menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Vlissingen

Jouw eigen unieke boxspring bij Blankenburgh Wonen en Slapen in Vlissingen


Een boxspring in Vlissingen samenstellen kan bij Blankenburgh Wonen en Slapen. Hier staan professionals voor je klaar met gepast advies over de juiste samenstelling voor jouw boxspring op maat. Om een goede keuze te maken is het belangrijk je te verdiepen in wat jouw wensen zijn. Let een paar nachten op je slaaphouding en bedenk wat je wel en niet prettig vindt aan je huidige bed. Aan de hand hiervan kunnen we je adviseren en maken wij een boxspring met het juiste slaapcomfort voor een heerlijke nachtrust.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

De voordelen van een boxspring van Hml Bedding


Uiteindelijk wil je een boxspring die aan al jouw wensen voldoet, zowel wat betreft comfort als uitstraling. Daarom maken wij al onze boxsprings volledig op maat. Alle matrassen en toppers zijn van dezelfde hoogte, ongeacht het gekozen comfort. Hierdoor zijn alle producten met elkaar te combineren en hoef je nooit concessies te doen in uitstraling of comfort. Wanneer jouw partner voor een compleet ander comfort type kiest, is dit geen enkel probleem. Het comfort is per ligplek afzonderlijk te bepalen. Wij zorgen ervoor dat het een mooi geheel vormt. Zelfs als de een kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring en de ander een vaste uitvoering, kan dit in de boxspring worden verwerkt. Dat is het mooie aan maatwerk, wij maken waar jouw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard komen hier een aantal keuzes bij kijken om het juiste bed te kunnen maken. Hier helpen de professionals in Vlissingen je uiteraard graag bij.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Super fijn bed. Snelle levering. Prettige service. Kortom...dik tevreden.

Petra Auwens, ontvangen via Google mijn bedrijf

Laat je adviseren bij een neutraal verkooppunt. In ons geval was dat Boonman Bedden: top verkooppunt en goed advies. De keuze voor Hml Bedding was door ons snel gemaakt!

Alex, ontvangen via website

Bij ons staat het model Toba al mooi en het slaapt heerlijk!

Cecile Habraken, ontvangen via Facebook

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Waar koop ik een boxspring in Vlissingen?

Bij Hml Bedding bieden we diverse keuzes aan voor de volgende producten: pootjes, matras, topper, voetbord, hoofbord en de stofkeuze. Zelfs in de stofkeuze valt te variëren. Wil je bijvoorbeeld de voorkant van je hoofdbord een andere stof dan de zijkant? Dat is mogelijk! Aangezien al onze bedden maatwerk zijn, is er heel veel mogelijk. Wil jij bijvoorbeeld qua comfort een heel ander matras en/of topper? Ook dat is geen probleem. Alles is met elkaar te combineren, aangezien alles van dezelfde hoogte is. Bij Blankenburgh Wonen en Slapen in Vlissingen kun je diverse variaties maken en ervaren. Zodra jij al jouw persoonlijke keuzes hebt gemaakt, gaan wij met veel passie en liefde aan de slag om jouw bed te produceren.

Luxe hoogwaardige boxsprings in Vlissingen

Een goede boxspring is erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Een goede nachtrust heeft een erg goede invloed op het presteren overdag. Het is daarom heel belangrijk dat je de tijd neemt om een boxspring samen te stellen. Bekijk alle mogelijkheden en laat je adviseren om de juiste keuzes te kunnen maken. Wij proberen de keuzes uiteraard zo makkelijk mogelijk te maken door geen extra kosten te rekenen voor de stofkeuze en door zoveel mogelijk voorbeelden te laten zien bij onze verkooppunten. Uiteraard is het verstandig je te laten adviseren bij een beddenspeciaalzaak. Hier staan mensen voor je klaar die dagelijks een bed samenstellen en precies weten waar jij op moet letten.

Ambacht en maatwerk

Tijdens de afspraak voor het samenstellen van jouw boxspring worden de keuzes gemaakt. Hierna gaan wij aan de slag om de boxspring daadwerkelijk te realiseren. Het bed wordt volledig op maat gemaakt, waardoor er geen overproductie plaatsvindt. Ben je benieuwd geworden naar onze passie voor ambacht en maatwerk? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina. We laten je graag zien wat we doen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. We zijn doorlopend op zoek naar de beste grondstoffen en materialen voor onze producten, zodat we bedden kunnen blijven maken die geschikt zijn om lang te bestaan en daarmee erg duurzaam zijn. Liever gelijk persoonlijk advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een boxspring in Vlissingen via onze afspraakpagina.