is een aantal dagen naar de Salone del Mobile Milan 2016 geweest. Ze is dus weer helemaal op de hoogte van de trends die de komende jaren verder door zullen sijpelen naar de meubelmarkt.

lees meer

Instagram

4-5-2016

Instagram is een waanzinnig populaire app voor mobiele telefoons en tablets om foto’s mee te delen. Aangezien wij graag goed in de picture zijn én blijven bij de consument, zijn wij erg actief op Instagram.

lees meer

Unieke slaapzekergarantie

28-4-2016

Aangezien wij vinden dat goed slapen maatwerk vergt, zijn wij ervan overtuigd dat een bed perfect bij de consument moet passen. Het selecteren van dat perfecte bed is echter niet altijd gemakkelijk.

lees meer

Filmpje fotoshoot

21-4-2016

Zoals we jullie eerder al hebben laten weten, heeft Nicole Minneboo van Minneboo Fotografie voor ons van een aantal boxspringcombinaties de fotoshoots verzorgd.

lees meer

Hoge leverbetrouwbaarheid

19-4-2016

We zeggen wat we doen en doen wat we beloven. Blij zijn we dan ook met onze leverbetrouwbaarheid van ruim 99%.

lees meer

Meerlaags Matrassen

14-4-2016

Meerlaags matrassen worden door Hml Bedding al jaren geleverd. Door meerdere lagen veren op elkaar te verwerken, ontstaat er een matras dat zelf reguleert welke tegendruk er nodig is.

lees meer

Hoofdbord Stringendo

31-3-2016

Maak kennis met ons nieuwe hoofdbord Stringendo. Dit hoofdbord heeft een statig voorkomen, dat het dankt aan onder andere de verticale brede banen, met schuim doorstikte stof en de sierbies.

lees meer

Hoofdbord Rubato

31-3-2016

Ook nieuw in ons boxspringassortiment: hoofdbord Rubato. Een heerlijk zacht en cosy hoofdbord. De extreem zachte vormvaste schuimvulling geeft een bijzonder aangename ‘soft touch’.

lees meer

Wist je dat…

24-3-2016

... vanaf nu al onze gestoffeerde matrassen een dubbelnaadse afwerking hebben aan het voeteneinde? Net zoals onze boxsprings dus, die dat al jaren hebben.

lees meer

Persbericht landelijke slaapkamer

23-3-2016

Creëer de perfecte landelijke sfeer in je slaapkamer.

lees meer

Woonstijlen

17-3-2016

De consument is op zoek naar een goed bed en een mooie slaapkamer. Om het geven van een goed advies op het gebied van kleuren en hoofdborden gemakkelijker te maken, hebben we een aantal woonstijlen uit laten werken.

lees meer

Nieuwe Moodboards

10-3-2016

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Hiervoor zijn de moodboards bij uitstek geschikt. Snel een bepaalde sfeer neerzetten is exact wat ze doen.

lees meer

Bed & Boek

3-3-2016

Lekker in je eigen Hml Bedding boxspring voor het slapen gaan geeft rust. Op Facebook hebben we daarom maandelijks een Bed & Boek-actie, waarbij we gratis een boek weggeven.

lees meer

Accessoires

25-2-2016

Onze accessoires maken een slaapkamer helemaal compleet. Uiteraard zijn ze uitstekend te combineren met onze boxsprings.

lees meer

Fotoshoot Landelijk

18-2-2016

Aangespoord door alle leuke reacties op de voorgaande stijlfoto’s die onze fotograaf heeft gemaakt, hebben we recentelijk nog een nieuwe boxspring in stijl professioneel vast laten leggen: de stijl ‘Landelijk’.

lees meer

Hoofdkussens van Hml Bedding

11-2-2016

Op de Woonindustrie presenteren we komende week onze hoofdkussen-collectie. Vier kussens met een latex kern en een met dons gevulde tijk.

lees meer

Collectie traditionele matrassen

4-2-2016

Ondanks de gestoffeerde boxspring en matrassenhype zijn de traditionele witte matrassen niet weg te denken uit ons assortiment. Deze zijn goed te combineren met onze boxsprings of met jouw eigen slaapsysteem.

lees meer