menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Kussens

Niet alleen een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust, ook een goed hoofdkussen draagt daar aan bij. Om je een optimaal slaapcomfort te bieden, hebben wij ons assortiment dan ook uitgebreid met een fijne kussenlijn.

Daarnaast bieden wij jou Comfair 3D-moltons. Deze moltons houden je in de winter lekker warm en zorgen in de zomer voor aangename koelte. Kijk voor meer informatie op www.comfair.nl.

Modelinformatie

Onze kussenlijn heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van je lichaam. Je hoeft je schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Door de latex kern is het kussen vormvast waardoor het je hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoef je jouw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor je een rustigere nacht zult hebben.

De bovenzijde is gevuld met dons, wat een zachte “touch” geeft aan de bovenzijde. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde zijn een geweldige combinatie die je de juiste steun kan geven.

Technische informatie

Kern: 100% latex, vormvast, Tijk: bovenzijde gevuld met 90% dons, antiallergisch, 100% katoen batist wasbaar op 40 graden.

Maatwerk

Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft zijn de beide kussens in twee hoogtes verkrijgbaar. Het type Crescendo heeft een soepelere Latex kern dan het type Diminuendo.

Bovendien bieden wij een unieke slaapzeker-garantie met de omruilmogelijkheid.

Maat Afmeting Hoogte
Crescendo 40 x 60 9
Crescendo 40 x 60 11
Diminuendo 40 x 60 9
Diminuendo 40 x 60 11
Ben je geïnteresseerd in een hoofdkussen uit onze collectie? Loop dan eens binnen bij een van onze verkooppunten en laat je adviseren.