menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Eindhoven

Een boxspring in Eindhoven voor optimaal slaapcomfort


Een boxspring in Eindhoven van Hml Bedding kopen kan bij verschillende verkooppunten in – en rondom Eindhoven. Ervaar de hoge kwaliteit die aangeboden wordt en ontdek alle mogelijkheden voor jouw persoonlijke boxspring. Een boxspring van hoge kwaliteit, dat vergt maatwerk. Dit is de visie achter alles wat wij bij Hml Bedding doen. Alle artikelen uit de collectie kunnen naar wens gecombineerd worden. Dit alles zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof of verschillende lengte- en breedteaanpassingen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Hierdoor kan iedereen zijn eigen ideale bed samenstellen.

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Eindhoven spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat. Een boxspring in Eindhoven laten maken verdient daarom ook zeker de nodige aandacht. In onze verkooppunten staan daarom ervaren adviseurs voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Jouw bed bestaat nog niet, wij maken het graag voor je!

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring op maat in Eindhoven?


Bij de keuze voor een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Dit is uiteraard erg persoonlijk, daarom verkopen wij niet wat we gemaakt hebben, wij maken graag wat jij wilt kopen. Dit doen we in de regio Eindhoven samen met onze verkooppunten. De keuze van een nieuwe boxspring is namelijk voor niemand hetzelfde en daarmee heel persoonlijk. Ons streven is om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Eindhoven.

Zo zijn onze matrassen en toppers gelijk van hoogte en zijn deze allemaal naast elkaar te combineren. Op deze manier kan eenieder in eerste instantie zijn eigen persoonlijke keuze maken en deze daarna integreren in het complete plaatje. Niets is zo persoonlijk als de keuze voor een bed, daarom bieden wij jou de keuze om deze volledig zelf samen te stellen. Uiteraard onder deskundige begeleiding van onze verkooppunten voor een boxspring in Eindhoven.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Organisch

Boxspring met hoofdbord Poco in de stijl Zacht & Organisch

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Via Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen uiteindelijk gekozen voor een Hml boxspring. Van deze keuze geen seconde spijt gehad. Leveringstermijn was conform afspraak en de plaatsing is keurig verlopen. Verwachtingen overtroffen, een geweldige slaapervaring op ons nieuwe bed.

Frank Velthuizen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Super bedje, is eigenlijk een magneet. Eens je erin ligt, geraak je er zeer moeilijk uit. #zeertevreden

Geert, ontvangen via Instagram

Boxspring in Eindhoven laten maken

Bij een boxspring komen een aantal zaken samen: de topper, het matras en het onderstel, de pootjes en het hoofdbord. Allemaal leveren ze een eigen bijdrage aan jouw persoonlijke slaapcomfort. Het is daarom prettig voor al deze onderdelen een keuze te maken die bij jouw wensen past. Verder heb je de mogelijkheid om voor een vaste of elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. Deze twee opties zijn ook goed met elkaar te combineren, doordat ze gelijk zijn qua hoogte en inhoud. Naast comfort wil het oog ook wat.

Bij Hml Bedding hoef je op beide gebieden geen concessies te doen. Onze verkooppunten van boxsprings in Eindhoven staan je dan ook graag te woord en helpen je bij het maken van een goede, duurzame en verantwoorde keuze.

Slaapadvies in Eindhoven

Een goede nachtrust is essentieel voor jouw functioneren gedurende de dag. Ieder mens slaapt ongeveer een derde van zijn leven, je brengt dus veel tijd door in je bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of boxspring koopt. Wij zijn blij dat onze verkooppunten naast een brede collectie, ook allemaal lange tijd ervaring hebben in de slaapbranche. Bekijk hier bij welke van onze verkooppunten jij een boxspring in Eindhoven kunt kopen en maak eenvoudig een afspraak om zeker te zijn van persoonlijke aandacht en alle ruimte.

Hoe wordt een boxspring gemaakt?

Ben je benieuwd naar ons productieproces of ben je nieuwsgierig geworden wat maatwerk voor ons betekent? Neem dan een kijkje op de maatwerk pagina. Hier proberen we een goede indruk te geven van de aandacht en zorg die we besteden aan jouw boxspring. We combineren ambachtelijk handwerk met technologische ontwikkelingen. Op deze manier behouden we grip op ons vakwerk, maar wel op een efficiënte en goed gestructureerde manier.