menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

​Jouw eigen boxspring configureren in Breda


Jouw bed bestaat nog niet. Deze wordt pas gemaakt, nadat jij jouw eigen keuzes hebt gemaakt. Dat is waar we bij Hml Bedding voor staan en in geloven. Ieder mens is uniek en zo is ieder bed. Bij Boonman Bedden in Tilburg en Vreugde Meubelen in Oudenbosch begeleiden ze je graag bij het samenstellen van jouw unieke boxspring. Naast de informatie en het advies van onze verkooppunten, bieden wij een ruime collectie waarmee alles te combineren is. Alle toppers en matrassen zijn van dezelfde hoogte, zodat alle denkbare variaties mogelijk zijn. Daarnaast heb je keuze uit ruim 100 stoffen en kleuren en dit brengt geen prijsverschil met zich mee. Jij moet jezelf compleet kunnen focussen op de keuzes die belangrijk zijn voor jouw optimale nachtrust.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom het goed is om te kiezen voor een boxspring in Breda


Een boxspring is een investering voor een lange tijd, een duurzame investering. Wij vinden dan ook dat je lang plezier moet hebben van jouw boxspring, en vinden het daarom belangrijk dat je de tijd neemt om goed na te denken over jouw keuzes en behoeftes. Bij Boonman Bedden in Tilburg en Vreugde Meubelen in Oudenbosch helpen ze je graag bij het maken van deze keuzes. Wij van Hml Bedding zorgen dat onze collectie daar paraat is, zodat jullie alle mogelijke combinaties kunnen zien en ervaren.

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Ik slaap er al 3 jaar fantastisch op.

Jacqueline de Jong, ontvangen via facebook

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Wij hebben vannacht voor het eerst in ons nieuwe Hml bed geslapen en wat een verademing. Naast dat onze slaapkamer ineens de uitstraling heeft gekregen van hotelkamer, ligt het bed hemels. Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneind een aanrader. Daar hebben wij over getwijfeld, maar we zijn aangenaam verrast over het extra comfort dat dit geeft. De term “niet uit bed kunnen komen” heeft voor onze een nieuwe dimensie gekregen;). Niets dan lof voor Hml Bedding en de service van Mark van de Laarschot, dank voor de goede nachtrust!

Elsemieke Bergema, ontvangen via Google mijn bedrijf

Een boxspring in Breda

Bij het samenstellen van een boxspring komen alle onderdelen aan bod: de pootjes, het onderstel, de box, het matras, de topper en optioneel een hoofd- en/of voetbord. Je begint bij het individueel bepalen van het ligcomfort. Deze is voor iedereen anders. Bij Hml Bedding hebben we er dan ook voor gezorgd dat deze persoonlijk te kiezen is, zonder dat het op invloed is van het totaalplaatje. Alle matrassen en toppers hebben dezelfde hoogte en zijn met elkaar te combineren. Nadat het ligcomfort bepaald is, wordt er samen naar het uiterlijk gekeken. Je hebt keuze uit ruim 100 stoffen, meer dan 150 kleuren, 11 hoofborden en 10 voetborden. Zelfs de kleur van het pootje kun jij zelf bepalen. We horen graag wat jouw wensen en keuzes zijn, zodat wij jouw bed kunnen maken.

Goede nachtrust in Breda

Een goede boxspring mag absoluut niet ontbreken in jouw slaapkamer. Dit is tenslotte de plek waar je volledig tot rust moet komen, zodat je de volgende dag weer opgeladen aan de dag kunt beginnen. Een goede boxspring heeft een hele grote impact op jouw dagelijks leven. Daarom is het erg belangrijk dat je de tijd neemt om zo’n aankoop te doen. Wij helpen je graag en voorzien je van de juiste informatie, zodat jij goed jouw eigen keuzes kunt maken.

Maatwerk en vakmanschap

Iedere dag besteden we erg veel aandacht en zorg aan het maken van de bedden die jullie samengesteld hebben. Via onze pagina maatwerk laten we zien hoe wij te werk gaan en waarom wij welke keuzes hebben gemaakt. Ben je benieuwd of zou je graag meer informatie willen? Maak dan een afspraak via onze afspraakmodule en één van onze verkooppunten helpt je graag verder.