menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Nieuwsberichten

Stel je bed samen

Koude voeten in bed

11-10-2021

Koude voeten in bed is een bekend verschijnsel. Zeker wanneer het buiten kouder en natter wordt, hebben veel mensen te kampen met dit probleem. Hoe komt het dat je koude voeten in bed hebt en wat kun je er aan doen? We laten verschillende oorzaken de revue passeren en geven je handige tips, zodat koude voeten jouw nachtrust niet langer verstoren.

lees meer

Slaapkamer trends najaar 2021

​27-9-2021

De slaapkamer trends voor het najaar 2021 zijn gebaseerd op warmte en duurzaamheid. Twee begrippen die je dit najaar vaak tegenkomt als je op zoek bent naar populaire slaapkamerthema’s. Een goede reden om de slaapkamer trends voor het najaar eens goed uit te lichten.

lees meer

Slaapkamer inrichting landelijk

​21-9-2021

Een slaapkamer inrichting met een landelijke sfeer is nog steeds erg populair. Dit komt doordat een landelijke inrichting rust uitstraalt en dat is meer dan welkom in de slaapkamer. Hier wil je tenslotte lekker slapen en tot rust komen, zodat je energiek aan de volgende dag kunt beginnen. Wil jij ook een landelijke slaapkamer inrichting? Stop dan niet met lezen en doe inspiratie op met onze leuke en handige tips.

lees meer

Grote slaapkamer

​23-8-2021

Heb jij een grote slaapkamer en vind je het lastig om deze goed in te richten? Lees dan snel verder!

lees meer

Rustgevende slaapkamer

​16-8-2021

Een rustgevende slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Wil jij ook een rustgevende slaapkamer creëren, maar weet je niet waar te beginnen? Wij geven handige tips om je op weg te helpen.

lees meer

Slaapproblemen tips

​9-8-2021

Veel mensen kampen met slaapproblemen welke kunnen leiden tot vervelende klachten. Heb jij ook slaapproblemen en ben je op zoek naar tips voor een betere nachtrust? Lees dan snel verder!

lees meer

Ideale zomerdekbed

2-8-2021

Het ideale zomerdekbed is gemaakt van katoen, bamboe, dons of zijde. Deze materialen hebben elk hun specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jij ook in de zomer lekker slaapt. We laten ze stuk voor stuk in deze blog voorbij komen.

lees meer

Slaapkamer koel houden

26-7-2021

De slaapkamer koel houden in de zomer is een hele uitdaging. Na een paar warme dagen blijft de hitte in huis hangen en dus ook in de slaapkamer. Aangezien een warme slaapkamer niet bevorderlijk is voor de nachtrust, is het heel belangrijk om deze ruimte koel te houden. Hoe? Wij helpen je op weg met een aantal handige tips.

lees meer

Kingsize boxspring

19-7-2021

Ruimer slapen in een kingsize boxspring, wie wil dat niet? Dit formaat boxspring heeft namelijk vele voordelen. Lees snel verder als je ook wilt slapen en wakker worden als een koning.

lees meer

Hoofdkussen buikslaper

12-7-2021

Het hoofdkussen voor een buikslaper is super belangrijk. Als buikslaper heb jij namelijk de minst goede slaaphouding gekozen. Er zijn dan ook niet heel veel mensen die graag op hun buik slapen. Waarom deze slaaphouding niet ideaal is en wat een geschikt hoofdkussen is als je toch deze houding prefereert, beantwoorden we in deze blog.

lees meer

Senioren bedden

5-7-2021

‘Senioren bedden’ is een term die je veel voorbij ziet komen als je eenmaal op zoek gaat naar een slaapkamer of slaapsysteem. Er is echter veel verwarring rondom deze omschrijving. Hoe dat zit, leggen we graag uit.

lees meer

Hoe verloopt onze slaap?

28-6-2021

Onze slaap verloopt niet ‘lineair’: periodes van diepe slaap wisselen af met periodes van lichte slaap en gedurende de nacht kun je (bewust of onbewust) zelfs één of meerdere keren wakker worden.

lees meer

Hml Bedding levert goede nachtrust

​21-6-2021

“Niets is persoonlijker dan een bed. Iedereen die tijdens een weekendje weg, een vakantie of een zakenreis weleens in een ander bed geslapen heeft weet dat. Ineens realiseer je je dat jouw matras thuis lekkerder ligt, of misschien juist aan vervanging toe is. Het is de persoonlijke ervaring die je daar bewust van maakt.”

lees meer

Inrichten kleine slaapkamer

​14-6-2021

Het inrichten van een kleine slaapkamer kan behoorlijk lastig zijn. Waar zet je de boxspring of het klassieke bed en de andere meubels neer? Waar berg je alle spullen op? De kunst is om de slaapkamer groter te laten lijken en de ruimte optimaal te benutten. Hoe je dit doet lees je in deze blog.

lees meer

De namen van onze boxsprings

7-6-2021

Wil je weten waar de namen van onze boxsprings vandaan komen? We kunnen alvast verklappen dat er muziek in zit. Maakt dit je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

lees meer

Pastelkleuren slaapkamer

​31-5-2021

Pastelkleuren in de slaapkamer zijn enorm populair. Ze werken niet alleen rustgevend, maar ze zijn ook tijdloos en gemakkelijk met elkaar te combineren. Zowel in de accessoires en meubels, als in de verf op de muur kun je de pastelkleuren in de slaapkamer terug laten komen. Laat je inspireren door de genoemde voorbeelden en tips!

lees meer

Onrustige benen in bed

25-5-2021

Onrustige benen in bed, je hebt er vast wel eens van gehoord. Dit verschijnsel wordt vaak omschreven als het ‘Restless Legs Syndroom’, afgekort RLS. Onrustige benen in bed zorgen ervoor dat je nachtrust wordt verstoord, wat erg vervelend is. Volgens het NVN (Nierpatiënten Vereniging) heeft 1 op de 20 mensen hier last van. Een goede reden om dit probleem eens te beschrijven! Wat is de oorzaak en hoe kun je het voorkomen of behandelen?

lees meer

Beste hoofdkussen zijslaper

​17-5-2021

Wat is het beste hoofdkussen voor een zijslaper? Dit vraag jij je ongetwijfeld af als je als zijslaper op zoek gaat naar een nieuw hoofdkussen. Niet alleen een goed matras is belangrijk voor een fijne nachtrust, ook een goed hoofdkussen draagt hieraan bij. Wij vertellen je waar je als zijslaper op moet letten bij het kopen van het beste hoofdkussen.

lees meer

Slaapkamer inrichten

10-5-2021

Je slaapkamer inrichten is zeker iets om even aandacht aan te besteden. Gemiddeld brengen we een derde van ons leven in bed door. Het is dan ook niet gek dat de slaapkamer een veel gebruikte, misschien wel de meest gebruikte ruimte in huis is. Het is daarom erg belangrijk dat je aandacht besteedt aan het inrichten van jouw slaapkamer, ook al heb je meestal je ogen dicht als je hier vertoeft. Waar begin je en waar moet je op letten bij het inrichten van de slaapkamer? Hier volgen een aantal handige tips!

lees meer

Hoe lang gaat een boxspring mee?

​3-5-2021

Voordat je een boxspring aanschaft vraag je je ongetwijfeld af: hoe lang gaat een boxspring mee? Je wilt natuurlijk jarenlang prettig slapen en uitgerust wakker worden. Daarom is het belangrijk bij de aankoop de juiste keuzes te maken en voor een duurzaam exemplaar te kiezen. Daarnaast kun je zelf ook heel wat doen om de levensduur van de boxspring te verlengen.

lees meer

Voordelen boxspring

​26-4-2021

Mensen die een nieuw bed aanschaffen kiezen vaak voor een boxspring. Waarom is dit bed zo populair? Om hierachter te komen, hebben we de voordelen van een boxspring voor je op een rijtje gezet.

lees meer

Boxspring 220 lang

19-4-2021

Wist je dat wij Nederlanders tot de langste mensen ter wereld behoren? Nederlandse vrouwen zijn gemiddeld 1.69 meter lang en de Nederlandse man tikt gemiddeld 1.83 meter aan. Behoor jij ook tot de groep van lange(re) mensen en heb je behoefte aan een goede nachtrust? Dan is een extra lang bed geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld een boxspring van 220 cm lang wordt veel gekozen door mensen die wat langer zijn. Lees snel verder voor meer handige tips bij het zoeken naar een boxspring voor lange mensen.

lees meer

Welk matras past bij mij?

13-4-2021

Bij het aanschaffen van een matras is het goed om jezelf af te vragen: welk matras past bij mij? Er zijn veel keuzes en mogelijkheden en iedereen heeft een andere voorkeur. Waar je op moet letten bij het kopen van een matras vertellen we in deze blog.

lees meer

Verschil koudschuim en traagschuim

29-3-2021

De keuze tussen traagschuim en koudschuim lijkt soms best lastig. Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk de verschillen tussen beide materialen te kennen. Er zijn veel matrassen op de markt van koudschuim, traagschuim of een combinatie van deze twee. Jaren geleden was het verschil redelijk gemakkelijk te duiden. Koudschuim was stevig en traagschuim vormde zich geheel naar het lichaam, waardoor er een slaapsysteem zonder drukpunten ontstond. Tegenwoordig is er wel degelijk een nuance nodig op deze visie, aangezien er veel koudschuim varianten zijn gekomen die vele malen soepeler zijn dan de eerste originele versie.

lees meer

Zweten tijdens slapen

22-3-2021

Iedereen herkent het wel: zweten tijdens het slapen. Een vervelend probleem dat je het liefst wilt oplossen. Hoe komt het dat je zweet tijdens het slapen en nog belangrijker, hoe los je dit probleem op? We vertellen het in deze blog.

lees meer

Kinder boxspring

15-3-2021

Een kinder boxspring is ideaal voor kinderen die graag slapen, spelen, lezen en chillen op dezelfde plek. Waaróm een boxspring uitermate geschikt is als multifunctioneel meubel voor in de kinderslaapkamer lees je in deze blog.

lees meer

Romantische slaapkamer

8-3-2021

Een romantische slaapkamer is in een handomdraai te creëren. Met een mooie boxspring als eyecatcher is het begin al snel gemaakt. Wil je ook een romantische slaapkamer? In deze blog geven we je handige kleur- en stylingtips om je slaapkamer om te toveren tot een romantische ruimte.

lees meer

Welk matras op boxspring?

​1-3-2021

Welk matras je op een boxspring plaatst, bepaal je helemaal zelf. Alle soorten matrassen zijn in principe geschikt voor een boxspring, hoewel de combinatie van een boxspring met een pocketvering matras het meest voorkomt. De matraskeuze is reuze en elk matras heeft zijn eigen kenmerken, maar hoe kom je er nu achter welk matras het meest geschikt is voor jou? Je leest het in deze blog.

lees meer

Boxspring matrassen bij elkaar houden

22-2-2021

Je boxspring matrassen bij elkaar houden kan op allerlei manieren. In deze blog laten we de meest gebruikelijke en handige manieren de revue passeren.

lees meer

Boxspring slaapcomfort

15-2-2021

‘Een boxspring zorgt voor een optimaal slaapcomfort’. Dit is een vaak gehoorde uitspraak, maar hoe zit dit precies en is het echt zo dat je op een boxspring beter slaapt? We leggen het je haarfijn uit.

lees meer

Rugpijn matras topper

8-2-2021

Rugpijn door je matras topper, dat is iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Toch kan het voorkomen dat je last van je rug hebt als je ’s ochtends wakker wordt. Maar ligt dat altijd aan je matras topper of zijn er ook andere dingen die je kunt doen? Waardoor komt het dat jij rugklachten hebt en nog belangrijker, hoe is het op te lossen? Dat zijn vragen waar we in deze blog antwoord op geven.

lees meer

Wanneer topper boxspring vervangen?

1-2-2021

Wanneer moet je de topper van je boxspring vervangen? Over het algemeen dien je de topper van je boxspring na 5 tot 10 jaar te vervangen. Dit is echter wel afhankelijk van een heel aantal factoren, die we je in deze blog verder uitleggen.

lees meer

Deelbare boxspring

25-1-2021

Van een deelbare boxspring wordt gesproken als je bij een tweepersoons boxspring de linker- en rechterkant in zijn geheel (of gedeeltelijk) uit elkaar kunt draaien.

lees meer

Matras boxspring vervangen

18-1-2021

Het matras van een boxspring vervangen kan groot verschil maken in het ligcomfort. Gemiddeld moet het matras van een boxspring na 10 tot 15 jaar vervangen worden. Dit is echter wel afhankelijk van een heel aantal factoren.

lees meer

Bed op maat

11-1-2021

Een bed op maat dat perfect voldoet aan jouw wensen? Daar kunnen wij bij Hml Bedding voor zorgen! Niets is zo persoonlijk als je bed en daarom bieden wij je de keuze om écht je eigen boxspring samen te stellen.

lees meer

Eric van onze stofleverancier Textaafoam over Woven Bottles

4-1-2021

In gesprek over Woven Bottles: hoge kwaliteit meubelstoffen gemaakt van plastic flessen. Wat kunnen we verwachten in de toekomst en wat zijn de ontwikkelingen in de branche?

lees meer

Boxspring voor zware mensen

4-1-2021

Is een boxspring voor zware mensen geschikt? Op deze vraag geven we graag antwoord.

lees meer

Matras als beste getest ook geschikt voor mij?

21-12-2020

Is een matras dat als beste getest wordt ook per definitie geschikt voor mij? Al jarenlang rijst deze vraag bij heel veel mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras of boxspring.

lees meer

Goede boxspring, waar let je op?

14-12-2020

Een goede boxspring kopen, waar let je nu op? Je leest het vaak: een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor jouw functioneren gedurende de dag. Maar waar wordt een goede nachtrust door bepaald?

lees meer

Een hotel boxspring in huis

07-12-2020

Heb je altijd al een eigen hotel boxspring in huis willen hebben? Lees het onderstaande dan goed door en laat je inspireren.

lees meer

Stefan van De Slaapmaker in Huizen over Hml Bedding

30-11-2020

In gesprek met een van onze dealers. Stefan van De Slaapmaker in Huizen vertelt over de samenwerking met Hml Bedding.

lees meer

Nieuw bed kopen

23-11-2020

Een nieuw bed kopen, dat is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het belangrijk van tevoren op een rijtje te hebben waar jouw nieuwe bed aan moet voldoen. Wist je dat we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen? Een goed bed is daarom van essentieel belang. Je wilt waarschijnlijk een bed dat niet alleen qua uiterlijk voldoet aan jouw wensen, maar het bed moet ook praktisch zijn in gebruik.

lees meer

Boxspring met opbergruimte kopen

16-11-2020

Er zijn momenteel veel bedden op de markt die worden aangeboden als boxspring met opbergruimte. Deze bedden lijken ogenschijnlijk op de traditionele boxsprings, met onderbedden, gestoffeerde matrassen, topper en hoofdbord. Echter, daar zit direct het addertje onder het gras. Het bed lijkt op een boxspring maar het is dat niet. In feite is een boxspring met opbergruimte een gestoffeerde bedbak met een bodem aan de onderzijde van de bedzijden. Zowel de bedzijden, als het matras en het hoofdbord zijn in dezelfde meubelstof gestoffeerd. Hierdoor heeft het absoluut het voorkomen van een boxspring, maar mist het wel degelijk een belangrijk item. Namelijk een ondersteunend verenpakket in de bodem.

lees meer

Hml Bedding in Netwerk Brabant

09-11-2020

Ondernemen, verbinden en samen gas geven.

Als nieuw lid van de netwerkvereniging Netwerk Brabant is Mark van de Laarschot (eigenaar van Hml Bedding) gevraagd voor een interview over zijn bedrijf. Dit interview verscheen in de 3e editie van 2020 in het vakblad. In het interview duidt Mark wat hij bedoelt met Ambacht & Maatwerk, komt de werkwijze van Hml Bedding aan bod, praten ze over het zicht op de toekomst binnen de branche, en over het ondernemen in het algemeen.

lees meer

Verstelbare boxspring

27-10-2020

Een verstelbare boxspring is het summum van luxe en comfort. Naast het uitmuntend slaapcomfort voorziet een verstelbare boxspring ook in de mogelijkheid om zich uitermate goed aan te passen aan de behoeften van zijn gebruiker: ontbijt op bed, even lezen, tv kijken of simpelweg de voeten en benen even heerlijk ontspannen door het voeteneinde wat omhoog te doen.

Vele bewegingen zijn overigens geen enkel probleem: de technisch hoogstaande scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos en geruisloos het bed te kunnen verstellen.

lees meer

Hip, zomers en luxe: onze nieuwe stijl ‘tropisch & goud’

10-2-2020

Een hotelsfeer met een Caribisch gevoel, wie wil dat nu niet?

lees meer

Hml Bedding-winactie met Miljuschka

19-11-2019

Begin november heeft Miljuschka op haar Instagram-kanaal een korte timelapse-video geplaatst waarin ze haar droomslaapkamer van Hml Bedding presenteert.

lees meer

Fotoshoot ‘werelds & industrieel’

19-11-2019

Aangezien goed beeldmateriaal alles is tegenwoordig, hebben we ervoor gekozen om aan het einde van dit jaar nog een stijl vast te leggen, een richting die we nog niet hadden.

lees meer

Landelijke aandacht door samenwerking Miljuschka

29-10-2019

“De zoektocht naar een bed is iets heel persoonlijks, het recept moet geheel in balans zijn tussen boxspring, matras en topper. Gelukkig hebben ze bij Hml Bedding genoeg ingrediënten om tot een fantastisch gerecht te komen. Met een prachtig plaatje en heerlijk slaapgenot tot resultaat.”

lees meer

Fotoshoot ‘naturel & minimalisme’

24-9-2019

Voor iedereen die houdt van rust, strak, trendy en natureltinten, hebben we de nieuwe stijl ‘naturel & minimalisme’ vast laten leggen.

lees meer

Boxspring-pootjes: de opties en mogelijkheden

21-01-2019

Ze lijken misschien onbeduidend: de pootjes onder onze boxsprings. Maar volgens ons zit kwaliteit vaak in details.

lees meer

Nieuw jaar, vernieuwde website!

17-01-2019

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het vernieuwen van onze website. Deze oogt nu frisser en nog meer van deze tijd.

lees meer

Onzichtbaar goed

13-11-2018

Kwaliteit is niet altijd zichtbaar. Maar juist op plaatsen waar je niet als eerste kijkt, kunnen we het verschil maken.

lees meer

Boxspring met deelbaar voetbord

4-10-2018

Slimme functies zorgen ervoor dat u meer gebruiksgemak en plezier ervaart van onze boxsprings.

lees meer

Blog Furnlovers klassiek & vintage

11-9-2018

Lees hier wat Eva van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘klassiek & vintage’.

lees meer

Vernieuwde inspiratiefolder

26-6-2018

Onze inspiratiefolder heeft een metamorfose ondergaan!

lees meer

Blog Furnlovers landelijk

12-6-2018

Lees hier wat Eva van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘landelijk’.

lees meer

Boxspring Forte 4000-koppelset

15-5-2018

Al jarenlang maken we bij onze Boxspring Forte 4000 gebruik van een slimme koppelset.

lees meer

Blog Furnlovers zacht & basic

17-4-2018

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘zacht & basic’.

lees meer

Fotoshoot rust & eenvoud

19-2-2018

Aangespoord door alle leuke reacties op de voorgaande stijlfoto’s die onze fotograaf heeft gemaakt, hebben we nog een nieuwe stijl professioneel vast laten leggen: de stijl ‘rust & eenvoud’.

lees meer

Blog Furnlovers industrieel

8-2-2018

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘industrieel’.

lees meer

Blog Furnlovers Scandinavisch

11-12-2017

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘Scandinavisch’.

lees meer

Blog Furnlovers modern

5-10-2017

Lees hier wat Marielle Wielheesen van Furnlovers in haar blog schrijft over de stijl ‘modern’.

lees meer

Persbericht kussenlijn

27-6-2017

Hml Bedding voegt kussenlijn toe aan collectie.

lees meer

Slideshows

23-5-2017

De laatste tijd hebben wij veel tijd en aandacht besteed aan onze fotoshoots. Met veel positieve reacties tot gevolg!

lees meer

Persbericht goed slapen

16-5-2017

Gezonder leven? Begin met goed slapen!

lees meer

Belettering Romantovich IJmuiden

28-3-2017

Onlangs is bij beddenspeciaalzaak Romantovich in IJmuiden een mooie Hml Bedding-raamsticker aangebracht.

lees meer

Garantieregistratie

21-3-2017

Steeds vaker krijgen wij de opmerking dat het consumenten verwondert dat ze onze producten niet kunnen registreren voor behoud van garantie.

lees meer

Nieuwe winkelpresentatie

14-3-2017

Onze nieuwe winkelpresentaties vinden langzaam de weg naar onze dealers.

lees meer

Persbericht moodboards

16-2-2017

Moodboards helpen bij juiste keuze voor bed.

lees meer

Inspiratiefolder 2017

7-2-2017

Aangezien er steeds meer waarde wordt gehecht aan de visuele presentatie van bedden en accessoires, hebben wij besloten hier een volgende stap in te zetten. Het resultaat: onze inspiratiefolder 2017.

lees meer

Uitbreiding accessoires

17-1-2017

Naast de nieuwe voetborden hebben we ook een drietal nieuwe hockers aan onze collectie toegevoegd: de Calando, Mezzo en Piano.

lees meer

Nieuwe voetborden

12-1-2017

We beginnen het nieuwe jaar goed met twee hele mooie nieuwe voetborden: de Marcato en de Tenuto.

lees meer

Moodboard Zacht & Basic

6-12-2016

Wat is er nu fijner dan op koude dagen lekker onder de dekens te kruipen in een slaapkamer met een heerlijk zachte en rustige uitstraling? De stijl ‘Zacht & Basic’ past perfect bij dit wintergevoel!

lees meer

Fotoshoot Zacht & Basic

10-11-2016

Onlangs hebben we een nieuwe stijl op foto vastgelegd: Zacht & Basic.

lees meer

Moodboard Klassiek

25-10-2016

Een moodboard geeft je direct een beeld van de sfeer en de (vele) mogelijkheden die een bepaalde stijl biedt. Het helpt bovendien bij het maken van keuzes als het gaat om kleur, accessoires en styling.

lees meer

Hml Bedding Wenen

18-10-2016

Hml Bedding is binnenkort ook verkrijgbaar in Wenen! Vorig weekend zijn we naar deze prachtige klassieke stad geweest om persoonlijk kennis te maken met onze nieuwe klant aldaar.

lees meer

Outdoor POS-materiaal

11-10-2016

De laatste tijd hebben we bij Hml Bedding bewust geïnvesteerd in onze presentatie. Zo hebben we, zoals jullie weten, fotoshoots laten maken van onze bedden in verschillende stijlen.

lees meer

Dag van de Duurzaamheid

6-10-2016

Voor bijna alles is wel een eigen dag, zo ook voor duurzaamheid. Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid.

lees meer

Oktober woonmaand

4-10-2016

Nu het oktober is, beginnen de temperaturen dan toch echt te zakken…

lees meer

Persbericht Bed & Boek

3-10-2016

Lekker lezen met Bed & Boek.

lees meer

Najaarsvakbeurs

8-9-2016

Van zondag 11 september tot en met woensdag 14 september 2016 vindt er in De Woonindustrie in Nieuwegein weer een vakbeurs plaats.

lees meer

Fotoshoot Klassiek

1-9-2016

Aangespoord door alle leuke reacties op de voorgaande stijlfoto’s die onze fotograaf heeft gemaakt, hebben we recentelijk weer een nieuwe boxspring professioneel vast laten leggen: deze keer in de stijl Klassiek.

lees meer

Preview nieuwe fotoshoot

21-7-2016

We hebben weer een geslaagde fotoshoot achter de rug! Ons nieuwe hoofdbord Stringendo is vastgelegd in een stijl die aansluit bij de stijlen die we eerder al op de foto gezet hebben.

lees meer

Persbericht bed testen in horecagelegenheid

11-7-2016

Bed testen in horeca nieuwe trend in slaapbranche.

lees meer

Stoffencollectie

7-7-2016

Bij Hml Bedding kun je kiezen uit ruim 50 stoffen. Diverse structuren, materialen en uiteraard kleuren zorgen ervoor dat een consument echt zijn eigen bed kan maken van onze producten.

lees meer

Slapen is maatwerk

30-6-2016

Ambacht & maatwerk: dat is niet alleen een mooie slogan, het zegt ook iets over ons productieproces. Een proces waarin wij altijd zoeken naar een goede combinatie van handwerk, ambacht en de meest recente technische mogelijkheden.

lees meer

Duurzaamheid

23-6-2016

Bij duurzaamheid denken veel mensen tegenwoordig aan ‘groen’, maar ook de andere, oorspronkelijke betekenis van duurzaam (‘geschikt om lang te bestaan’, volgens Van Dale) is volgens ons waardevol.

lees meer

Uitbreiding stoffencollectie

16-6-2016

Naar aanleiding van de goede reacties op onze beursmodellen Stringendo en Rubato hebben we besloten de stof waarin deze werden gepresenteerd toe te voegen aan onze boxspringstoffencollectie.

lees meer

Fotoshoot Stringendo

9-6-2016

Zoals jullie weten zijn we de laatste tijd druk bezig met het stijlvol vastleggen van onze boxsprings en accessoires. En we zijn nog niet klaar! Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de volgende boxspringfotoshoot.

lees meer