menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Inspiratie ontvangen

Welkom bij Hml Bedding! Wij zijn een Nederlands familiebedrijf en leverancier van boxsprings en matrassen, die te koop zijn via de betere beddenspeciaalzaken. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. We besteden buitengewoon veel aandacht en zorg aan onze bedden en voeren dit door tot in de kleinste details. Onze doelstelling is, het maken van eerlijke bedden, precies naar de wensen van onze klanten.

Bij Hml Bedding geloven we dat het samenstellen van een slaapsysteem erg persoonlijk is en ieder bed is uniek. Goed slapen vergt daarom volgens ons altijd maatwerk. Dit staat zowel in onze visie als in onze werkwijze centraal. Alle artikelen uit onze uitgebreide collectie kunnen gecombineerd worden. Zo kunnen verschillende ligcomforts gekozen en gecombineerd worden, zonder dat het afbreuk doet aan het plaatje. Daarnaast worden afwijkende afmetingen zonder meerprijs gerealiseerd. Ook kun je keuze maken uit ruim 100 stoffen, zonder prijsverschil. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Jouw bed bestaat nog niet, maar we maken deze graag voor je. Bekijk hieronder alle opties waarbij we je graag willen helpen.

Ambachtelijk maatwerk

9,2 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

We helpen je graag!

Er zijn verschillende manieren om informatie te verkrijgen. Klik op onderstaande mogelijkheden om te kijken welke optie het beste bij jou past.