menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Projecten Hml Bedding

Mensen vinden een goede nachtrust erg belangrijk, ook wanneer men in een hotel of bed & breakfast verblijft. Een rustige omgeving, maar juist ook een goed bed dragen daar aan bij.
Wanneer je vermeldt welke maat bedden je hebt en van welk merk, heeft de hedendaagse kritische bezoeker wellicht een extra reden om in jouw accommodatie te verblijven.

Producten

Naast onze zeer uitgebreide collectie hebben we diverse maatwerkprojectoplossingen in huis om afhankelijk van comfort en prijsniveau samen met jou tot een passend voorstel te komen. Dit kan bestaan uit complete boxspringcombinaties of losse boxsprings met matrassen, al dan niet gestoffeerd, maar ook uit enkel ‘witte’ matrassen als vervanging voor jouw huidige matrassen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat we zoal gerealiseerd hebben. 

Meer informatie

Heb je ook een projectaanvraag waar je zelf niet geheel uit komt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Aangezien ieder project maatwerk vergt, staan onderstaande mensen graag voor je klaar om je te helpen in jouw oriëntatietraject. Zij kennen onze producten en de projectmarkt en kunnen je dan ook adviseren zoals je graag jouw gasten adviseert.

Projectcontact Hml Bedding

Nederland en België
Mark van de Laarschot
E-mail:
mark@hmlbedding.nl

Oostenrijk
Sofia Vrecar
Telefoon: +43 664 1239838  
E-mail: sofia.vrecar@daunenspiel.at

Spanje
Helga Slomp
Telefoon: +34 63 62 67 944  
E-mail: helga@laholandesa.es

Gerealiseerde projecten

Hof van Eerde

Ga naar website →

Hof van Eerde hebben we mogen voorzien van luxe vaste boxsprings met traditionele matrassen voor de reguliere kamers, en een compleet elektrisch verstelbare top-set met luxe gestoffeerde matrassen en matrastopper voor de suite. Hof van Eerde heeft gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en daar vonden we elkaar dan ook vrij snel in.

Het resultaat: tevreden en uitgeslapen gasten. “De bedden zijn top, elke ochtend mensen tevreden aan het ontbijt, en ik durf dan ook altijd met een gerust hart te vragen: lekker geslapen?”, aldus Jacqueline de Laat, eigenaresse van Hof van Eerde.

Matanze

Ga naar website →

Bij bed & breakfast Landgoed Matanze in Terwolde hebben we een aantal complete boxspringcombinaties geplaatst. Het zijn mooie, sfeervolle kamers met bedden erin die gelijk ook al luxe en comfort uitstralen. Hier is bewust gekozen voor boxsprings van 210 cm lang, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om lekker languit in slaap te vallen. De kleurkeuzes zijn helemaal afgestemd op de sfeer en daardoor is het naast een mooie samenwerking ook een mooi plaatje.

Het Gemaal Oude Rijn

Ga naar website →

Op dit bijzondere plekje slaap je op een heerlijke Hml Bedding boxspringset! Wij maken ieder bed naar wens. Het bed op deze locatie is voorzien van Courante compact matrassen, gecombineerd met topper Coda. Het hoofdbord Sonore en de boxspring hebben we bekleed met een stof van gerecyclede petflessen in de kleur 002 Cream.