menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

​Jouw eigen boxspring configureren in Breda


Jouw bed bestaat nog niet. Deze wordt pas gemaakt, nadat jij jouw eigen keuzes hebt gemaakt. Dat is waar we bij Hml Bedding voor staan en in geloven. Ieder mens is uniek en zo is ieder bed. Bij Boonman Bedden in Tilburg en Vreugde Meubelen in Oudenbosch begeleiden ze je graag bij het samenstellen van jouw unieke boxspring. Naast de informatie en het advies van onze verkooppunten, bieden wij een ruime collectie waarmee alles te combineren is. Alle toppers en matrassen zijn van dezelfde hoogte, zodat alle denkbare variaties mogelijk zijn. Daarnaast heb je keuze uit ruim 100 stoffen en kleuren en dit brengt geen prijsverschil met zich mee. Jij moet jezelf compleet kunnen focussen op de keuzes die belangrijk zijn voor jouw optimale nachtrust.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom het goed is om te kiezen voor een boxspring in Breda


Een boxspring is een investering voor een lange tijd, een duurzame investering. Wij vinden dan ook dat je lang plezier moet hebben van jouw boxspring, en vinden het daarom belangrijk dat je de tijd neemt om goed na te denken over jouw keuzes en behoeftes. Bij Boonman Bedden in Tilburg en Vreugde Meubelen in Oudenbosch helpen ze je graag bij het maken van deze keuzes. Wij van Hml Bedding zorgen dat onze collectie daar paraat is, zodat jullie alle mogelijke combinaties kunnen zien en ervaren.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Laat je adviseren bij een neutraal verkooppunt. In ons geval was dat Boonman Bedden: top verkooppunt en goed advies. De keuze voor Hml Bedding was door ons snel gemaakt!

Alex, ontvangen via website

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen uiteindelijk gekozen voor een Hml boxspring. Van deze keuze geen seconde spijt gehad. Leveringstermijn was conform afspraak en de plaatsing is keurig verlopen. Verwachtingen overtroffen, een geweldige slaapervaring op ons nieuwe bed.

Frank Velthuizen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Een boxspring in Breda

Bij het samenstellen van een boxspring komen alle onderdelen aan bod: de pootjes, het onderstel, de box, het matras, de topper en optioneel een hoofd- en/of voetbord. Je begint bij het individueel bepalen van het ligcomfort. Deze is voor iedereen anders. Bij Hml Bedding hebben we er dan ook voor gezorgd dat deze persoonlijk te kiezen is, zonder dat het op invloed is van het totaalplaatje. Alle matrassen en toppers hebben dezelfde hoogte en zijn met elkaar te combineren. Nadat het ligcomfort bepaald is, wordt er samen naar het uiterlijk gekeken. Je hebt keuze uit ruim 100 stoffen, meer dan 150 kleuren, 11 hoofborden en 10 voetborden. Zelfs de kleur van het pootje kun jij zelf bepalen. We horen graag wat jouw wensen en keuzes zijn, zodat wij jouw bed kunnen maken.

Goede nachtrust in Breda

Een goede boxspring mag absoluut niet ontbreken in jouw slaapkamer. Dit is tenslotte de plek waar je volledig tot rust moet komen, zodat je de volgende dag weer opgeladen aan de dag kunt beginnen. Een goede boxspring heeft een hele grote impact op jouw dagelijks leven. Daarom is het erg belangrijk dat je de tijd neemt om zo’n aankoop te doen. Wij helpen je graag en voorzien je van de juiste informatie, zodat jij goed jouw eigen keuzes kunt maken.

Maatwerk en vakmanschap

Iedere dag besteden we erg veel aandacht en zorg aan het maken van de bedden die jullie samengesteld hebben. Via onze pagina maatwerk laten we zien hoe wij te werk gaan en waarom wij welke keuzes hebben gemaakt. Ben je benieuwd of zou je graag meer informatie willen? Maak dan een afspraak via onze afspraakmodule en één van onze verkooppunten helpt je graag verder.