menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Den Bosch

Een boxspring in Den Bosch geheel naar wens op maat gemaakt


Voor een boxspring in Den Bosch zijn er diverse verkooppunten waar boxsprings van Hml Bedding worden aangeboden. Hml Bedding staat voor kwaliteit, maatwerk, comfort, ambacht en vakmanschap. Er wordt pas een bed geproduceerd als de juiste wensen van de klant zijn doorgegeven. We geloven dat een bed voor iedereen anders is en vinden dat de klant echt moet kunnen kiezen wat het beste bij hem/haar past. Er wordt daarom geen meerprijs gerekend voor onder andere lengte- en/of breedtematen. Ook de stofkeuze verandert niks aan de prijs. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Alle producten uit ons assortiment zijn te combineren in een boxspring, zodat je eenvoudig jouw ideale bed samenstelt. Een boxspring moet gewoon goed zijn en uiteindelijk moet je een bed hebben dat compleet bij jou past: zowel qua ligcomfort als hoe de boxspring er uitziet.

Aangezien het maken van de keuzes makkelijker gemaakt worden door Hml Bedding, is het kopen van een bed geen uitdaging maar juist een erg leuke ervaring. Je geeft aan onze adviseurs je voorkeuren door en samen stellen wij een boxspring in Den Bosch voor je samen die volledig aan jouw wensen en smaak voldoet.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een boxspring in Den Bosch een goede keuze is


Bij Hml Bedding zijn we niet bezig met het verkopen van producten die we al gemaakt hebben. We gaan pas dingen maken als we weten wat jij graag wilt kopen. Onze adviseurs voor een boxspring in Den Bosch en omgeving helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Al onze matrassen en toppers zijn gelijk zijn qua dikte, hierdoor kan alles met elkaar gecombineerd worden. Zijn jouw voorkeuren anders dan die van jouw partner? Dat is geen probleem. We maken de inhoud gewoon anders per persoon en zorgen ervoor dat de uitstraling hetzelfde blijft. Zo hebben jullie allebei je eigen ligcomfort zonder dat dit afbreuk doet aan de look & feel van de boxspring. Laat je goed informeren door de adviseurs en koop niet zomaar een boxspring in Den Bosch. Een goede boxspring moet een aankoop zijn waar je jarenlang plezier van hebt.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Zacht & Organisch

Boxspring met hoofdbord Poco in de stijl Zacht & Organisch

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Fantastische Topper Vivace HR, wij liggen er heerlijk bij.

Patrick Voets, ontvangen via Google mijn bedrijf

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Hml Bedding heeft mijn bedje geleverd. Hebben ze prima gedaan. Vakkundig en snel, had het zelf niet beter kunnen doen. Materialen zijn goed.

Peter Maas, ontvangen via Google mijn bedrijf

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Waar moet ik aan denken als ik een boxspring wil configureren in Den Bosch?

Een boxspring is opgebouwd uit een aantal losse elementen, waarbij ieder element belangrijk is. De elementen zijn het onderstel, het matras, de topper en eventueel een hoofd- en/of voetbord. Alle onderdelen dragen bij aan een kwalitatief goed ligcomfort en al deze elementen kun jij naar wens aanpassen. Hier kunnen de adviseurs bij onze verkooppunten voor een boxspring in Den Bosch jou zeker mee helpen.

Naast het technische aspect is het natuurlijk belangrijk dat het bed er mooi uitziet. Ook hierin is alles mogelijk en is de keuze volledig aan jou. Naar aanleiding van de showmodellen die gepresenteerd staan bij onze dealers, hopen we een zo goed mogelijk beeld te geven van alle mogelijkheden voor een boxspring in Den Bosch. Nadat de stof- en kleurkeuze zijn bepaald, wordt alles doorgevoerd en gaan we met jouw bed aan de slag. Wij faciliteren je graag in een mooie, duurzame boxspring die geschikt is voor de lange termijn.

Optimaal slaapcomfort in Den Bosch

Dat slapen een belangrijke bijdrage levert aan de productiviteit van jouw dag, is bij de meeste mensen wel bekend. Bij een goede nachtrust komt veel kijken. Zorg ervoor dat je het juiste advies inwint voordat je een bed aanschaft. We zijn blij dat er bij onze verkooppunten genoeg kennis en ervaring uit de branche aanwezig is om jou bij een keuze voor een boxspring te helpen. De combinatie van de juiste collectie met het juiste advies zorgt voor een optimaal slaapcomfort voor de lange termijn. Ben je benieuwd welke dealer voor een boxspring in Den Bosch het dichtstbijzijnde is? Kijk dan even op onze dealerpagina en maak een afspraak bij een dealer bij jou in de buurt.

Ambacht & Maatwerk

We besteden graag aandacht aan het maken van jouw bed. Een bed maken dat lang blijft bestaan, vergt ambacht en maatwerk. Dit laten we je graag zien via onze maatwerk pagina. Ieder onderdeel van het maakproces komt aan bod en we leggen uit waarom we dingen doen zoals we ze doen.