menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een elektrische boxspring kopen

Stel je bed samen

Een elektrische boxspring heeft vele voordelen betreft comfort ten opzichte van een standaard boxspring. Uiteraard hangt er vaak ook een prijskaartje aan de keuze voor een elektrisch verstelbaar bed, waardoor het extra belangrijk is om te bepalen hoe jij de juiste boxspring kiest, passend bij jouw wensen.

Voordelen van een elektrisch verstelbaar bed


Er zijn natuurlijk vele redenen om voor een elektrische boxspring te kiezen. Hieronder zetten we de meest gewaardeerde voordelen voor je op een rij.

Verlichting rugklachten

Doordat je een elektrisch verstelbaar bed gemakkelijk in een andere positie kunt zetten, kun je eenvoudig een lighouding vinden die prettig is. Zeker wanneer je rugklachten hebt, is dit een groot voordeel. Lage rugpijn kun je bijvoorbeeld verlichten door het voeteinde een beetje omhoog te zetten.

Comfortabel lezen en tv kijken

Hoe lekker is het om voor het slapengaan nog even een boek te lezen of tv te kijken? Een elektrisch verstelbaar bed maakt dit nog comfortabeler. Geen gedoe meer met kussens om wat rechterop te zitten: met één druk op de knop zet jij jouw boxspring in de juiste stand.

Makkelijk in- en uitstappen

Wanneer in en uit bed stappen niet meer zo soepel gaat, kan het prettig zijn om wat extra ondersteuning te krijgen. Wanneer de boxspring verstelbaar is, zet je jezelf gemakkelijk in een zittende positie, waardoor het uit bed stappen een stuk gemakkelijker wordt. Ook kan het fijn zijn om met in bed stappen het bed in een zittende positie te zetten, zodat je jezelf vanuit de zitpositie rustig naar de ligpositie kunt brengen met behulp van de afstandsbediening.

Reflux en zware benen verminderen

Heb je snel last van gezwollen of zware benen? Dan kan het een verademing zijn om het voeteinde omhoog te zetten. Door het hoofdeinde iets omhoog te zetten worden refluxklachten juist weer verminderd. Laat je wanneer je deze klachten (of andere klachten) ‘s nachts ervaart altijd goed door een professional informeren over de mogelijkheden.

Luxe elektrische boxspring kopen


Een elektrische boxspring wordt ervaren als een zeer prettige luxe waar je jaar in jaar uit profijt van hebt. Laat je goed adviseren over welke elektrisch verstelbare boxspring je kiest. Het is belangrijk dat je voor een degelijk exemplaar kiest, gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor onze elektrische boxsprings kiezen wij daarom voor technisch hoogstaande scharnieren, welke speciaal zijn ontwikkeld om jarenlang probleem- en geruisloos vele bewegingen te maken. Niets is zo irritant als een verstelbaar bed dat met iedere beweging geluid maakt.

Belangrijke extra’s bij een elektrische boxspring


Bij een elektrische boxspring zijn net wat andere aspecten van belang. Zo is het prettig als de boxspring een antislip plateau heeft om het schuiven van de matrassen tegen te gaan. Wel zo prettig wanneer je de boxspring verstelt naar een andere positie. Daarnaast is het fijn om een draadloze afstandsbediening te hebben, zodat je niet beperkt bent in het bedienen van het elektrisch verstelbare bed. Uiteraard wil je de afstandsbediening in de buurt netjes kunnen opbergen. Daarom heeft iedere Hml Bedding elektrische boxspring een afstandsbedieningshouder mooi verwerkt in het ontwerp, waardoor de afstandsbediening altijd binnen handbereik is.

Benieuwd naar de kosten voor een elektrisch verstelbare boxspring? Stel met onze online configurator jouw boxspring samen en ontvang direct de bijbehorende prijs.

Terug naar nieuwsoverzicht