menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring op maat bij Slaapspecialist Drempt


Ieder persoon is uniek, en zo is ieder bed. Bij Hml Bedding geloven we dat goed slapen maatwerk vergt, en dit nemen we mee in ons productieproces en werkwijze. Jouw keuzes zijn leidend, en jouw bed wordt pas gemaakt als jij de juiste keuzes hebt gemaakt. Bij Slaapspecialist Drempt in Drempt staan ze altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van deze keuzes. Het juiste advies met de flexibele service en uitgebreide collectie van Hml Bedding resulteert in een fijn beslissingsproces waarin jij eenvoudig jouw eigen bed kunt configureren. Hml Bedding wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo hebben aangepaste maten en andere stof- en kleurkeuzes geen invloed op de prijs. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Daarnaast is de hele collectie boxsprings, matrassen en toppers met elkaar te combineren, waardoor niemand hier concessies in hoeft te doen. Ieder bepaalt zijn of haar eigen ligcomfort, zonder dat het plaatje beïnvloed wordt.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Kiezen voor een boxspring in Drempt


Bij Hml Bedding denken we na over wat we doen, en waarom we dat zo doen. Daar nemen we de tijd voor. Aangezien in onze ogen het aanschaffen van een nieuwe boxspring een duurzame investering is, vinden we ook dat je hier de tijd voor moet nemen. Overhaast een beslissing nemen, is nooit een goed idee. Laat je goed adviseren en denk goed na over de keuzes die hierbij komen kijken. Wij kijken heel graag met je mee en helpen je graag met het maken van de juiste persoonlijke keuzes, zodat jij minstens 10 jaar een goede nachtrust hebt.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heerlijk bed gekocht, veel mogelijkheden om het helemaal naar eigen idee en smaak af te stemmen. Slapen er heerlijk op en snel geleverd.

Matje H., ontvangen via Google mijn bedrijf

Top bedden met een goede service.

Loet Pessers, ontvangen via Google mijn bedrijf

Ik slaap er al 3 jaar fantastisch op.

Jacqueline de Jong, ontvangen via facebook

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Jouw eigen boxspring configureren in Drempt

Kijkend naar een boxspringcombinatie, zijn er diverse onderdelen die van invloed zijn op jouw slaapcomfort en waar dus zorgvuldige keuzes over gemaakt moeten worden. Juist hierom is het belangrijk dat je jezelf per onderdeel laat adviseren, waarna je zelf jouw eigen keuzes kunt maken. De adviseurs van Slaapspecialist Drempt lopen graag alle onderdelen uitvoerend met je door en kijken graag met je mee. In de showroom staan diverse modellen, zodat we alle denkbare mogelijkheden met je door kunnen lopen. Als het ligcomfort is bepaald, is het tijd voor de – door de meeste mensen gezien als – leukere keuzes, namelijk het plaatje, de uitstraling van het bed. Kies jouw favoriete kleur, stof, wel of geen hoofdbord en wel of geen voetbord. Wil je liever stoffen combineren? Ook dit is mogelijk.

Duurzame boxsprings in Drempt

Een goede boxspring is erg belangrijk voor jouw nachtrust en voor jouw energie de volgende dag. Jouw nachtrust heeft namelijk heel veel impact op jouw functioneren de dag erna. Bij Hml Bedding vinden we dat niemand ontevreden op een Hml Bedding bed mag slapen. We doen er dan ook alles aan om dit na te streven. De adviseurs van Slaapspecialist Drempt denken graag met je mee om jouw optimaal slaapcomfort te bieden. Wil je zeker zijn dat er een adviseur beschikbaar is op het moment dat jij graag advies zou willen? Maak dan een afspraak via de afspraakmodule.

Passie voor maatwerk

Dat ieder bed anders is, is wat wij nou juist zo leuk vinden. Iedereen is uniek en heeft iets anders nodig om optimaal slaapcomfort te ervaren. Wij denken hierin graag met je mee, en proberen alles mogelijk te maken. Dat noemen we passie voor maatwerk. Ben je benieuwd hoe ons productieproces er uitziet? Neem dan eens een kijkje op onze maatwerk pagina.