menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Almere op maat


Ook in de omgeving van Almere hebben we mooie verkooppunten die klaar staan om samen met jou te kijken naar een mooie boxspring op maat. Een boxspring is net als goed slapen echt maatwerk. Een standaard set is gebaseerd op gemiddeldes. Wij stellen jouw bed graag samen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Per ligplek heb je de keuze uit vast of elektrisch verstelbaar, uit diverse matrassen en daarnaast nog eens meerdere hardheden. Ook de matras topper mag persoonlijk gekozen worden. Hierdoor weet je zeker dat je uiteindelijk het bed hebt waar je na een lange dag naar uitkijkt! Het bed maken we pas als jij gekozen hebt, dus je krijgt een geheel onafhankelijk advies tijdens het gesprek. Wij verkopen niet wat we gemaakt hebben, maar we maken wat jij graag wenst te kopen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een boxspring kopen?


Een boxspring is naast een populair slaapsysteem ook een erg comfortabel bed. Letterlijk is het een bak met veren die het matras ondersteunt. Hierdoor is de veerweg van het complete slaapsysteem extreem hoog. Zowel de matras topper, het matras als de boxspring kunnen zich geheel aanpassen aan je lichaam. Dit voorkomt drukpunten en daarmee veel draaien en woelen in bed. Ook voor de warmte-/vochtregulatie is een boxspring een prettig systeem. Doordat bij iedere beweging de veren ervoor zorgen dat de lucht ververst wordt, blijft de temperatuur altijd onder controle.

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Het is nu bijna 2 jaar geleden dat wij bij Boonman Bedden in Eindhoven ons Hml Bedding-bed hebben gekocht; topkwaliteit en topservice.

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook

Wij geven jullie een 10! Alles is met grote zorg geregeld. Inmiddels slapen wij een week op ons nieuwe bed. Wat een verschil met ons oude bed (Auping). Gewoon meteen goed slapen. We worden weer heerlijk uitgerust wakker. Hml onze complimenten voor de kwaliteit van jullie boxspring. Firma Boonman bedankt voor de persoonlijke ondersteuning en het eerlijke advies op maat v.w.b. het samenstellen van ons bed. Wij kunnen het iedereen aanraden om via firma Boonman een nieuw Hml bed aan te schaffen!

Fam. van Dijk, ontvangen via email

Als violiste dien ik echt energiek te zijn om zowel in binnen- als buitenland optimaal te kunnen presteren. Heel blij ben ik dan ook met mijn heerlijke boxspring van Hml Bedding, waardoor ik iedere ochtend positief en vol energie aan de dag kan beginnen! Voortaan is slapen in mijn eigen bed een luxe, in plaats van overnachten in een hotel!

Julia Philippens, ontvangen via e-mail

Een Hml Bedding boxspring in Almere

Al de te maken keuzes lijken misschien een hele opgave, maar onze specialisten helpen je er graag bij. Ze laten je snel en efficiënt de verschillen voelen en leggen deze uit. Besef je ook terdege dat de tijd die je investeert in een goed advies echt goed besteed is. Snel online iets kopen zonder gedegen advies geeft een grote kans op omruilingen achteraf, spullen retour, alsnog bijbetalen en dan maar hopen dat het volgende beter bevalt. Even een uurtje investeren in een gratis advies is zeker aan te raden. Op deze manier behoed je jezelf voor miskopen en heel veel ergernis.

Boxpring helemaal samenstellen

Samen stellen we graag jouw bed samen. Naast de keuze uit comforttypes dient er ook gekozen te worden voor de maat. Wij leveren tot en met 200 centimeter breed en tot 220 centimeter lang zonder meerprijs. Er is keuze uit een mooie collectie hoofdborden, zo maak je er echt je eigen bed van. Als finishing touch hebben we een stoffencollectie om u tegen te zeggen. Ruim 100 mooie meubelstoffen in een groot aantal kleuren en structuren. Uiteindelijk wordt het dus echt helemaal je eigen bed. Jij stelt het samen, wij maken het graag.

Hml Bedding boxspring gemaakt in Nederland

We zijn een Nederlands familiebedrijf, we vinden dat goed slapen maatwerk vergt, aangezien ieder mens uniek is. Graag delen we onze passie voor aandacht en detail met je. Op onze pagina maatwerk zie je hoe we handmatig vakmanschap optimaal combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Iedere dag opnieuw, voor iedere nacht.