menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Amersfoort

Een boxspring in Amersfoort op maat gemaakt


Voor een boxspring in Amersfoort kun je terecht bij ons verkooppunt de Bedweter in Lunteren. Hier kun je een boxspring samenstellen die volledig naar jouw wens is. Wij snappen dat de keuze voor een bed persoonlijk is en daarom staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Het bed dat het beste bij jou past bestaat nog niet, maar wij maken het graag voor je. De flexibiliteit en service van een boxspring van Hml Bedding, in combinatie met de uitgebreide collectie, bieden je meer dan genoeg mogelijkheden jouw ideale boxspring in Amersfoort samen te stellen.

We streven we ernaar om de keuzes voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo realiseren we aangepaste lengte- en/of breedtematen zonder extra kosten, en ook de stofkeuze verandert niks aan de prijs. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Boxspring kopen bij beddenwinkel Amersfoort


Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in een beddenwinkel in Amersfoort is een boxspring van Hml Bedding een duurzame aankoop. Wij maken namelijk alleen boxsprings die geschikt zijn om lang te bestaan. De boxspring moet volledig naar wens zijn aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. Het is daarom heel belangrijk dat je de juiste keuzes maakt voor jezelf en je eventuele partner. We begrijpen dat dit lastig is en daarom proberen we voor iedereen de keuzes zo gemakkelijk mogelijk te maken. Al onze matrassen en toppers zijn even dik, zodat ze altijd naast elkaar geplaatst kunnen worden, zonder dat het afbreuk doet aan het totaalplaatje. Bij de aankoop van een boxspring bij de Bedweter is het uiterst belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

Een boxspring in Amersfoort kopen

Voor een boxspring in Amersfoort helpen ze je bij de Bedweter graag om alle elementen van de boxspring naar jouw wens aan te passen. Een boxspringcombinatie bestaat uit een topper, het matras, het onderstel en eventueel een hoofd- en/of voetbord. Ieder onderdeel is belangrijk en alle onderdelen dragen bij aan de kwaliteit van het ligcomfort. Naast het innerlijk is ook het uiterlijk van een boxspring belangrijk. Jouw bed moet qua uitstraling precies bij jou passen. Door zoveel mogelijk variatie te laten zien in de showroom van onze dealers, geven we je een beeld van alle mogelijkheden die er zijn. Je bepaalt zelf de stof, de kleur en maakt de keuze of je wel of geen hoofd- en/of voetbord wenst. Je hebt alle keuzes dus zelf in de hand. Onze adviseurs begeleiden je graag in dit proces.

Optimaal slaapcomfort in Amersfoort

Een goede nachtrust is erg belangrijk om overdag maximaal te kunnen presteren. Je slaapkamer moet rust uitstralen, zodat je de elke dag weer lekker in slaap valt en de volgende dag energiek wakker wordt. Temperatuur, luchtvochtigheid en goede verduistering zijn hierbij ook van belang. Uiteraard mag een goede boxspring niet ontbreken. Met onze uitgebreide collectie helpen onze verkooppunten jou graag met het samenstellen van het perfecte bed. Via de afspraakmodule kun je een afspraak inplannen bij de Bedweter in Lunteren of je kunt natuurlijk ook spontaan binnen lopen. De adviseurs helpen je graag!

Goed slapen vergt maatwerk

Onze bedden worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel bed hetzelfde is. We hebben passie voor maatwerk en dat willen we graag laten zien. Via onze maatwerk pagina krijg je een mooi kijkje in ons productieproces. Naast het ambachtelijk handwerk, werken we ook met de nieuwste technologieën. Deze combinatie uit zich in efficiënt vakwerk wat direct terug te zien is in de boxsprings die wij maken.