menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Vriezenveen

Een boxspring op maat kopen in Vriezenveen


Een boxspring in Vriezenveen koop je bij de grootste woonboulevard van Oost Nederland: Löwik Wonen & Slapen. Reeds jarenlang vaste en zeer gewaardeerd partner van Hml Bedding. Op de mooie en uiterst complete slaapafdeling vind je een royale sortering boxsprings en matrassen, waaronder ook een heel groot deel van de Hml Bedding collectie. De adviseur helpt je graag om de mogelijkheden te ontdekken voor een boxspring in Vriezenveen op maat gemaakt.

De hoge kwaliteit van ons productgamma gecombineerd met de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je er samen voor kunt zorgen dat ons bed jouw bed wordt. De keuze qua stof mag gemaakt worden uit meer dan 100 stoffen zonder prijsverschil. Ook de lengte- als breedtematen zijn in prijs allemaal gelijk. Je komt dus niet voor verrassingen te staan wanneer het om de prijs gaat. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Vriezenveen?


Wij maken graag wat jij wilt kopen en zijn niet bezig met het verkopen van wat we reeds gemaakt hebben. In de regio Vriezenveen doen we dit samen met ons verkooppunt Löwik Wonen & Slapen. Het kopen van een boxspring in Vriezenveen is namelijk voor niemand hetzelfde en daarmee heel persoonlijk. Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Zo zijn onze matrassen en toppers gelijk qua dikte, waardoor ze naast elkaar geplaatst kunnen worden, ook al is de inhoud niet hetzelfde. Zo kan iedereen in eerste instantie zijn eigen bed samenstellen en dit daarna combineren met de keuze van zijn of haar partner. Het samenstellen van een bed is uiterst persoonlijk. Lighouding, klachten en wensen spelen hierbij een grote rol. Laat je goed adviseren en koop niet zomaar de eerste de beste boxspring in Vriezenveen, maar kijk naar wat bij jou past. Op die manier ben je er zeker van dat je vele jaren plezier hebt van de zorgvuldig gemaakte keuze.

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Fantastische Topper Vivace HR, wij liggen er heerlijk bij.

Patrick Voets, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

Als violiste dien ik echt energiek te zijn om zowel in binnen- als buitenland optimaal te kunnen presteren. Heel blij ben ik dan ook met mijn heerlijke boxspring van Hml Bedding, waardoor ik iedere ochtend positief en vol energie aan de dag kan beginnen! Voortaan is slapen in mijn eigen bed een luxe, in plaats van overnachten in een hotel!

Julia Philippens, ontvangen via e-mail

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Boxspring in Vriezenveen laten maken

Bij een boxspringcombinatie horen een aantal losse elementen. We noemen daarin graag het matras, de topper, metalen frame en hoofdbord. Al deze elementen samen vormen het bed waar je uiteindelijk heerlijk in tot rust gaat komen. Je hebt de mogelijkheid om ieder van deze elementen te selecteren en naar wens in te vullen.

Uiteraard is het bij het kopen van een boxspring in Vriezenveen niet zo dat het alleen om de technische kant gaat. Het oog wil ook wat en om die reden hebben ze bij Löwik Wonen & Slapen een mooi aantal stijlmodellen opgesteld staan, zodat je snel een beeld hebt van de mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring van de mensen op de afdeling, kunnen ze je perfect adviseren met betrekking tot modellering van hoofdbord en kleur- en materiaalkeuze voor de stoffering. Zo ben je verzekerd van een mooie, duurzame boxspring voor op je slaapkamer.

Slaapcomfort in Vriezenveen

Een goede dag begint ‘s nachts, dat is echt zo. Het herstellen gedurende de nacht is nodig om de volgende dag weer optimaal energiek te kunnen presteren. Het hebben van een rustige omgeving waar je lichaam en geest kunnen ontspannen is dan ook een must. Naast een goede samenstelling van het bed hebben ook de juiste temperatuur en een goed verduisterde slaapomgeving een positieve invloed op de nachtrust.

Wij zijn blij dat ons verkooppunt voor boxsprings in Vriezenveen naast een brede collectie, de adviseurs ook allemaal lange tijd ervaring hebben in de slaapbranche. Bespreek alle wensen en eventuele problemen met onze adviseurs en kom samen tot een goed eindresultaat. Een mooie collectie comfortabele boxsprings in Vriezenveen staat voor je klaar om getest te worden. Zeker weten dat er alle ruimte, tijd en persoonlijke aandacht voor je is? Maak online alvast een afspraak om de collectie Hml Bedding boxsprings in Vriezenveen te bekijken.

Maatwerk boxsprings in Vriezenveen

Interesse in meer informatie over het productieproces of benieuwd waar onze passie voor maatwerk vandaan komt? Check dan de speciale maatwerk pagina. We hebben ons best gedaan om hier een goede indruk te geven van de aandacht en zorg die we graag besteden aan jouw boxspring.