menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Rotterdam

Boxspring in Rotterdam kopen


Een boxspring in Rotterdam en omgeving kopen is geen enkel probleem. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijk advies. Vragen als ‘waar moet je op letten?’, ‘wat past bij je en wat niet?’, komen allemaal naar boven als je nadenkt over de aanschaf van een nieuwe boxspring. Het is verstandig je hier goed over te laten informeren. In de omgeving van Rotterdam staan de medewerkers van Reedijk Wonen in Strijen graag voor je klaar. Met onze collectie Hml Bedding boxsprings kunnen we samen kijken naar wat goed bij je past.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Boxspring in Rotterdam zelf samenstellen


Een boxspring koop je voor de lange termijn. Je wilt er jarenlang plezier van hebben. Het is een grote investering en het is dan ook belangrijk dat de boxspring helemaal aansluit bij jouw wensen. Niet alleen qua ligcomfort, maar ook qua stijl. Op onze site is daarom veel informatie te vinden over beide elementen. Door het maatwerk dat wij bieden, is het mogelijk zowel de uitstraling als het ligcomfort volledig te personaliseren. Bekijk de verschillende moodboards om inspiratie op te doen. Dit is puur ter inspiratie, want wij maken de boxspring pas wanneer jij de juiste keuzes hebt gemaakt. Het samenstellen van een boxspring in Rotterdam gebeurt onder begeleiding van professionele verkopers. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuzes maakt.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Fijne topper, slaapt heerlijk.

Silvo Magda Brodej, ontvangen via Google mijn bedrijf

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Via Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen uiteindelijk gekozen voor een Hml boxspring. Van deze keuze geen seconde spijt gehad. Leveringstermijn was conform afspraak en de plaatsing is keurig verlopen. Verwachtingen overtroffen, een geweldige slaapervaring op ons nieuwe bed.

Frank Velthuizen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Waar in Rotterdam koop ik een goede boxspring?

Voordat je een boxspring koopt wil je hem waarschijnlijk even proberen. Dit is geen enkel probleem bij de beddenwinkels in Rotterdam en omgeving. Maak bijvoorbeeld een afspraak bij Reedijk Wonen en geef aan in welke elementen je interesse hebt. Zo kan de afspraak goed voorbereid worden om samen met jou de tijd goed te besteden tijdens je bezoek. Ieder bed wordt persoonlijk en geheel naar wens gemaakt, compleet aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren.

Aan een goede dag gaat een goede nacht vooraf

Om een goede boxspring in Rotterdam te vinden, is het belangrijk te weten waar een boxspring aan moet voldoen. Een boxspring bestaat uit verschillende elementen die allemaal met elkaar in balans moeten zijn. Deze elementen samen zorgen voor een fijne nachtrust. Een boxspring bestaat uit de boxspring zelf als matrasdrager, het matras als basis en de matras topper voor een heerlijke comfortabele ondersteuning als toplaag. In onze collectie zijn de matrassen en de matras toppers onderling uitwisselbaar en naast elkaar te gebruiken. Per ligplek kan gekozen worden voor een geheel persoonlijke samenstelling. Wat je wel samen mag bepalen, zijn het hoofdbord en de keuze in stof, zowel qua materiaal als kleur. Maar met onze collectie van ruim 100 stoffen zal dat geen probleem zijn.

Een goede boxspring vergt maatwerk

Zoals je ziet is voor een goede boxspring die past bij jouw wensen echt maatwerk nodig. Samen met onze verkooppunten in en rondom Rotterdam staan we klaar om je hierbij te helpen. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat je uiteindelijk naast een mooi bed ook een bed hebt waar je iedere ochtend uitgerust uit komt en met plezier weer naar teruggaat. Kijk voor meer informatie over onze elementen op onze pagina maatwerk. Al enthousiast geworden om je eens vrijblijvend, maar zeker wel uitgebreid te laten informeren? Maak dan direct een afspraak bij een van onze verkooppunten.