menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

​Een boxspring kopen in Den Haag


Een boxspring in omgeving Den Haag koop je bij onze dealer Plug Meubelen in Katwijk. De adviseurs helpen je graag met het samenstellen van een boxspring die helemaal aan jouw wensen voldoet. Goed slapen vergt maatwerk vinden we bij Hml Bedding, en dat is de reden waarom jouw bed nog niet bestaat. De keuzes die jij maakt bij het samenstellen, resulteren in een unieke boxspringcombinatie. Wij bieden een flexibele service en hebben een uitgebreide collectie, die je zeker ook bij ons verkooppunt voor boxsprings in omgeving Den Haag terugvindt.

Ons maatwerk en de verregaande service zorgen ervoor dat we meer dan genoeg mogelijkheden hebben, zodat jij eenvoudig een uniek bed kunt samenstellen. We maken dit proces van configureren voor jou zo gemakkelijk mogelijk. Wil je bijvoorbeeld andere breedte- en/of lengtematen dan gebruikelijk? Dan rekenen wij hier geen extra kosten voor. Dit geldt ook voor een andere stofkeuze. Hier rekenen we ook geen meerprijs voor. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Het doel is dat we op een prettige manier een boxspring creëren die bij jou past en waar jij blij van wordt.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Kiezen voor een boxspring in Den Haag


Wij van Hml Bedding leggen je graag uit wat we doen en op welke manier. We geloven dat een bed een investering is waar je jarenlang plezier van hebt. Om deze reden maken wij enkel duurzame boxsprings die geschikt zijn om lang te bestaan. Overhaast een bed aanschaffen is volgens ons dan ook niet de juist benadering. Het is een proces waarbij het belangrijk is dat je de juiste keuzes maakt. We helpen je hier graag bij en willen je hierin tegemoetkomen. Onze matrassen en toppers hebben allemaal dezelfde hoogte, waardoor alle combinaties denkbaar zijn zonder verschil in uitstraling. Zo kun je je eigen persoonlijke ligcomfort bepalen, zonder dat het invloed heeft op het uiterlijk van jouw bed. Het is sowieso belangrijk om jezelf van tevoren goed in te lezen en het juiste advies in te winnen voordat je een boxspring in Den Haag aanschaft.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Uitstekende bedden met geweldige service. In 2015 hebben wij een elektrisch verstelbare Hml-boxspring aangeschaft bij Boonman en hebben daar al vele jaren plezier van. In 2021 vonden we het tijd de topper eens te vervangen en hebben een nieuwe besteld via Boonman. In 2022 merkte we dat 1 van de hoofdeindes niet meer zo ver omhoog kwam als de andere kant, op goed geluk heb ik een mailtje verstuurd naar de service van HML met de vraag waar dit door zou kunnen komen. Ik had niet de hoop dat er iets uit zo komen, maar niet geschoten is altijd mis. Kreeg netjes antwoord op mijn vraag dat het aan 2 zaken kon liggen. Of de motor was niet goed gecentreerd of de metalen arm die het bed omhoog duwt was verbogen. Met de duidelijke instructies kon ik herleiden dat het de metalen arm was. Ik was in de veronderstelling dat het antwoord van HML zou zijn dat ik een nieuw frame of arm moest gaan bestellen, het bed was immers al 7 oud. Niets was minder waar, kreeg als reactie dat HML vond dat dit niet zou mogen gebeuren en dat ze kosteloos een nieuwe arm opstuurde met de vraag of ik die zelf kon monteren of dat er een monteur langs moest komen. Heb dit zelf vervangen aangezien ze een duidelijke handleiding hadden meegestuurd. Het gebeurd echt nog maar zelden dat je zo aangenaam verrast wordt door een bedrijf. Kan niet anders zeggen dat top kwaliteit met top service! Mocht ons huidige HML bed ooit eens echt vervangen moeten worden zal ik geen moment twijfelen en er weer 1 kopen.

Martijn Groothuis, ontvangen via Google mijn bedrijf

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Waar koop je een boxspring in Den Haag?

Alle elementen van een boxspringcombinatie zijn belangrijk, ze dragen een voor een bij aan het ligcomfort. Juist om deze reden is het belangrijk dat je alle elementen persoonlijk kunt kiezen en samenstellen: een onderstel (de box), het matras, een topper en eventueel een voet- en/of hoofdbord. Bij Plug Meubelen staan ze je graag bij om je in dit proces te begeleiden en je te helpen met het maken van de juiste keuzes voor een boxspring in omgeving Den Haag. In de showroom staan diverse modellen die voldoende variatie bieden om verschillende combinaties te maken.

Nadat het innerlijk van het bed is bepaald, mag het uiterlijk ook niet ontbreken. Je bepaalt zelf de kleur en de soort stof en of je gebruik wilt maken van een voet- en/of hoofdbord. Wil je liever meerdere stoffen combineren, omdat dit beter aansluit bij jouw slaapkamerstijl? Dat kan zonder meerprijs! Je hebt het allemaal zelf in de hand.

Hoge kwaliteit boxsprings in Den Haag

Een goede boxspring zorgt voor meer energie overdag. Een fijne nachtrust heeft namelijk een grote impact op jouw functioneren overdag. Als je ’s nachts goed tot rust komt, kun je weer fris en fruitig aan de volgende dag beginnen. Het is daarom belangrijk dat je jouw ideale bed zorgvuldig samenstelt. De ervaren adviseurs bij ons verkooppunt voor een boxspring in omgeving Den Haag laten je graag onze uitgebreide collectie zien en ervaren, zodat jij de juiste keuzes maakt. Je mag altijd langsgaan in de winkel of vooraf online een afspraak inplannen, zodat je zeker weet dat er genoeg tijd en ruimte wordt gemaakt om jou van dienst te zijn.

Ambacht en maatwerk

Met veel liefde en plezier wordt er aan jouw bed gewerkt. Elk bed is anders en dat is wat wij juist zo mooi vinden. Wij faciliteren je graag in een bed dat helemaal op jouw lijf is geschreven. Vind je het leuk om te zien hoe wij te werk gaan tijdens het maken van jouw bed? Kijk dan eens op onze maatwerk pagina. Handwerk in combinatie met recente technologische ontwikkelingen resulteert in kwalitatief vakwerk.