menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Over ons

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Schijndel. Reeds jarenlang leveren we mooie boxsprings en matrassen via de erkende slaapspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten. Bij Hml Bedding gaat het niet om ons product, maar om jouw slaapcomfort. We vinden dat goed slapen altijd maatwerk vergt en kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat, een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is. Maatwerk en mensenwerk dat is waar we voor staan. Hieronder zie je team Hml Bedding. In ieder geval de mensen waar je mee in contact komt als je vragen, orders, wensen of problemen hebt.

Verkoop en ontwikkeling, voorraadbeheer en productie, in- en externe communicatie en service, administratie en orderverwerking, marketing en social media. Wij zijn Hml Bedding, een leuke groep van enthousiaste preciezelingen. Nauwkeurig en creatief, gestructureerd en bloedfanatiek, behouden en vooruitstrevend. Samen hebben we alle elementen wel in ons en zijn we heerlijk in balans.

We houden van ondernemen, met zijn allen besluiten wat we hoe willen doen en dan ervoor gaan! Elkaar vanuit je eigen werkgebied ondersteunen, en telkens van elkaar leren door te praten, vragen en overleggen. Wikken en wegen en dan gas geven. Iedereen mag zichzelf zijn, en er is de ruimte om fouten te maken. Op deze manier leveren we reeds jarenlang telkens weer samen met ons enthousiast dealernetwerk mooie maatwerk slaapsystemen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Mark van de Laarschot

Lekker eten (hoeft niet ingewikkeld te zijn), een speciaalbiertje, oprecht gezelschap en ik ben in mijn element. Ik ben vader van twee goeie gasten, en al vanaf mijn 15e samen met mijn vrouw. Ik heb veel plezier in mijn werk, samen met een mooi team voor leuke klanten producten maken die deugen. Dat kan ik iedereen aanraden. Daarnaast ben ik bestuurder bij onder andere Beholders, een internationaal documentairefestival, bij branchevereniging koninklijke CBM en Matras Recycling Nederland. Om fit te blijven doe ik aan spinning en hardlopen, maar echt in mijn element ben ik tijdens een meerdaagse huttentocht in de bergen, maar dit komt er vooralsnog te weinig van.

Thijn de Groot

Bij Hml Bedding ben ik de schakel tussen verkoop en productie. Naast orderbegeleiding ben ik onder andere ook betrokken bij de inkoop, productontwikkeling en de serviceafhandeling. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een ritje op de motor, de mountainbike en ga ik graag de bergen in om te wandelen of te snowboarden. Liefst samen genieten met mijn vrouw en onze jongens.

Kim Burg

Voetbal is mijn grote passie. Ik speel zelf al heel wat jaren in een gezellig damesteam, maar kijk ook graag een voetbalwedstrijd op tv of bezoek live een wedstrijd van de oranje leeuwinnen. Verder vind ik reizen helemaal fantastisch! Vooral de ruige natuur spreekt mij erg aan. Zo hebben de Canadese Rocky Mountains veel indruk op mij gemaakt. Koken is ook een grote hobby van mij; ik draai mijn handen niet om voor een 3 gangen diner of een lekkere taart. En een goede kok houdt natuurlijk ook van eten dus dat kan ik ook op mijn hobbylijstje noteren. Het liefst zit ik met veel vrienden of familie aan een lekkere borrelplank met een glas wijn, dat is waar je mij echt blij mee maakt.

Daphne Spierings

In mijn vrije tijd ga ik graag met het gezin op pad. Samen met mijn man en twee dochters de bossen in, of naar een leuke buitenspeeltuin. Avonturen beleven en mooie herinneringen maken. Ook probeer ik regelmatig met vriendinnen af te spreken. Ergens een drankje doen en gezellig bijkletsen. Uiteraard met een lekker hapje of een borrelplank erbij. Eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om naar de stad te gaan. De nieuwste modetrends opdoen en fijn rondstruinen door alle rekken. Daar word ik oprecht heel blij van. Maar gewoon thuis blijven en genieten van al het moois in de tuin is toch wel het allerfijnste!

Jade Nederend

Ik ben echt een seizoensmens. In de zomer leef ik graag buiten en ben ik veel op pad. Dan bezoek ik een festival en komt mijn passie voor reizen tot leven. Door een nieuwe stad struinen en luieren aan het strand? Heerlijk! De natuur verkennen en op avontuur? Het kan voor mij niet gek genoeg! Schrik dus niet als je mij ondersteboven aan een brug ziet hangen, uit een vliegtuig hoort springen of urenlang kwijt bent aan de onderwaterwereld. Maar het hoeft zeker niet altijd extreem, ik word ook vrolijk van de kleine dingen. Een rondje skeeleren, de zonsondergang bekijken, foto’s maken, bijkletsen met vrienden en borrelen met goede kaas. Als de temperatuur daalt wissel ik dat koude speciaalbiertje om voor een warme chai latte. Met kaartspellen, foute romantische comedy films en fijn gezelschap kom ik de winter door. Alleen voor een boswandeling of glühwein op de kerstmarkt kom ik af en toe uit mijn holletje. Dat is voor mij ‘the best of both worlds’!

Cindy van de Laarschot

Ik kan erg blij worden van een wandeling in de prachtige natuur, en dan het liefst met een heerlijk lentezonnetje en een goed gezelschap. Favoriet is een wandeling in de bergen, daar kan ik intens genieten van de vergezichten en de variatie van de wandelpaden. Reizen doe ik ook graag, en dat hoeft niet altijd ver weg te zijn. Nieuwe omgevingen, natuur en cultuur ontdekken verrijkt voor mij mijn gezichtsveld. Mijn dag start ik eigenlijk altijd op met een meditatie en yoga. Het is voor mij een manier om in beweging te zijn of juist tot rust te komen. Ik ben erg leergiering, met name op het gebied van zelfontwikkeling. Op dit gebied lees ik regelmatig een boek of volg ik een workshop of cursus. Ik hou van lekker eten en kan intens genieten als een maaltijd met veel liefde is klaar gemaakt (door een ander). Verder zijn mijn ‘guilty pleasures’ dansen op een lekkere beat, en het vinden en genieten van de lekkerste cappuccino met een van mijn vriendinnen.

Flexibel

Een mooi gezegde is: wat buigt breekt niet. Een gezegde dat waar is, maar niet per se waar bij ons ‘flexibel’ voor staat. Bij Hml Bedding staat flexibel voor maximaal meedenken. Als iets niet kan dan is dat niet omdat we het niet willen, maar omdat het niet kan. Wij zijn niet afhankelijk van halsstarrige systemen, wij zijn flexibel en in staat om, na samen met de klant een logische afweging gemaakt te hebben, te kiezen voor de slimste oplossing. Samen kijken naar wat wel kan!

Open en eerlijk samenwerken

Dit is voor ons een kernwaarde om goed te kunnen functioneren. Zowel naar toeleveranciers als naar klanten, open en eerlijk samenwerken. Met begrip voor elkaars situatie en werkgebied de maximale mogelijkheden onderzoeken, maar altijd met respect voor het feit dat sommige zaken simpelweg onmogelijk zijn. Kijken naar wat kan en wat er nodig is om tot het gewenste einddoel te komen. De ene keer zetten wij een stap extra, de andere keer vragen we die van onze partner.

Open staan voor ideeën

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, of dit nu product-ideeën zijn, verbeterpunten voor de samenwerking of persoonlijke ontwikkeling. Zolang de ideeën of suggesties met respect gebracht worden, staan wij te popelen om ze te ontvangen. Door oprechte tips en adviezen komen we verder, blijven we scherp en volgen we de markt op de voet. Op deze manier slagen we er reeds jaren in om samen met onze partners telkens een mooie actuele en commerciële collectie te voeren.