menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Doetinchem

Op maat gemaakte boxspring in Doetinchem


Ben je op zoek naar een boxspring die speciaal voor jou op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij Slaapspecialist Drempt, vlakbij Doetinchem aan het juiste adres. Zij staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Deze keuzes zijn erg persoonlijk en zijn voor iedereen anders. Dit is de reden waarom Hml Bedding maatwerk erg belangrijk vindt. Zo kan er altijd een uniek bed gemaakt worden, die echt bij jou past. Hml Bedding is erg flexibel in de werkwijze en uitgebreide collectie, waardoor het voor jou makkelijker wordt om keuzes te maken en jouw droombed samen te stellen. We realiseren aangepaste lengte- en of breedtematen zonder extra kosten, en welke stof je ook kiest: iedere prijs is hetzelfde. Zo kun jij jezelf focussen op de belangrijke keuzes die je moet maken die ervoor zorgen dat je iedere dag uitgerust wakker wordt. Niemand mag ontevreden op een Hml Bedding slapen, en daar zullen we dan ook altijd alles voor doen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Doetinchem?


Bij Hml Bedding koop je een boxspring waar je jarenlang plezier van hebt. De definitie van duurzaam is volgends de Van Dale: geschikt om lang te bestaan. Dit is altijd de basis voor wat we bij Hml Bedding doen. Het is belangrijk dat je jouw boxspring zelf kunt samenstellen, zodat deze exact naar jouw wens is. Hierbij is zowel het innerlijk als het uiterlijk van het bed van belang. We begrijpen dat het maken van keuzes lastig kan zijn, en willen het je daarom zo makkelijk mogelijk maken. De gehele collectie is met elkaar te combineren, zonder dat dit afbreuk doet aan het totaalplaatje. Wil jouw partner liever een zachtere topper en een verstelbaar bed, terwijl jouw voorkeur uitgaat naar een harder matras en een vaste box? Dat is geen probleem. Jullie kunnen beide vasthouden aan je eigen keuzes, wij zorgen voor het complete plaatje.

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Super fijn bed. Snelle levering. Prettige service. Kortom...dik tevreden.

Petra Auwens, ontvangen via Google mijn bedrijf

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Zelf een boxspring samenstellen in Doetinchem

Slaapspecialist Drempt kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw unieke boxspring samen te stellen, geheel naar jouw wensen. Een slaapsysteem bestaat altijd uit meerdere onderdelen, die alle bijdragen aan jouw slaapcomfort en zorgvuldig gekozen moeten worden: een topper, het matras, het onderstel en optioneel een hoofd- en/of voetbord.

Als samen met onze adviseurs jouw type ligcomfort bepaald is, kunnen we ons over het plaatje gaan buigen. Ook hierbij is heel veel mogelijk en zijn jouw wensen leidend. Zonder meerprijs bepaal je zelf de kleur en stof van jouw boxspring. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Onze adviseurs begeleiden je graag in dit proces en wij maken het bed graag voor je.

Kwalitatief hoog slaapcomfort in Doetinchem

Iedereen weet hoe belangrijk een optimaal slaapcomfort is, zodat je overdag vol energie maximaal je dag kunt benutten. Naast een kwalitatief goede boxspring zijn er veel meer zaken die hieraan bijdragen. Denk hierbij aan luchtvochtigheid, temperatuur en goede verduistering. Kijkend naar onze uitgebreide collectie, helpen wij je graag aan een kwalitatief goede boxspring. Online kun je een afspraak maken bij één van onze verkooppunten bij jou in de buurt.

Ambacht & Maatwerk

Aangezien ieder bed uniek is, vergt goed slapen maatwerk. Met heel veel passie en zorg maken wij jouw unieke bed. We geven heel graag een inkijkje in ons productieproces om te laten zien hoe wij bezig zijn met het maken van jouw bed. Wij verkopen niet wat we gemaakt hebben, maar maken graag wat jij wil kopen. Het ambachtelijke maatwerk gecombineerd met de nieuwste technische ontwikkelingen noemen wij efficiënt vakwerk.