menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

​Een boxspring op maat in Franeker


Een boxspring in de buurt van Franeker koop je bij Van der Velde Slaapcomfort in Winsum. Bij dit verkooppunt helpen ze je graag om een boxspring samen te stellen die volledig naar wens is. Wij begrijpen dat de keuze voor een bed persoonlijk is en daarom staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Jouw bed bestaat nog niet, maar wij maken het graag voor je. Het bed wordt pas in productie genomen, nadat jouw persoonlijke keuzes zijn vastgelegd door een specialist bij Van der Velde Slaapcomfort. De flexibiliteit en service van een boxspring van Hml Bedding, in combinatie met de uitgebreide collectie, bieden je voldoende mogelijkheden jouw ideale boxspring in de buurt van Franeker samen te stellen. We streven ernaar om de keuzes voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zijn bij ons aangepaste lengte- en/of breedtematen zonder extra kosten, zoals ook de stofkeuze. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Een fijn proces met als uitkomst een zelf samengestelde boxspring die volledig bij jou past. Dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Franeker?


Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Franeker is een boxspring van Hml Bedding een duurzame aankoop. We maken namelijk alleen boxsprings die geschikt zijn om lang te bestaan. De boxspring moet volledig naar wens zijn, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Het is daarom heel belangrijk dat je de juiste keuzes maakt voor jezelf en je eventuele partner. We begrijpen dat dit lastig kan zijn en proberen daarom voor iedereen de keuzes zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om deze reden zijn alle matrassen en matras toppers gelijk qua dikte, zodat deze altijd naast elkaar geplaatst kunnen worden, zonder dat het een negatieve invloed heeft op het totaalplaatje. Bij de aankoop van een boxspring in Franeker is het heel belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren en nooit overhaast een beslissing neemt.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Het is nu bijna 2 jaar geleden dat wij bij Boonman Bedden in Eindhoven ons Hml Bedding-bed hebben gekocht; topkwaliteit en topservice.

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Optimaal slaapcomfort in Franeker

Een goede nachtrust is essentieel om maximaal te kunnen presteren overdag. Je slaapkamer moet een oase van rust zijn, zodat je de volgende dag weer vol energie aan de dag kunt beginnen. Hierbij zijn temperatuur, luchtvochtigheid en goede verduistering ook van belang. Uiteraard mag een goed bed hierbij niet ontbreken. Met onze uitgebreide collectie helpen onze verkooppunten jou graag met het samenstellen van het perfecte bed. Via de afspraakmodule kun je een afspraak inplannen of binnenlopen bij de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt. Voor een boxspring in Franeker kun je terecht bij onze partner Van der Velde Slaapcomfort in Winsum. Zo weet je zeker dat er genoeg tijd en ruimte is om geholpen te worden door een ervaren specialist.

Een boxspring in Franeker laten maken

Voor een boxspring in Franeker helpen ze je bij Van der Velde Slaapcomfort in Winsum graag om alle elementen van de boxspring naar jouw wens aan te passen. Een boxspring bestaat uit een matras topper, het matras, het onderstel en eventueel een hoofd- en/of voetbord. Elk onderdeel is belangrijk en ze dragen allemaal bij aan de kwaliteit van het ligcomfort. Naast het innerlijk is natuurlijk ook het uiterlijk van een boxspring heel belangrijk. Jouw droombed moet qua uitstraling precies bij jou passen. Door zoveel mogelijk variatie te laten zien in de showroom van onze dealers, hopen we een beeld te geven van het scala aan alle mogelijkheden die er zijn. Je bepaalt zelf de stof, de kleur en maakt de keuze of je wel of geen hoofd- en/of voetbord wilt. Oftewel, de keuze is aan jou. Onze adviseurs begeleiden je graag in dit persoonlijke proces.

Ambacht en maatwerk

Onze bedden worden met de hand gemaakt, waardoor geen bed hetzelfde is. We hebben passie voor maatwerk en dat willen we graag laten zien. Via onze maatwerk pagina geven we een kijkje in ons productieproces. Naast het ambachtelijk handwerk, werken we ook met de nieuwste technologieën. Deze combinatie uit zich in efficiënt vakwerk wat direct terug te zien is in de producten die wij maken.