menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Waarom slaap je slecht door alcohol?

​17-6-2024

Wanneer je een paar glazen alcohol hebt genuttigd vlak voordat je naar bed gaat, val je meestal lekker snel in slaap door de verdovende werking van het spul. Dat is natuurlijk heel fijn, maar helaas word je met alcohol in je lijf vaak meerdere malen wakker en slaap je minder lang en diep. Waarom slaap je zo slecht door alcohol? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Huisdieren in bed

​3-6-2024

Veel mensen laten hun huisdieren in bed slapen. Ze vinden het gezellig en fijn, maar weten vaak niet dat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Wat de nadelen zijn van een huisdier in bed vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Botanische slaapkamer

​21-5-2024

De botanische slaapkamer is helemaal hot! We worden erg blij van groen om ons heen en passen het steeds vaker toe in de slaapkamer. Wil jij dat ook? Met de volgende stappen maak je van jouw slaapkamer een botanische rustruimte.

Lees meer

Last van slaapverlamming?

​6-5-2024

Ben je ’s nachts wel eens wakker geworden en kon je even niet praten en bewegen? Dan is de kans groot dat je last had van slaapverlamming. Gelukkig klinkt dit erger dan het in werkelijkheid is. Wat is dit fenomeen dan precies en wat kun je er aan doen?


Lees meer

Snoozen of meteen opstaan?

​22-4-2024

Ben jij een slaapgrage snoozer of stap je meteen uit bed zodra de wekker gaat? De een vindt het lekker om zich nog heel even om te draaien bij het rinkelen van de wekker en de ander springt meteen uit bed, maar wat is eigenlijk het beste wat je kunt doen? ‘To snooze or not to snooze’, that’s the question.

Lees meer

Industriële slaapkamer

​8-4-2024

Wil je van jouw slaapkamer een stoere, industriële slaapkamer maken? Wij geven je een aantal handige tips!

Lees meer

Hoe vaak bed verschonen?

​25-3-2024

Hoe vaak moet je jouw bed verschonen? Sommige mensen vinden eens per maand helemaal prima, maar het merendeel doet één keer per week het beddengoed in de wasmachine. Wij zijn ook voorstander van de laatstgenoemde frequentie en we vertellen je graag waarom.

Lees meer

Slaap inhalen

​11-3-2024

Wanneer je een paar dagen achter elkaar weinig slaapt, kun je die slaap op een ander moment weer inhalen. Je slaapt in het weekend gewoon lekker uit of doet overdag even je ogen dicht en voilà, het slaaptekort is weer teniet gedaan. Maar werkt het eigenlijk wel op die manier?

Lees meer

Klassieke slaapkamer

​26-2-2024

Een klassieke slaapkamer is, in tegenstelling tot de stijlnaam misschien doet vermoeden, nog altijd heel populair. Dit heeft onder andere te maken met de charme en elegantie die de klassieke stijl met zich meebrengt. Wil jij ook een klassieke slaapkamer en ben je benieuwd hoe je deze tijdloze stijl kunt creëren? Wij geven je handige tips en tricks!

Lees meer

Boxspring zonder hoofdbord

​14-2-2024

Een boxspring koopt men vaak in combinatie met een hoofdbord, maar een boxspring zónder hoofdbord is natuurlijk ook een mogelijkheid. Vind je de keuze ‘wel of geen hoofdbord’ lastig? Met deze blog proberen we de keuze voor jou gemakkelijker te maken.

Lees meer

Droge lucht slaapkamer

​29-1-2024

Wist je dat droge lucht in de slaapkamer kan zorgen voor diverse lichamelijke klachten en materiële schade aan bijvoorbeeld de muren en meubels zoals het bed? Hoe dat precies zit en hoe je droge lucht in de slaapkamer kunt voorkomen lees je in deze blog.

Lees meer

Betekenis van onze dromen

​16-1-2024

Tijdens onze slaap dromen we en soms lukt het zelfs om die dromen te onthouden. De ene keer droom je bijvoorbeeld dat je in een ravijn valt en de andere keer dat je kunt vliegen. Vraag je jezelf af wat de betekenis is van deze dromen? Ga er dan maar eens goed voor zitten en lees verder.

Lees meer

Slaapkamertrends 2024

​3-1-2024

Is jouw slaapkamer toe aan een metamorfose en ben je benieuwd naar de slaapkamertrends van 2024? Lees dan snel verder!

Lees meer

Wel of niet eten voor het slapen

​12-12-2023

Wel of niet eten voor het slapen, dat is voor veel mensen een dilemma. Volgens slaapcoaches is het niet verkeerd om iets te eten voordat je naar bed gaat, mits je rekening houdt met wát je eet. Wat kun je het beste nemen om de lichte trek te stillen en wat kun je beter laten staan zo vlak voor het slapengaan? We vertellen het je in deze blog.

Lees meer

Slaapkamer met boxspring

​28-11-2023

Lijkt een slaapkamer met boxspring jou wel wat en wil je tips die je kunnen helpen bij de realisatie ervan? Lees dan rustig verder en ontdek de voordelen en vele mogelijkheden van een (slaapkamer met) boxspring.

Lees meer

Slapen met een verstopte neus

​13-11-2023

Slapen met een verstopte neus is vaak erg lastig. Je hebt moeite om in slaap te vallen en wanneer je eenmaal slaapt, word je om de haverklap wakker omdat je niet fatsoenlijk door je neus kunt ademen. Vooral in de herfst en winter hebben veel mensen hier last van. Gelukkig zijn er diverse dingen die je kunt doen om de nacht goed door te komen met een verstopte neus.

Lees meer

Hoe lang kan een mens zonder slaap?

​31-10-2023

Hoe lang kan een mens zonder slaap? Volgens deskundigen is het antwoord hierop zo’n 24 uur. Een etmaal niet slapen kan volgens deze kenners nog geen kwaad, maar na 24 uur wordt het vervelend en kunnen er allerlei negatieve effecten optreden. Welke effecten dat zijn, lees je in deze blog.

Lees meer

Hoofdborden boxspring

​16-10-2023

Er zijn veel soorten hoofdborden waarmee je jouw boxspring kunt verfraaien. Voor elke slaapkamer(stijl) is er een passend exemplaar te verkrijgen, in een stof naar keuze. Wil je weten wat een hoofdbord toevoegt aan jouw bed en welke soorten hoofdborden zijn er? Wij vertellen het je in deze blog.

Lees meer

Slaapritme verbeteren

​2-10-2023

Heb je een verkeerd slaapritme en wil je dit graag verbeteren? Dat is zeker mogelijk! Er zijn allerlei manieren om een verkeerd slaapritme te doorbreken en daarna is vermoeid wakker worden hopelijk verleden tijd.

Lees meer

Beste temperatuur slaapkamer

​18-9-2023

Volgens kenners is de beste temperatuur in de slaapkamer ongeveer 18 graden, in ieder geval zeker niet te hoog of te laag. Waarom is de temperatuur in de slaapkamer zo belangrijk en geldt dit advies voor iedereen? Wij zochten het voor je uit.

Lees meer

Pagina 1 van 8 |  1 2 3 >  Last ›