menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Oudenbosch

Boxspring in Oudenbosch: heerlijk slapen


Een boxspring in Oudenbosch selecteren met goede hulp van de specialisten bij ons verkooppunt Vreugde Meubelen. In deze showroom vind je een breed assortiment boxsprings en matrassen waar je met hulp van de adviseurs echt je eigen boxspring in Oudenbosch kunt samenstellen. Samen kijken we naar de wensen en hoe wij onze producten hiermee kunnen matchen. Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor een heerlijk bed, in plaats van een door ons reeds geproduceerd product. Dit is waar wij bij ieder ontwerp vanuit willen gaan. Uit alle losse onderdelen uit onze collectie ontstaat uiteindelijk een boxspringcombinatie die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Maatwerk oplossingen in slaapcomfort! Niet alleen qua ligcomfort, maar ook met betrekking tot de uitstraling van de slaapkamer. We bieden zonder meerprijs keuze uit meer dan 100 stoffen en maken de hoofd- en voetborden exact op maat tegen een geringe vergoeding. Daarnaast kun je zelf de maatvoering kiezen. We hebben geen meerprijzen voor extra breed en extra lang.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Een boxspring in Oudenbosch op maat samenstellen?


Wij maken graag wat jij wilt hebben en verkopen dus niet zomaar een random bed dat we reeds gemaakt hadden. Voor de verkoop van onze boxsprings in Oudenbosch werken we al jaren samen met Vreugde Meubelen. Aangezien iedereen een eigen motivatie heeft voor de aankoop van zijn of haar droomslaapkamer, luisteren we graag naar de persoonlijke wensen qua ligcomfort en uitstraling. Daarna kijken we hoe we deze wensen in kunnen inwilligen.

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Perfect hoe het bed volledig naar wens kan worden samengesteld. Perfecte levering. Net toen het 2 dagen 30 graden was. Desondanks meteen goed kunnen slapen. Onze dochter wil nu ook zo'n bed. We zijn er heel blij mee.

Alexander Pijnenburg, ontvangen via Google mijn bedrijf

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Wij geven jullie een 10! Alles is met grote zorg geregeld. Inmiddels slapen wij een week op ons nieuwe bed. Wat een verschil met ons oude bed (Auping). Gewoon meteen goed slapen. We worden weer heerlijk uitgerust wakker. Hml onze complimenten voor de kwaliteit van jullie boxspring. Firma Boonman bedankt voor de persoonlijke ondersteuning en het eerlijke advies op maat v.w.b. het samenstellen van ons bed. Wij kunnen het iedereen aanraden om via firma Boonman een nieuw Hml bed aan te schaffen!

Fam. van Dijk, ontvangen via email

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Boxspring in Oudenbosch uitkiezen

De medewerkers van Vreugde Meubelen helpen je graag bij het kopen van een boxspring in Oudenbosch. Op die manier weet je zeker dat de keuze die je maakt er uiteindelijk jarenlang voor zorgt dat je fit en energiek aan de dag begint en dat de slaapkamer een droomkamer wordt. Binnen onze collectie kun jij je persoonlijke keuzes maken qua ligcomfort en verstelbaarheid. Aan het einde maken deze losse elementen samen een totaalplaatje. Je hoeft dus niet hetzelfde ligcomfort als je partner te kiezen bij de keuze voor een boxspring.

Slaapcomfort in Oudenbosch

Laat je goed adviseren voordat je een boxspring koopt. In Oudenbosch heb je daar de mogelijkheid toe. Onze dealer staat met zijn team vol kennis en ervaring voor je klaar om te zorgen dat jij de goede keuze maakt. Je brengt een derde van je leven in je bed door, dus pak ook vooral de tijd om tot een goede keuze te komen. Veel producten lijken op elkaar, maar zijn wel degelijk verschillend. Zeker zijn van alle aandacht en ruimte in de winkel om een boxspring in Oudenbosch samen te stellen? Maak dan een afspraak via onze website.

Maatwerk boxspring in Oudenbosch

Ben je benieuwd naar de diverse stijlen die je kunt creëren met onze boxsprings, kijk dan op onze site naar de diverse moodboards. Door de grote collectie stoffen en hoofdborden kun je er daarna nog je eigen draai aan geven. Zo wordt ons bed jouw bed! Interesse om te zien hoe en waarom we de dingen doen zoals we ze doen? Kijk dan eens op onze maatwerk pagina. Daar zie je hoeveel zorg en aandacht we besteden aan het maken van deze mooie producten. Veel handwerk, maar altijd gecombineerd met de meest actuele, moderne technieken en materialen.