menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Eindhoven

Een boxspring in Eindhoven voor optimaal slaapcomfort


Een boxspring in Eindhoven van Hml Bedding kopen kan bij verschillende verkooppunten in – en rondom Eindhoven. Ervaar de hoge kwaliteit die aangeboden wordt en ontdek alle mogelijkheden voor jouw persoonlijke boxspring. Een boxspring van hoge kwaliteit, dat vergt maatwerk. Dit is de visie achter alles wat wij bij Hml Bedding doen. Alle artikelen uit de collectie kunnen naar wens gecombineerd worden. Dit alles zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof of verschillende lengte- en breedteaanpassingen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Hierdoor kan iedereen zijn eigen ideale bed samenstellen.

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Eindhoven spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat. Een boxspring in Eindhoven laten maken verdient daarom ook zeker de nodige aandacht. In onze verkooppunten staan daarom ervaren adviseurs voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Jouw bed bestaat nog niet, wij maken het graag voor je!

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring op maat in Eindhoven?


Bij de keuze voor een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Dit is uiteraard erg persoonlijk, daarom verkopen wij niet wat we gemaakt hebben, wij maken graag wat jij wilt kopen. Dit doen we in de regio Eindhoven samen met onze verkooppunten. De keuze van een nieuwe boxspring is namelijk voor niemand hetzelfde en daarmee heel persoonlijk. Ons streven is om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Eindhoven.

Zo zijn onze matrassen en toppers gelijk van hoogte en zijn deze allemaal naast elkaar te combineren. Op deze manier kan eenieder in eerste instantie zijn eigen persoonlijke keuze maken en deze daarna integreren in het complete plaatje. Niets is zo persoonlijk als de keuze voor een bed, daarom bieden wij jou de keuze om deze volledig zelf samen te stellen. Uiteraard onder deskundige begeleiding van onze verkooppunten voor een boxspring in Eindhoven.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Organisch

Boxspring met hoofdbord Poco in de stijl Zacht & Organisch

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Heerlijk bed gekocht, veel mogelijkheden om het helemaal naar eigen idee en smaak af te stemmen. Slapen er heerlijk op en snel geleverd.

Matje H., ontvangen via Google mijn bedrijf

Laat je adviseren bij een neutraal verkooppunt. In ons geval was dat Boonman Bedden: top verkooppunt en goed advies. De keuze voor Hml Bedding was door ons snel gemaakt!

Alex, ontvangen via website

Boxspring in Eindhoven laten maken

Bij een boxspring komen een aantal zaken samen: de topper, het matras en het onderstel, de pootjes en het hoofdbord. Allemaal leveren ze een eigen bijdrage aan jouw persoonlijke slaapcomfort. Het is daarom prettig voor al deze onderdelen een keuze te maken die bij jouw wensen past. Verder heb je de mogelijkheid om voor een vaste of elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. Deze twee opties zijn ook goed met elkaar te combineren, doordat ze gelijk zijn qua hoogte en inhoud. Naast comfort wil het oog ook wat.

Bij Hml Bedding hoef je op beide gebieden geen concessies te doen. Onze verkooppunten van boxsprings in Eindhoven staan je dan ook graag te woord en helpen je bij het maken van een goede, duurzame en verantwoorde keuze.

Slaapadvies in Eindhoven

Een goede nachtrust is essentieel voor jouw functioneren gedurende de dag. Ieder mens slaapt ongeveer een derde van zijn leven, je brengt dus veel tijd door in je bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of boxspring koopt. Wij zijn blij dat onze verkooppunten naast een brede collectie, ook allemaal lange tijd ervaring hebben in de slaapbranche. Bekijk hier bij welke van onze verkooppunten jij een boxspring in Eindhoven kunt kopen en maak eenvoudig een afspraak om zeker te zijn van persoonlijke aandacht en alle ruimte.

Hoe wordt een boxspring gemaakt?

Ben je benieuwd naar ons productieproces of ben je nieuwsgierig geworden wat maatwerk voor ons betekent? Neem dan een kijkje op de maatwerk pagina. Hier proberen we een goede indruk te geven van de aandacht en zorg die we besteden aan jouw boxspring. We combineren ambachtelijk handwerk met technologische ontwikkelingen. Op deze manier behouden we grip op ons vakwerk, maar wel op een efficiënte en goed gestructureerde manier.