menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Groningen

​Een boxspring in Groningen compleet op maat gemaakt


Voor een Hml Bedding boxspring in Groningen staan de professionals bij Bosker Meubelen voor je klaar. Zij helpen jou bij het maken van de juiste keuze en een goede begeleiding in het proces. Er wordt eerst gekeken welk slaapcomfort het beste bij jouw wensen past. Ben je samen met een partner, dan worden beide voorkeuren in kaart gebracht en deze voor jullie beide in de boxspring verwerkt. Dit uiteraard zonder dat het afdoet aan de uitstraling van het bed, deze is voor het gehele bed hetzelfde. Houd je meer van lederlook of gaat jouw voorkeur uit naar een andere stof? Of wil je een combinatie? Ook dat is mogelijk. Nadat jouw keuzes zijn gemaakt, wordt het bed pas in productie genomen. Wij maken dus precies wat jij voor ogen hebt.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een boxspring van Hml Bedding?


Bij Hml Bedding vinden we dat een boxspring een product moet zijn waar jij lange tijd plezier van hebt. Het moet een duurzame aankoop zijn. De kwaliteit is daarom erg belangrijk, zowel van de boxspring, als de matrassen en de matras topper. Daarnaast willen wij jou te allen tijde de mogelijkheid bieden een uitstraling te kiezen die volledig bij jouw wensen aansluit. Je kunt alle stoffen kiezen die wij in assortiment hebben zitten zonder extra kosten. Ook is duurzaamheid een belangrijk punt. Bij Hml Bedding zijn we continu op zoek naar verbeterpunten. Het is bij ons tegenwoordig ook mogelijk de boxspring te laten bekleden door een stof gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat een mooie bijdrage levert aan onze leefomgeving. Wil je meer informatie hierover? Vraag hier dan zeker naar bij het verkooppunt voor een boxspring in Groningen.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Zeer tevreden over onze nieuwe boxspring van Hml. Ligt voortreffelijk, en we worden sinds lange tijd weer uitgerust wakker, zonder klachten.

Marion Wijnen-Kuunders, ontvangen via Google mijn bedrijf

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Een bed kopen in Groningen

Een boxspring koop je natuurlijk niet iedere dag, het kan zijn dat je geen idee hebt waar je op moet letten. Vraag daarom altijd advies aan een professional die uitleg kan geven over het comfort en alle mogelijkheden. Wanneer je een boxspring in Groningen koopt bij Bosker Meubelen, gaan wij aan de slag met de productie. De levertijd van een boxspring op maat is gemiddeld 6 weken. Tijdens de levering wordt er gezorgd dat het bed netjes op de gewenste plek wordt gezet. Ook hier heb jij dus geen omkijken naar. In de winkel staan verschillende showmodellen ter inspiratie en om goed de verschillende ligcomforts te voelen en diverse stofuitvoeringen te bekijken. Hierdoor is een goede keuze gemakkelijk gemaakt.

Ultieme kwaliteit van slapen in Groningen

Pas na een goede nachtrust kun je goed presteren overdag. Een goed slaapcomfort is daarom ontzettend belangrijk. Jouw energielevel heeft een enorme invloed op jouw productiviteit. Naast een goede verduistering, luchtvochtigheid en temperatuur in de slaapkamer mag een goed bed niet ontbreken. Wil je alvast inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden? In de configurator op onze website kun je al een goed beeld krijgen van de mogelijkheden met de daarbij behorende kosten. Wil je voor een boxspring in Groningen ons verkooppunt bezoeken? Maak dan een afspraak via de afspraakplanner, zo weet je zeker dat er iemand voor je klaar staat met gepast advies.

Maatwerk staat centraal

Geen bed is hetzelfde en goed slapen vergt maatwerk. Dat is waar wij voor staan. We hebben passie voor wat we maken en doen dit met heel veel plezier. De nieuwste technologieën kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan. Wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar een mooie combinatie van deze twee. Dit uit zich in efficiënt vakwerk. Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina voor meer informatie over het vakwerk dat wij bieden. Uiteraard kunt u hiervoor ook terecht bij het verkooppunt wanneer u op zoek gaat naar een boxspring in Groningen.