menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Nijmegen kopen


Als je voornemens bent om een boxspring in Nijmegen of omgeving aan te schaffen, is het fijn om je goed te oriënteren op de diverse mogelijkheden. Je koopt een boxspringcombinatie niet voor een korte periode, maar wilt hier jaar in jaar uit plezier van hebben. Het bepaalt naast de uitstraling van je slaapkamer ook voor een groot deel hoe je aan de dag begint. De tijd die je nu investeert in het onderzoeken van de mogelijkheden die voor jou interessant en relevant zijn, is iets wat je achteraf zeker gaat waarderen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Voor een boxspring in Nijmegen kun je terecht bij een van onze verkooppunten, waar enthousiaste verkopers klaar staan om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Boxspring samenstellen in Nijmegen


Het samenstellen van een boxspring is dermate persoonlijk dat je dat echt alleen zelf kunt doen. De voorgeprogrammeerde standaard sets zijn wellicht geen slechte combinatie, maar de kans dat dit voor jou persoonlijk de beste optie is, is erg klein. Juist omdat een boxspring bestaat uit vele losse elementen die allemaal een eigen bijdrage leveren aan het slaapcomfort, is het belangrijk om over al die keuzes na te denken. Dit hoeft niet per se heel lang, en onder begeleiding hoeft dit ook niet erg lastig te zijn. Maar het zou zonde zijn als je een combinatie kiest van boxspring, matras en matras topper die los van elkaar perfect zijn, maar opgeteld niet zorgen voor een slaapcomfort dat jij wenst.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Fantastische Topper Vivace HR, wij liggen er heerlijk bij.

Patrick Voets, ontvangen via Google mijn bedrijf

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook

Als verkoopadviseur bij Boonman Bedden al vele klanten geadviseerd bij de aankoop van een Hml boxspring. Na vele lichamelijke klachten nu sinds kort de gelukkige slaapster van een Hml boxspring en mijn klachten zijn weg nu ik in dit fantastische bed mag slapen. Ik heb gekozen voor de Pavane matrassen met de Vivace HR topper vanwege de uitstekende ondersteuning door de multi-pocketvering in de matrassen en de mini-stretchpockets in de topper. Uitstraling en afwerking van de boxspring subliem. Een hele dikke TIEN voor Hml.

Natascha Geurts, ontvangen via e-mail

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Als violiste dien ik echt energiek te zijn om zowel in binnen- als buitenland optimaal te kunnen presteren. Heel blij ben ik dan ook met mijn heerlijke boxspring van Hml Bedding, waardoor ik iedere ochtend positief en vol energie aan de dag kan beginnen! Voortaan is slapen in mijn eigen bed een luxe, in plaats van overnachten in een hotel!

Julia Philippens, ontvangen via e-mail

Waarom is een boxspring testen in Nijmegen belangrijk?

Als alle losse elementen op de juiste wijze met elkaar gecombineerd worden, vormen deze een comfortabel en duurzaam geheel. Binnen onze collectie kun je per ligplek de keuze maken voor de boxspring, het matras en de matras topper. Kies je dezelfde als je partner, dan is dat uiteraard prima, maar dit is zeker geen noodzaak. Natuurlijk kun je online en op onze website al veel inspiratie opdoen. Toch is het essentieel om een boxspring ook te proberen. Maak daarvoor een afspraak bij ons verkooppunt in regio Nijmegen en geef aan in welke elementen je interesse hebt. Op deze manier kan de afspraak goed worden voorbereid en kunnen we je tijdens de afspraak alle mogelijkheden laten zien, passend bij jouw wensen. Daarna gaan wij aan de slag om alle gemaakte keuzes samen in de boxspring te verwerken.

Losse boxspringelementen

Het slaapsysteem ‘boxspring’ is een combinatie van vele losse elementen. Van de pootjes en frames als onderdeel van de boxspring, met matras en matras topper als comfortlagen. De eventuele hoofd- en voetborden zorgen voor de persoonlijke touch en uitstraling. Doordat we keuze hebben uit diverse modellen hoofdborden en ruim 100 stoffen is dit systeem helemaal te personaliseren. Jouw bed bestaat niet, maar we maken het graag. Laat je adviseren over zowel de te maken keuzes met betrekking tot ligcomfort, maar ook met betrekking tot kleuren en modellering. Als je wakker bent wil het oog ook wat, dus kijk ook zeker naar de stijl die je in de slaapkamer wilt creëren. De boxspring wordt hier een belangrijk onderdeel van.

Boxspring selectie afspraak plannen

Bij onze verkooppunten in regio Nijmegen vind je jarenlange ervaring gecombineerd met een royale collectie. We laten je graag de verschillende mogelijkheden voelen en zien, zodat je het zelf kunt ervaren. Daarna ben je uiteraard vrij om te bepalen of het bij je past, zowel qua ligcomfort als qua budget. Wij weten in ieder geval zeker dat als je de tijd neemt om te selecteren, en wij de tijd nemen om iets moois te maken, je er uiteindelijk heel lang veel plezier van hebt. Voor meer informatie over onze maatwerk mogelijkheden, bekijk de pagina maatwerk. Direct een afspraak maken met een van onze verkooppunten? Klik hier om de verschillende verkooppunten te bekijken.