menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Amsterdam

Een boxspring in Amsterdam compleet op maat gemaakt


In de omgeving van Amsterdam bevinden zich diverse verkooppunten die voor jou klaar staan om je te helpen de juiste keuzes te maken voor jouw persoonlijke op maat gemaakte boxspring. Ieder mens is uniek, en bij Hml Bedding geloven we dat daardoor ook ieder bed uniek is. En dus komt hier altijd maatwerk aan te pas. Jouw boxspring wordt pas gemaakt als jij jouw persoonlijke keuzes hebt doorgegeven. Binnen de uitgebreide collectie van Hml Bedding zijn alle artikelen te combineren, waardoor het keuzeproces makkelijker wordt.

Daarnaast worden aangepaste lengte- en breedtematen zonder meerprijs gerealiseerd en is er geen prijsverschil in stof- en kleurkeuze. Doordat de prijzen hetzelfde blijven, kun jij jezelf volledig focussen op hetgeen wat uiteindelijk écht het beste is voor jou en jouw slaapcomfort. Alleen specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

De keuze om zelf een boxspring te configureren in Amsterdam


Waarom je zelf een boxspring wil samenstellen, is in onze ogen simpel. Je weet zeker dat de boxspring volledig naar jouw wensen is. Wij vinden dat dit heel belangrijk is. Zeker aangezien een goede boxspring een duurzame investering is waar je jarenlang plezier van moet hebben. We vinden het samenstellen van jouw unieke boxspring zo belangrijk, dat we jouw keuzes zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken. Alle matrassen en toppers zijn van gelijke hoogte, zodat deze eenvoudig naast elkaar te combineren zijn. Het wordt makkelijker om per persoon het individuele ligcomfort te bepalen, zonder dat het afbreuk doet aan het complete plaatje. Het is zelfs mogelijk om een vaste en verstelbare boxspring naast elkaar te combineren.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Hml Bedding heeft mijn bedje geleverd. Hebben ze prima gedaan. Vakkundig en snel, had het zelf niet beter kunnen doen. Materialen zijn goed.

Peter Maas, ontvangen via Google mijn bedrijf

Als verkoopadviseur bij Boonman Bedden al vele klanten geadviseerd bij de aankoop van een Hml boxspring. Na vele lichamelijke klachten nu sinds kort de gelukkige slaapster van een Hml boxspring en mijn klachten zijn weg nu ik in dit fantastische bed mag slapen. Ik heb gekozen voor de Pavane matrassen met de Vivace HR topper vanwege de uitstekende ondersteuning door de multi-pocketvering in de matrassen en de mini-stretchpockets in de topper. Uitstraling en afwerking van de boxspring subliem. Een hele dikke TIEN voor Hml.

Natascha Geurts, ontvangen via e-mail

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Een Hml Bedding boxspring in Amsterdam

Voordat je een boxspring gaat aanschaffen, is het belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren, waarna je jouw eigen keuzes kunt maken. Een slaapsysteem bestaat namelijk uit diverse onderdelen, die stuk voort stuk bijdragen aan een optimaal slaapcomfort. De meest bekende zijn het matras en de matras topper, maar ook de boxspring en het onderstel zijn belangrijke onderdelen die van invloed zijn op jouw kwaliteit van slapen. Daarnaast kun je bij Hml Bedding ook de pootjes kiezen en het gebruik van wel of geen hoofd- en/of voetbord. De dealers van Hml Bedding helpen je graag door dit proces heen, zodat jij de juiste keuzes kunt maken en jarenlang plezier hebt van een kwalitatief goede boxspring.

Waar boxspring kopen in regio Amsterdam?

Overdag wil je maximaal functioneren en vol energie aan de dag beginnen. Een energieke dag begint – hoe cliché ook – echt met een goede nachtrust. Jezelf opladen, om er de volgende dag weer tegen aan te kunnen. Een goede boxspring is een duurzame investering, iets wat jarenlang meegaat. Hier mag je dan ook de tijd voor nemen. Laat jezelf goed adviseren en informeren en maak uiteindelijk jouw eigen keuzes. Bekijk hier de verkooppunten bij jou in de buurt die klaar staan om jou te adviseren.

Waarom is maatwerk belangrijk voor een goede nachtrust?

Maatwerk is een passie bij Hml Bedding. Wij vinden dat goed slapen altijd maatwerk vergt, omdat iedereen uniek is. We willen de zorg en aandacht die wij besteden aan het maken van jouw bed heel graag met jou delen. Neem daarom eens een kijkje op onze pagina maatwerk. We combineren ambacht en vakmanschap met de nieuwste technologieën.