menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Inspiratie ontvangen

Inspiratie ontvangen

Welkom bij Hml Bedding!


Het samenstellen van een goed slaapsysteem is erg persoonlijk, daarom staan ambacht en maatwerk bij ons centraal. Het resultaat?
Dat iedere boxspring volledig zelf samen te stellen is en dat de gehele collectie met elkaar gecombineerd kan worden. Het is hierdoor geen enkel probleem als jouw partner andere slaapwensen heeft dan jij. Verschillende ligcomforts worden gemakkelijk gecombineerd, zonder afbreuk te doen aan het totaalplaatje.

Een ander voordeel is dat ieder bed persoonlijk samen te stellen is zonder meerprijs. Dit betreft zowel de grootte van het bed als de stofkeuze. Je komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan bij de aankoop van een Hml Bedding boxspring.

Onze doelstelling is het maken van eerlijke bedden, precies naar wens van de klant. Jouw perfecte bed bestaat nog niet, maar wij helpen je graag het te creëren. Bekijk alvast onze inspiratiefolder vol informatie over onze boxsprings. Daarnaast nodigen we je graag uit bij een van onze verkooppunten. Door heel Nederland kun je via de betere beddenspeciaalzaken terecht voor onze boxsprings op maat.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

We helpen je graag!

Er zijn verschillende manieren om informatie te verkrijgen. Klik op onderstaande mogelijkheden om te kijken welke optie het beste bij jou past.