menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Wat onze klanten zeggen
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook úw mening!

Goed bed, goede service. Alles is prima en snel verlopen, we slapen nu weer heerlijk.

M. Hamers, ontvangen via website

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Een prachtig product waar we heerlijk op slapen.

Gert van Eden, ontvangen via website

Prima bed en prima service bij Woonboulevard Poortvliet, alleen is 3 maanden levertijd wel wat lang (note van Hml Bedding: wij hebben in deze de door de dealer gevraagde levertijd aangehouden).

J.F. Molendijk, ontvangen via website

Een tien met een griffel!

Anja Sandee, ontvangen via website

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Jos Knubben, ontvangen via website

Ziet er goed uit en ligt ook goed.

K. Korf, ontvangen via website

Het is nu bijna 2 jaar geleden dat wij bij Boonman Bedden in Eindhoven ons Hml Bedding-bed hebben gekocht; topkwaliteit en topservice.

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Goede service, topkwaliteit bed! Had ik veel eerder moeten doen!

Patrick Hendriks, ontvangen via website

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Bij ons staat het model Toba al mooi en het slaapt heerlijk!

Cecile Habraken, ontvangen via Facebook

We zijn goed geïnformeerd in de winkel, de levering was netjes op tijd, de mannen hebben keurig alles in elkaar gezet. En nu hopen dat we heerlijk zullen slapen.. voor de komende 10 jaar 😉.

Connie, ontvangen via website

Prima bed, ziet er goed uit.

Christian van den Boom, ontvangen via website

Heerlijk bed dat zichtbaar met zorg is gebouwd. De aflevering tot en met de installatie was tot in de puntjes verzorgd.

Timo van de Put, ontvangen via website

Ik ben zeer tevreden met mijn boxspring van Hml Bedding. Ik wordt iedere morgen uitgerust wakker.

J. Vermeer, ontvangen via website

Sinds wij een Hml-bed hebben, worden we pas echt uitgerust wakker.

Rene Melio, ontvangen via facebook

Goed bed.

F.C.Sammelius, ontvangen via website

We hebben een eerlijke en duidelijke uitleg gekregen in de winkel. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn perfect gelopen. Het is een kwaliteitsproduct dus we wisten dat we enkele weken moesten wachten voordat het geleverd werd.

Roger, ontvangen via website

Wij zijn erg tevreden over het bed, alleen was het een teleurstelling dat het hoofdbord aangepast moest worden, aangezien de verkeerde maatvoering was aangehouden bij het maken van een uitsparing voor een stopcontact (38 breed x 20 hoog in plaats van 20 breed en 38 cm hoog). In overleg is besloten om de uitsparing aan te passen naar 38 x 38 cm. Dit was opgelost na 3 – 4 weken. Sinds afgelopen zaterdag hebben we het bed helemaal compleet en dat bevalt goed!

J.G.W. van Helvoirt, ontvangen via e-mail

Goed advies, mooi bed wat bijzonder lekker slaapt.

Anja van Rijnsbergen, ontvangen via website

We hebben gekozen voor Hml Bedding vanwege de kwaliteit en bewezen goede service.

Guido Spildooren, ontvangen via website

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Ik ben sinds enige tijd in het bezit van een elektrische boxspring. Ik was wat betreft de topper niet te spreken over de hardheid. Heb hierover contact opgenomen met Hml Bedding via de dealer. De service die daarna volgde, is voor deze moderne tijd ongelofelijk. De moeite die men heeft genomen om het mij naar de zin te maken was gewoon fantastisch. Ik heb geen moment het gevoel gehad een zeur te zijn. En het probleem is voor 150% opgelost. Geen verkooppraatjes, maar doen wat je belooft is hun motto. Prima, houden zo.

Theo van den Dungen, ontvangen via Facebook

Heerlijk matras; biedt stevigheid maar voelt zacht aan.

Fam. van den Berg, ontvangen via website

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

Geweldig bed, absoluut een aanrader! Heb lang getwijfeld voor de aankoop van dit bed (het is best een flink bedrag), maar ben achteraf enorm blij met de keuze. Nog steeds elke avond als ik in bed lig denk ik aan hoe fijn ik het bed vind. Ligt echt heeeeerlijk. Dus absoluut een aanrader!! Wij hebben de Boxspring Forte 4000 met ieder een eigen topper.

Jenny van Herpen, ontvangen via website

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Verschillende bedden geprobeerd, maar deze lag gelijk heel erg fijn. Zeker geen spijt van.

A van Bokhoven, ontvangen via website

Heerlijk bed, we slapen nu veel beter. Het bed heeft een goede hoogte dus is geschikt voor senioren.

Agnita Kuipers, ontvangen via website

Vorig jaar hebben wij een boxspring van Hml gekocht. Mijn man heeft vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. Zelf heb ik vanaf de eerste nacht behoorlijk veel problemen gehad. Hml heeft gedurende het gehele proces om te zoeken naar een oplossing zich steeds coulant opgesteld. Ik heb nooit het gevoel gekregen dat ik niet serieus werd genomen. Er werd goed naar mij geluisterd. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Ik kan iedereen aanbevelen om een bed van Hml te kopen. De service is optimaal.

Jeanne, ontvangen via e-mail

Uitstekende service, volgens afspraak bezorgd.

Jos Pansier, ontvangen via website

Wij zijn dik tevreden over Boonman Bedden in Schijndel en de gekozen boxspring. De levering is prima volgens afspraak verlopen. Bij het installeren is niet zorgvuldig genoeg gewerkt. Een poot en het hoofdbord zijn op de bedrading onder het bed geplaatst. Wij hadden dit anders verwacht. Overigens zijn wij zeer tevreden over hoe Hml Bedding de garantieregistratie voor ons heeft opgepakt!

A. van de Ven, ontvangen via website

Wij slapen al ruim een maand op ons nieuwe bed. Voor mijn echtgenoot zijn we even zoekende geweest naar een geschikt kussen en ook deze is gevonden; nu slapen we beide goed. Het is een mooi bed en we zijn blij met deze aankoop.

Arie en Rianne Maas, ontvangen via website

Vanaf het moment bij binnenkomst bij Boonman Bedden tot en met de levering uitstekende communicatie en service.

Eric van Haaren, ontvangen via website

Vandaag een bed van Hml Bedding gekocht. Dagenlang zijn we op zoek geweest en we hebben talloze bedden uitgetest. Alle mogelijke verkoopverhalen aangehoord. Internet doorgevlooid tot we droomden van bedden, wat een oerwoud! We hadden nooit gehoord van Hml, maar de aanpak, het heerlijke liggen op het topmodel en het feit dat dit een topproduct is dat dicht bij huis gemaakt wordt, heeft ons over de streep getrokken. Uiteraard nu afwachten of het gaat slapen zoals we verwachten.

Milo Verhoeven, ontvangen via Facebook

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Heel erg tevreden, het bed slaapt heerlijk! De verkoper in Eindhoven heeft ons heel goed geholpen/geadviseerd.

Dominique, ontvangen via website

Ik heb bewust 4 maanden gewacht met een review achter te laten. Waar we voorheen op een matras sliepen van een andere fabrikant beginnende met een A en nu Hml Bedding, wil ik vertellen dat we zeer tevreden zijn. Waar ik voornamelijk jarenlang pijn in de linker schouder had na het slapen en hier steeds 's nachts wakker van werd, is dat nu totaal verdwenen en slaap ik voor het eerst weer sinds lange tijd de hele nacht aan een stuk door en sta ik op zonder pijn in de schouder. Ook lijkt het of we minder keren en daardoor uitgeruster opstaan. Het hele traject van kopen tot leveren is perfect en precies op tijd gebeurd. Wij hebben gekozen voor een boxspring Forte 4000 met hoofdbord Adagio in aangepaste dikte, gestoffeerd matras Courante compact en topper Vivace HR. Al met al is deze combinatie een TOPPER.

H.c.Bernaards, ontvangen via website

Helaas was het bed bij plaatsing niet in een keer goed gemonteerd. Monteurs van Montrieurs (red.) moesten nog een keertje terugkomen om alsnog bouten aan het voeteneinde aan te draaien. We twijfelen nog of we toch een voetenplank erbij hadden moeten aanschaffen. We vonden het niet mooi en volgens de verkoopster was het ook niet nodig. We moeten wel regelmatig het bed weer in 'model duwen', omdat het verschuift. Dus toch een voetenplank...? Zou erg jammer zijn! (red. contact opgenomen en het verschuiven is inmiddels opgelost).

A. van Soest, ontvangen via website

Heerlijk bed!

Riet Gerritsen, ontvangen via website

We zijn heel erg blij met ons nieuwe bed. Het ziet er super mooi uit en de nachten die we erop hebben geslapen (3 nachten) lagen we heerlijk. We hebben wel een tweetal verbeterpuntjes: het licht dat onder het bed zit (bij de motor) had net wat feller mogen zijn zodat het gebruikt had kunnen worden als 'uit-bed-stap lichtje', en de plaats van de afstandsbediening is vrij laag, zeker omdat de afstandsbediening van het magneet afglijdt. Maar verder zijn we helemaal content met onze aankoop. (Red.: contact opgenomen met de klant en na lichtjes opschuren van de achterzijde van de bediening zakt deze nu niet meer naar beneden).

Stefan Vervoort, ontvangen via website

Fijne en comfortabele bedden.

M.M. Jonker, ontvangen via website

Top product!

THJM vd bos Coehorst, ontvangen via website

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Wij zijn uiterst tevreden met de aankoop van onze Hml Bedding-boxspring.

S. Poulissen, ontvangen via website

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Prachtig bed gekocht welke snel is geleverd.

Jolande Rademaker, ontvangen via website

Prima service en fijn bed!

L. Pessers, ontvangen via website

Na wat aanloopproblemen, welke netjes door de fabrikant zijn opgelost, ben ik zeer tevreden.

C. de Schipper, ontvangen via website

Perfecte bestelling/levering en slaapkwaliteit.

De Clercq Dany, ontvangen via website

Prachtig bed, schitterende afwerking, heel goed advies en vergelijk bij verkooppunt Boonman Bedden! Hml Bedding en Boonman Bedden zijn absolute aanraders!

JMS Verberkmoes, ontvangen via website

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Prima advisering en een heerlijk topdek.

G.R. Driessen, ontvangen via website

Mooie afwerking en goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn erg blij met ons nieuwe bed, het voelt als slapen in een luxe hotel en dat gewoon thuis!

Fam. A. van de Velde, ontvangen via website

Fijn bed!

Carmen Hartendorf, ontvangen via website

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

Heerlijk bed! Slaapt fantastisch. Investering zeker waard.

Rutmer Mourits, ontvangen via website

Super!!

M. van den Oetelaar, ontvangen via website

Heerlijk bed, vanaf dag 1 goed geslapen! Onze dochter en schoonzoon hebben ook een Hml-bed besteld.

Karin van Grinsven, ontvangen via website

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Zeer goede kwaliteit en uitstraling. Uitstekend slaapcomfort.

Roy de Renett, ontvangen via website

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Sinds enkele weken de eigenaar van de matrassen en daar zijn we superblij mee. In eerste instantie hadden we voor een ander merk gekozen, maar wat een ellende hadden we daarmee! We mochten van onze verkoper andere matrassen uitzoeken en kregen deze geadviseerd. Nu slapen we weer rustig en relaxt en worden we uitgerust wakker op deze heerlijke matrassen!

Linda Uylenhoet-van Den Bosch, ontvangen via Facebook

Goede voorlichting; we hebben een aantal keren de showroom bezocht en werden steeds fijn geholpen. Fijn bed!

M.Ladan, ontvangen via website

Heel blij met ons nieuwe bed! Het hoofdbord rammelt, maar dat wordt nog opgelost door de leverancier.

Diana Driessen, ontvangen via website

Zeer goed. Vriendelijke, klantgerichte mensen.

Rob Wensink, ontvangen via website

Uitstekende kwaliteit, mooie afwerking.

G.H. Boom, ontvangen via website

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Wij waren op zoek naar een nieuw bed, omdat het huidige bed oud was. Mijn partner en ik hebben totaal andere wensen qua slaapcomfort. Na bij de ons bekende merken te hebben gekeken kwamen we Hml Bedding tegen. Het feit dat alles mogelijk is bij het merk Hml Bedding sprak ons erg aan. Elk formaat en elke kleur die je maar wenst kan geregeld worden.

J. vd Oord, ontvangen via website

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook