menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Nuenen kopen


Een boxspring in Nuenen samenstellen is niet iets dat je in je eentje hoeft te doen. Onze deskundige en enthousiaste partner Slaapstudio Stijn staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een boxspring in Nuenen. Samen kijken naar de wensen en of problemen, vervolgens kijken we welke elementen uit onze kwalitatief hoogwaardige collectie het beste passen. Dat is waar ze bij Slaapstudio Stijn voor staan. Dat is ook exact de visie achter alles wat wij bij Hml Bedding doen, producten kunnen hoogwaardig zijn maar als ze niet passen voldoen ze uiteindelijk niet. Samen de dialoog aangaan om te kijken wat de wensen en behoeften zijn is het startpunt om een mooie boxspring in Nuenen te kunnen kopen. Al onze elementen zijn te combineren: diverse hoofdborden, voetborden, matrassen en toppers. Allemaal kwalitatief even goed, maar niet allemaal geschikt voor iedereen. Slaapstudio Stijn helpt je graag met het maken van een keuze uit de verschillende mogelijkheden. Zo ontstaat er uiteindelijk een bed dat echt helemaal past bij je persoonlijke smaak, zowel qua ligcomfort als uitstraling. Zonder meerprijs heb je keuze uit meer dan 100 stoffen en zijn 210 en 220 lengtes leverbaar. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Nuenen?


Wij maken graag wat jij wilt kopen en verkopen dus niet standaard wat we al gemaakt hebben. Voor onze boxsprings in Nuenen hebben we al jaren contact met Slaapstudio Stijn. Naast dezelfde passie voor ondernemen hebben we dezelfde waarden en normen richting de consument. Honderd procent tevredenheid, dat is waar we voor gaan, en voor minder doen we het simpelweg niet. De wensen zijn altijd zeer persoonlijk en daarom zijn we blij met een partner die je wensen en vragen om kan zetten naar een goed en eenduidig advies. Zo maken we het je makkelijk om naar volle tevredenheid een boxspring in Nuenen samen te stellen.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

Fijne topper, slaapt heerlijk.

Silvo Magda Brodej, ontvangen via Google mijn bedrijf

Boxspring in Nuenen samenstellen

De Hml Bedding collectie is zo opgebouwd dat de matrassen en toppers onderling gelijk zijn qua hoogte en dus makkelijk naast elkaar te plaatsen zijn. Zo kies je echt je persoonlijke bed los van je partner. Ieder zijn persoonlijke ligcomfort. Daarna zorgen wij ervoor dat het geheel in een mooi totaalplaatje wordt geplaatst. Een goede boxspring in Nuenen selecteren is daarom veel minder lastig dan je in eerste instantie zou denken.

Goede nachtrust op een boxspring in Nuenen

Een goede nacht is de basis van het goed functioneren tijdens de dag. Iedereen slaapt ongeveer een derde van zijn leven, je brengt dus veel tijd door in je bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of boxspring koopt. Veel matrassen en slaapsystemen lijken ontzettend op elkaar, maar zijn qua materiaalgebruik wel degelijk verschillend. Het prettige van onze dealers is dat ze naast een compleet assortiment ook jarenlang ervaring hebben. Naast een goed product is een goed advies ook absoluut nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Bekijk hier waar onze verkooppunten zich bevinden en jij een heerlijke boxspring in Nuenen kunt gaan samenstellen. Zeker zijn van alle aandacht en ruimte? Maak vooraf een afspraak.

Maatwerk in slapen

Ben je benieuwd naar onze stijlen of hoe jouw boxspring in Nuenen er uit zou kunnen zien, wie we zijn of wat we doen? Neem dan een kijkje op onze pagina met daarop de moodboards. Daar krijg je een goede indruk van de diverse stijlen boxsprings die we in ons assortiment hebben. Op de pagina Maatwerk kun je zien hoe we doen wat we doen. Het is veel handwerk, maar waar mogelijk combineren we het ambachtelijk werk met moderne technieken en materialen. Zo houden we grip op het vakwerk en de technische vooruitgang.