menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Projecten Hml Bedding

Mensen vinden een goede nachtrust erg belangrijk, ook wanneer men in een hotel of bed & breakfast verblijft. Een rustige omgeving, maar juist ook een goed bed dragen daar aan bij.
Wanneer u vermeldt welke maat bedden u heeft en van welk merk, heeft de hedendaagse kritische bezoeker wellicht een extra reden om in uw accommodatie te verblijven.

Producten

Naast onze zeer uitgebreide collectie hebben we diverse maatwerkprojectoplossingen in huis om afhankelijk van comfort en prijsniveau samen met u tot een passend voorstel te komen. Dit kan bestaan uit complete boxspringcombinaties of losse boxsprings met matrassen, al dan niet gestoffeerd, maar ook uit enkel ‘witte’ matrassen als vervanging voor uw huidige matrassen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van wat we zoal gerealiseerd hebben. 

Meer informatie

Heeft u ook een projectaanvraag waar u zelf niet geheel uit komt? Laat het ons weten, we denken graag met u mee. Aangezien ieder project maatwerk vergt, staan onderstaande mensen graag voor u klaar om u te helpen in uw oriëntatietraject. Zij kennen onze producten en de projectmarkt en kunnen u dan ook adviseren zoals u graag uw gasten adviseert.

Projectcontact Hml Bedding

Nederland
Peter Bomer
Telefoon: 06 375 44362
E-mail:
office@hmlbedding.nl

België
Sonja van Oosterhout
Telefoon: +32 476 294337
E-mail: sonja.vanoost@skynet.be

Oostenrijk
Sofia Vrecar
Telefoon: +43 664 1239838  
E-mail: sofia.vrecar@daunenspiel.at

Spanje
Helga Slomp
Telefoon: +34 63 62 67 944  
E-mail: helga@laholandesa.es

Gerealiseerde projecten

Hof van Eerde

Ga naar website →

Hof van Eerde hebben we mogen voorzien van luxe vaste boxsprings met traditionele matrassen voor de reguliere kamers, en een compleet elektrisch verstelbare top-set met luxe gestoffeerde matrassen en matrastopper voor de suite. Hof van Eerde heeft gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en daar vonden we elkaar dan ook vrij snel in.

Het resultaat: tevreden en uitgeslapen gasten. “De bedden zijn top, elke ochtend mensen tevreden aan het ontbijt, en ik durf dan ook altijd met een gerust hart te vragen: lekker geslapen?”, aldus Jacqueline de Laat, eigenaresse van Hof van Eerde.

Matanze

Ga naar website →

Bij bed & breakfast Landgoed Matanze in Terwolde hebben we een aantal complete boxspringcombinaties geplaatst. Het zijn mooie, sfeervolle kamers met bedden erin die gelijk ook al luxe en comfort uitstralen. Hier is bewust gekozen voor boxsprings van 210 cm lang, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om lekker languit in slaap te vallen. De kleurkeuzes zijn helemaal afgestemd op de sfeer en daardoor is het naast een mooie samenwerking ook een mooi plaatje.