menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings

Stel je bed samen

Een boxspring voor optimaal slaapcomfort


Boxsprings van hoge kwaliteit, dat vergt maatwerk. Dit is de visie achter alles wat wij bij Hml Bedding doen. Alle artikelen uit de collectie kunnen naar wens gecombineerd worden. Dit alles zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof of verschillende lengte- en breedteaanpassingen. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Wij realiseren de gewenste aanpassingen graag voor je.

Wanneer je een boxspring wilt kopen spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat en dus ook zeker de nodige aandacht verdient op het moment dat er gekozen dient te worden. Op deze en de volgende pagina’s vind je zowel informatie over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Wil jij ook een boxspring kopen? Om een beter beeld te krijgen kun je terecht bij onze configurator. Dit biedt een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Via de link hieronder vind je hier meer informatie over. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigen wij je van harte uit bij één van onze verkooppunten. Hier staan enthousiaste vakmensen klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen boxsprings

Waarom een boxspring op maat?

Een boxspring kopen om je slaapcomfort te verbeteren. Slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere jouw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Ons uitgangspunt is daarom niet het product, maar jouw wensen. Aan de hand hiervan gaan we een boxspring samenstellen. Je hebt hierbij keuze uit verschillende lengte- en breedteaanpassingen zonder meerprijs. Geen extra kosten meer wanneer jij een extra lang bed wilt tot 220 cm. Ook kun je kiezen uit bijna 150 stoffen zonder enige extra kosten. Niets is zo persoonlijk als je bed, daarom bieden wij jou de keuze om deze volledig zelf samen te stellen.

Ontdek de mogelijkheden met een boxspring op maat. Hieronder vind je de meest gekozen boxsprings; uiteraard zijn alle modellen volledig naar wens samen te stellen.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Super bedje, is eigenlijk een magneet. Eens je erin ligt, geraak je er zeer moeilijk uit. #zeertevreden

Geert, ontvangen via Instagram

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Ik slaap er al 3 jaar fantastisch op.

Jacqueline de Jong, ontvangen via facebook

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Boxspring kopen, waar moet je op letten?

Wil je een boxspring kopen? Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je op kunt letten als je een boxspring aanschaft. Vaak wordt er vooral aandacht besteed aan het matras en de topper; deze hebben vaak het vermogen zich aan te passen aan jouw lichaamsbouw. Onze boxsprings hebben deze eigenschap ook door het hoogwaardige verenpakket en de soepele schouderzone die hierin verwerkt is. Schenk dus niet alleen aandacht aan het matras en de topper.


Onze boxspringpootjes kunnen indien gewenst voorzien worden van Teflon-glijdoppen die ervoor zorgen dat de boxprings probleemloos uit elkaar geschoven kunnen worden. Heel handig bij het schoonmaken of als je de bedden wilt opmaken.

Veel handige opties aan onze bedden zijn voor ons vanzelfsprekend, maar voor jou waarschijnlijk nog niet. Het feit dat onze boxsprings gemakkelijk deelbaar zijn, is één van deze onzichtbare voordelen. Door de boxsprings uit elkaar te draaien, is er genoeg ruimte om gemakkelijk schoon te maken of om de bedden op te maken.

Boxspring volledig zelf samenstellen

Bij een boxspring komen een aantal zaken samen: de topper, het matras en het onderstel, de pootjes en het hoofdbord. Allemaal leveren ze een eigen bijdrage aan jouw slaapcomfort. Het is daarom prettig voor al deze onderdelen een keuze te maken die bij jouw wensen past. Verder heb je de mogelijkheid om voor een vaste of elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. Deze twee opties zijn ook goed met elkaar te combineren, doordat ze gelijk zijn qua hoogte.

Naast comfort wil het oog waarschijnlijk ook wat. Bij ons hoef je op beide gebieden geen concessies te doen. Het hoofdbord is een belangrijk item dat de uitstraling van het bed bepaalt. In de configurator om zelf online je bed samen te stellen zie je precies welke hoofdborden er allemaal zijn.

Hoe onderhoud je een boxspring?

Het is belangrijk om je bed ‘s ochtends niet op te maken, maar gewoon open te slaan, zodat de warmte eruit kan en het vocht kan verdampen. Dit voorkomt vervelende luchtjes, bacteriën of schimmel in je matras en topper. Zeker aan de oppervlakte van het slaapsysteem is ventilatie een belangrijk onderwerp. Voor onze matrastijk gebruiken we dan veelal ook een mooie Lyocell. Deze staat bekend om zijn goede warmteregulatie en vochttransportatie. Hierdoor wordt bijvoorbeeld transpiratievocht snel doorgegeven aan de binnenzijde van de toppertijk waar het verder afgevoerd wordt. Hierdoor blijft de tijk aan de oppervlakte heerlijk comfortabel en droog.

Ventilatie en warmte-/vochtregulatie zijn niet alleen van groot belang voor een goede nachtrust, maar ook voor een lange levensduur van de gebruikte materialen. Wij besteden hier dan ook aandacht aan vanaf de bodemplaat van de boxspring door deze te voorzien van ventilatiegaten. Op deze manier blijft er een optimale luchtcirculatie mogelijk na het stofferen.

Het regelmatig draaien en keren van je matras en topper verlengt de gebruiksduur, aangezien de materialen dan gelijkmatiger worden gebruikt.

Al onze toppers zijn voorzien van een makkelijk afneembare en compleet wasbare tijk. Deze hoes kan op 40 graden gewassen worden. Hierdoor is de tijk naast weer helemaal schoon, ook weer veerkrachtig. Het materiaal is hier uitstekend voor geschikt!