menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Industriële slaapkamer

​8-4-2024

Wil je van jouw slaapkamer een stoere, industriële slaapkamer maken? Wij geven je een aantal handige tips!

Lees meer

Hoe vaak bed verschonen?

​25-3-2024

Hoe vaak moet je jouw bed verschonen? Sommige mensen vinden eens per maand helemaal prima, maar het merendeel doet één keer per week het beddengoed in de wasmachine. Wij zijn ook voorstander van de laatstgenoemde frequentie en we vertellen je graag waarom.

Lees meer

Slaap inhalen

​11-3-2024

Wanneer je een paar dagen achter elkaar weinig slaapt, kun je die slaap op een ander moment weer inhalen. Je slaapt in het weekend gewoon lekker uit of doet overdag even je ogen dicht en voilà, het slaaptekort is weer teniet gedaan. Maar werkt het eigenlijk wel op die manier?

Lees meer

Klassieke slaapkamer

​26-2-2024

Een klassieke slaapkamer is, in tegenstelling tot de stijlnaam misschien doet vermoeden, nog altijd heel populair. Dit heeft onder andere te maken met de charme en elegantie die de klassieke stijl met zich meebrengt. Wil jij ook een klassieke slaapkamer en ben je benieuwd hoe je deze tijdloze stijl kunt creëren? Wij geven je handige tips en tricks!

Lees meer

Boxspring zonder hoofdbord

​14-2-2024

Een boxspring koopt men vaak in combinatie met een hoofdbord, maar een boxspring zónder hoofdbord is natuurlijk ook een mogelijkheid. Vind je de keuze ‘wel of geen hoofdbord’ lastig? Met deze blog proberen we de keuze voor jou gemakkelijker te maken.

Lees meer

Droge lucht slaapkamer

​29-1-2024

Wist je dat droge lucht in de slaapkamer kan zorgen voor diverse lichamelijke klachten en materiële schade aan bijvoorbeeld de muren en meubels zoals het bed? Hoe dat precies zit en hoe je droge lucht in de slaapkamer kunt voorkomen lees je in deze blog.

Lees meer

Betekenis van onze dromen

​16-1-2024

Tijdens onze slaap dromen we en soms lukt het zelfs om die dromen te onthouden. De ene keer droom je bijvoorbeeld dat je in een ravijn valt en de andere keer dat je kunt vliegen. Vraag je jezelf af wat de betekenis is van deze dromen? Ga er dan maar eens goed voor zitten en lees verder.

Lees meer

Slaapkamertrends 2024

​3-1-2024

Is jouw slaapkamer toe aan een metamorfose en ben je benieuwd naar de slaapkamertrends van 2024? Lees dan snel verder!

Lees meer

Wel of niet eten voor het slapen

​12-12-2023

Wel of niet eten voor het slapen, dat is voor veel mensen een dilemma. Volgens slaapcoaches is het niet verkeerd om iets te eten voordat je naar bed gaat, mits je rekening houdt met wát je eet. Wat kun je het beste nemen om de lichte trek te stillen en wat kun je beter laten staan zo vlak voor het slapengaan? We vertellen het je in deze blog.

Lees meer

Slaapkamer met boxspring

​28-11-2023

Lijkt een slaapkamer met boxspring jou wel wat en wil je tips die je kunnen helpen bij de realisatie ervan? Lees dan rustig verder en ontdek de voordelen en vele mogelijkheden van een (slaapkamer met) boxspring.

Lees meer

Slapen met een verstopte neus

​13-11-2023

Slapen met een verstopte neus is vaak erg lastig. Je hebt moeite om in slaap te vallen en wanneer je eenmaal slaapt, word je om de haverklap wakker omdat je niet fatsoenlijk door je neus kunt ademen. Vooral in de herfst en winter hebben veel mensen hier last van. Gelukkig zijn er diverse dingen die je kunt doen om de nacht goed door te komen met een verstopte neus.

Lees meer

Hoe lang kan een mens zonder slaap?

​31-10-2023

Hoe lang kan een mens zonder slaap? Volgens deskundigen is het antwoord hierop zo’n 24 uur. Een etmaal niet slapen kan volgens deze kenners nog geen kwaad, maar na 24 uur wordt het vervelend en kunnen er allerlei negatieve effecten optreden. Welke effecten dat zijn, lees je in deze blog.

Lees meer

Hoofdborden boxspring

​16-10-2023

Er zijn veel soorten hoofdborden waarmee je jouw boxspring kunt verfraaien. Voor elke slaapkamer(stijl) is er een passend exemplaar te verkrijgen, in een stof naar keuze. Wil je weten wat een hoofdbord toevoegt aan jouw bed en welke soorten hoofdborden zijn er? Wij vertellen het je in deze blog.

Lees meer

Slaapritme verbeteren

​2-10-2023

Heb je een verkeerd slaapritme en wil je dit graag verbeteren? Dat is zeker mogelijk! Er zijn allerlei manieren om een verkeerd slaapritme te doorbreken en daarna is vermoeid wakker worden hopelijk verleden tijd.

Lees meer

Beste temperatuur slaapkamer

​18-9-2023

Volgens kenners is de beste temperatuur in de slaapkamer ongeveer 18 graden, in ieder geval zeker niet te hoog of te laag. Waarom is de temperatuur in de slaapkamer zo belangrijk en geldt dit advies voor iedereen? Wij zochten het voor je uit.

Lees meer

Hoge boxspring kopen

​4-9-2023

Wanneer je op zoek bent naar een extra hoge boxspring kom je al snel uit bij een boxspring op maat. Hierdoor heb je namelijk veel meer opties voor wat betreft het ontwerp en dus ook in de hoogte van de boxspring. Een hoge boxspring heeft vele voordelen als het om comfort gaat. Daarnaast heeft het ook een extra luxe uitstraling.

Lees meer

Een elektrische boxspring kopen

​21-8-2023

Een elektrische boxspring heeft vele voordelen betreft comfort ten opzichte van een standaard boxspring. Uiteraard hangt er vaak ook een prijskaartje aan de keuze voor een elektrisch verstelbaar bed, waardoor het extra belangrijk is om te bepalen hoe jij de juiste boxspring kiest, passend bij jouw wensen.

Lees meer

Luxe boxspring

​7-8-2023

Een luxe boxspring zorgt voor een optimaal slaapcomfort en is een ware blikvanger in de slaapkamer. Ben je op zoek naar een nieuw bed en overweeg je ook zo’n luxe boxspring? Met deze blog helpen we je in jouw zoektocht.

Lees meer

Slaapkamer planten

​24-7-2023

Wil je jouw slaapkamer inrichten en zoek je leuke accessoires? Denk dan eens aan slaapkamer planten! Ze zijn niet alleen mooi als decoratie, maar hebben ook invloed op jouw nachtrust. In deze blog vertellen we je hoe dit zit en geven we je voorbeelden van geschikte planten om jouw slaapkamer mee te verfraaien.

Lees meer

Slapen met ventilator

​10-7-2023

Vooral in deze tijd van het jaar is slapen met een ventilator een verademing! Wanneer je last hebt van de warmte in je slaapkamer, probeer je jezelf vaak op allerlei manieren koel te houden. Een ventilator behoort tot de vele mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Waar kun je deze verkoelende ‘vent’ het beste neerzetten en welke soort is het meest geschikt voor de slaapkamer? Lees snel verder als je hier benieuwd naar bent of op een andere manier jouw slaapkamer koel wilt houden.

Lees meer

Pagina 1 van 8 |  1 2 3 >  Last ›