menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Leeuwarden

​Op zoek naar een boxspring in Leeuwarden?


Voor een boxspring in Leeuwarden kun je terecht bij onze fijne partner Van der Velde Slaapcomfort. Sinds 1947 zijn zij actief in het beddenvak. Net als wij geloven zij erin dat goed slapen maatwerk vergt. Naast dat de boxspring technisch helemaal moet kloppen, moet het ook qua materialen goed bij je passen. Hierin zijn veel keuzes te maken waarbij professioneel advies gewenst is.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Persoonlijk ligcomfort, een boxspring voor iedereen


Het juiste ligcomfort is super persoonlijk, dat is ook de reden dat wij enkel een boxspring maken wanneer jouw wensen bekend zijn. Wij maken dat wat jij nodig hebt, in plaats van dat jij moet kiezen uit wat er is, hierdoor hoef jij geen concessies te doen. Het enige wat voor jou belangrijk is, is dat je het juiste comfort kiest. Wanneer je met een partner slaapt hoef jij hier zelf geen rekening mee te houden. Wij zorgen ervoor dat beide wensen in het bed worden verwerkt en dat de basis en de techniek klopt, zonder dat dit invloed heeft op de uitstraling van het bed. Per ligplek kun je de keuze maken of de boxspring vast of elektrisch verstelbaar moet zijn. Het type matras en de topper kun jij ook zelf bepalen. Doordat alle elementen gelijk van hoogte zijn, zie je aan het einde niets van eventuele inhoudelijke verschillen tussen de twee ligplaatsen. Ook wanneer jullie allebei voor een andere topper kiezen, kunnen wij ervoor zorgen dat dit een mooi geheel vormt en dat je geen last hebt van de mogelijke naad tussen de twee toppers.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Sinds wij een Hml-bed hebben, worden we pas echt uitgerust wakker.

Rene Melio, ontvangen via facebook

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Collectie boxsprings in Leeuwarden

In Leeuwarden vind je bij Van der Velde Slaapcomfort een ruime collectie boxsprings. Het is altijd belangrijk om goed te voelen wat jij prettig vindt. Ook vind je hier een royale keuze aan hoofd- en voetborden. Doordat alle boxsprings op maat gemaakt worden, kun jij zelf de uitstraling van het bed bepalen. Kies je voor een klassieke variant of juist een modern exemplaar? De keuze is aan jou. Uiteraard kunnen de professionals in Leeuwarden jou hier goed bij adviseren. Het slaapcomfort is één, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ook wat betreft de stof heb je volop keuze, zonder meerprijs kun je uit ruim 100 stoffen kiezen in diverse kleuren en stijlen.

Neem de tijd voor goed advies

Steeds meer mensen realiseren dat een goede nacht nodig is voor een goede dag. Daarom is het van belang dat een boxspring ook echt bij je past. Dat we de juiste materialen gebruiken is absoluut geen garantie dat jij er ook goed op gaat slapen. Laat je dus goed adviseren om zeker te zijn dat je de materialen kiest die je prettig vindt en die bij jou passen. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal veel op elkaar, maar de verschillen die je gedurende de nacht, en dus ook de dag, gaat ervaren zijn groot. Voor een boxspring in Leeuwarden kun je dagelijks terecht bij Van der Velde Slaapcomfort. Wil je er zeker van zijn dat er iemand de tijd heeft om jou persoonlijk te adviseren? Maak dan een afspraak via onze website.

Maatwerk boxsprings in Leeuwarden

Van der Velde Slaapcomfort is gevestigd in Winsum, op een kwartiertje rijden van Leeuwarden. Ben jij benieuwd hoe jouw slaapcomfort verbeterd kan worden? Ga hier dan zeker over in gesprek. Let van tevoren goed op je slaaphouding en bepaal wat je wel en niet prettig vindt aan je huidige bed. Dit kan allemaal meegenomen worden in het uiteindelijke ontwerp van jouw boxspring.