menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Textiel

Niet alleen een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust, ook een goed hoofdkussen draagt daar aan bij. Om u een optimaal slaapcomfort te bieden, hebben wij ons assortiment dan ook uitgebreid met een fijne kussenlijn.

Daarnaast bieden wij u Comfair 3D-moltons. Deze moltons houden u in de winter lekker warm en zorgen in de zomer voor aangename koelte. Kijk voor meer informatie op www.comfair.nl.

Kussens

Modelinformatie

Onze kussenlijn heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. U hoeft uw schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Door de latex kern is het kussen vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor u een rustigere nacht zult hebben.

De bovenzijde is gevuld met dons, wat een zachte “touch” geeft aan de bovenzijde. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde zijn een geweldige combinatie die u de juiste steun kan geven.

Technische informatie

Kern: 100% latex, vormvast, Tijk: bovenzijde gevuld met 90% dons, antiallergisch, 100% katoen batist wasbaar op 40 graden.

Maatwerk

Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft zijn de beide kussens in twee hoogtes verkrijgbaar. Het type Crescendo heeft een soepelere Latex kern dan het type Diminuendo.

Bovendien bieden wij een unieke slaapzeker-garantie met de omruilmogelijkheid.

Maat Afmeting Hoogte
Crescendo 40 x 60 9
Crescendo 40 x 60 11
Diminuendo 40 x 60 9
Diminuendo 40 x 60 11