menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Lokeren

Een boxspring in Lokeren: perfect innerlijk en uiterlijk


In de omgeving van Lokeren staat onze dealer Noppe Slaapcultuur voor je klaar om je te helpen bij het maken van jouw persoonlijke keuzes, om jouw boxspring samen te tellen. Een bed koop je niet zomaar. Dit is voor iedereen anders, en dus geloven we bij Hml Bedding dat hier altijd maatwerk aan te pas komt. Naar eigen wensen en inzichten kun je lle artikelen uit onze collectie combineren. Als je voor Hml Bedding kiest, weet je zeker dat je voor een bed gaat dat jarenlang meegaat. Zonder meerprijs realiseren we een aangepaste maat en ook in jouw stofkeuze zit geen verschil in prijs. We willen jou stimuleren om zo makkelijk mogelijk jouw boxspring op jouw wensen af te stemmen. Zodra jij jouw persoonlijke keuze hebt gemaakt, gaan wij met zorg aan de slag bij het maken van jouw unieke boxspring.

Gratis maatwerk

9,2 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom kiezen voor een boxspring in Lokeren?


Bij een op-maat-gemaakte boxspring weet je zeker dat deze volledig naar jouw wensen is. Wij willen je tegemoet komen en jouw keuzes zo makkelijk mogelijk maken. Al onze matrassen en toppers hebben dezelfde hoogte, zodat deze altijd naast elkaar te combineren zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om per persoon een keus te maken, zonder dat het uiterlijk van jouw unieke boxspring beïnvloed wordt. Onze adviseurs van Slaapcomfort Noppe staan met man en macht voor je klaar om jou te begeleiden bij het maken van jouw persoonlijke keuzes.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Beste koop ever, een Hml-bed!

Chintia Dunhoft, ontvangen via facebook

Sinds een half jaar ook een Hml-bed; mooi en ligt prima.

Anne-Marie Kok-Levens

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Boxspring in Lokeren

Alle onderdelen van een boxspring hebben invloed op jouw unieke slaapcomfort. Denk hierbij aan het onderstel, het matras en de topper. Alle onderdelen kun jij zelf samenstellen. Ook het soort pootjes en voeten- en/of hoofdbord kunnen naar aanleiding van jouw smaak en stijl aangepast worden. Wil je partner graag een elektrisch verstelbare boxspring, en vind jij dit niet per se noodzakelijk? Zelfs dit kunnen we realiseren, zonder dat het plaatje aangetast wordt. Slaapcomfort Noppe helpt je graag om jouw boxspring samen te stellen.

Advies voor optimale nachtrust in Lokeren

Een goede nacht is de basis van het goed functioneren tijdens de dag. Iedereen slaapt ongeveer een derde van zijn leven, je brengt dus veel tijd door in je bed. Het is daarom aan te raden jezelf goed te laten informeren voordat je een nieuw matras en/of boxspring koopt. Veel matrassen en slaapsytemen lijken ontzettend op elkaar, maar zijn qua materiaalgebruik wel degelijk verschillend. Het prettige van Slaapcomfort Noppe is dat ze naast een compleet assortiment ook jarenlang ervaring hebben. Want naast een goed product is een goed advies ook absoluut nodig om tot een goed eindresultaat te komen. Maak hier een afspraak, zodat je zeker bent dat er tijd om ruimte is om jouw bed samen te stellen.

Goed slapen vergt maatwerk

Ben je benieuwd hoe wij maatwerk doorvoeren in onze producten? Neem dan een kijkje op de maatwerk pagina. We laten je graag zien hoeveel aandacht en zorg wij besteden aan jouw nachtrust. Het maken van een bed vergt veel vakmanschap en handwerk. Waar mogelijk combineren we dit met de nieuwste technieken en materialen.