menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Verstelbare boxspring

Stel je bed samen

Een verstelbare boxspring is het summum van luxe en comfort. Naast het uitmuntend slaapcomfort voorziet een verstelbare boxspring ook in de mogelijkheid om zich uitermate goed aan te passen aan de behoeften van zijn gebruiker: ontbijt op bed, even lezen, tv kijken of simpelweg de voeten en benen even heerlijk ontspannen door het voeteneinde wat omhoog te doen.

Vele bewegingen zijn overigens geen enkel probleem: de technisch hoogstaande scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos en geruisloos het bed te kunnen verstellen.

Waarom kiezen voor een verstelbare boxspring?


Een verstelbare boxspring is een goede keuze voor jong en oud. Het is heerlijk om gemakkelijk vanuit bed een boek te lezen of tv te kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig wanneer je het lastig vindt om op te staan om eerst het bovenlichaam omhoog te brengen met een verstelbare boxspring. Hierdoor kun je gemakkelijk uit bed stappen. Een verstelbare boxspring is dus een goede investering in de toekomst. Mocht het in de toekomst lastig worden om uit bed te stappen, ben je ziek en wil je comfortabel in bed kunnen zitten, dan is een boxspring geen onnodige luxe. Een elektrische boxspring is dus een duurzame investering.

De basis van een verstelbare boxspring


Onze boxsprings (zowel de vaste als de elektrisch verstelbare boxsprings) rusten allemaal op een degelijk zwart metalen frame dat de basis is voor een solide bed dat jarenlang meegaat. Aan het frame kan eventueel ook een hoofd- en/of voetbord naar keuze gemonteerd worden. Deze hoofd- en voetborden zijn standaard voorzien van deelbaar beslag, waardoor de boxsprings eenvoudig uit elkaar te draaien zijn. Genoeg ruimte dus om gemakkelijk schoon te maken of de bedden op te maken. Onder het frame monteren we 6 massief houten poten, standaard op 8 cm hoogte in de kleur wengé, maar tevens leverbaar in meerdere hoogtes, kleuren en uitvoeringen. Denk hierbij aan de kleuren aluminium, eiken, kersen, leem en whitewash. Voor ieder wat wils!

Een duurzame investering


Op het hierboven genoemde frame is een stevige MDF-bodemplaat gemonteerd, voorzien van ventilatiegaten voor een optimale luchtcirculatie. Ventilatie en warmte-/vochtregulatie zijn niet alleen van groot belang voor een goede nachtrust, maar ook voor een lange levensduur van de gebruikte materialen. Aangezien duurzaamheid in onze visie waardevol is, besteden we hier dan ook veel aandacht aan.

Elektrisch verstelbare boxspring op maat gemaakt


Onze Forte 4000 elektrisch verstelbare boxspring is er voor je om aan je verwachtingen te voldoen. Je kunt de boxspring laten stofferen in een mooie stof naar keuze uit onze ruime collectie (zonder meerprijs) en standaard wordt de elektrisch verstelbare boxspring geleverd met een draadloze RF (Radio Frequency) afstandsbediening. Onze elektrisch verstelbare boxspring heeft overigens dezelfde technische opbouw als onze vaste boxspring en ze zijn dan ook even hoog. Dat is natuurlijk heel mooi voor het oog, maar ook erg handig als niet beide personen fanatieke lezers zijn. Dat is maatwerk ten top!

Terug naar nieuwsoverzicht