menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Middelburg

​Een boxspring op maat bij Blankenburgh Wonen en Slapen Middelburg


Bij Blankenburgh Wonen en Slapen in Middelburg kun je met gemak een boxspring samenstellen. De adviseurs geven je hierbij professioneel advies over de juiste samenstelling voor jouw boxspring op maat. We raden je aan om van tevoren jouw wensen te bepalen om zo tot een goede keuze te komen. Let bijvoorbeeld op je slaaphouding en bedenk wat je wel en niet prettig vindt aan je huidige bed. Op deze manier kunnen we je goed adviseren en maken wij jouw boxspring met het juiste slaapcomfort.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Een boxspring van Hml Bedding


Wij maken onze boxsprings helemaal op maat. Je wilt tenslotte een boxspring die aan al jouw comfort- en uitstralingswensen voldoet. Alle matrassen en toppers zijn even hoog, welk comfort je ook kiest. Je kunt hierdoor alle producten met elkaar combineren en hoeft geen concessies te doen voor wat betreft uitstraling of comfort. Wanneer jouw partner voor een ander comforttype kiest, levert dit geen problemen op. Per ligplek afzonderlijk kun je het comfort bepalen, waarna wij ervoor zorgen dat het een mooi geheel vormt.
Zelfs een elektrisch verstelbare boxspring en een vaste uitvoering kunnen zonder problemen naast elkaar gecombineerd worden. Dat is het mooie aan maatwerk, wij maken jouw droombed! De professionals in Middelburg helpen je hier uiteraard graag bij.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

Slaapt super!

Joost van den Berg, ontvangen via facebook

Bij ons staat het model Toba al mooi en het slaapt heerlijk!

Cecile Habraken, ontvangen via Facebook

Hoe stel je jouw boxspring samen in Middelburg?

Wij bieden je diverse keuzes voor de boxspringpootjes, het matras, de topper, het voetbord, hoofbord en de stof. Een combinatie of variatie van verschillende stoffen is ook prima mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdbord dat bekleed wordt met twee verschillende stoffen. Er is heel veel mogelijk, aangezien al onze bedden maatwerk zijn. Wil je qua comfort een heel ander matras en/of andere topper? Ook dat is geen enkel probleem. Alles is met elkaar te combineren, want onze matrassen en toppers zijn van dezelfde hoogte.
Bij Blankenburgh Wonen en Slapen in Middelburg kun je diverse variaties maken en proberen. Wanneer jij al jouw persoonlijke keuzes hebt gemaakt, gaan wij met veel passie en liefde aan de slag om jouw ideale bed te maken.

Luxe boxsprings in Middelburg

Een goede boxspring is heel belangrijk voor een goede nachtrust. Wanneer je goed slaapt, functioneer je overdag beter. Het is dus erg belangrijk dat je de tijd neemt om jouw boxspring samen te stellen. Om jouw keuzes te vergemakkelijken, rekenen we geen extra kosten voor bijvoorbeeld de stofkeuze en laten we zoveel mogelijk voorbeelden zien bij onze verkooppunten. Uiteraard is het verstandig je goed te laten adviseren bij een beddenspeciaalzaak waar professionals voor je klaarstaan die precies weten waar jij op moet letten.

Ambacht en maatwerk

Goed slapen vergt maatwerk, dat vinden we bij Hml Bedding. Een bed is heel persoonlijk en daarom is het belangrijk dat het op maat wordt gemaakt. Ben je ook benieuwd naar onze passie voor ambacht en maatwerk? Kijk dan eens op onze maatwerkpagina waar we je ons productieproces laten zien. We zijn altijd op zoek naar de beste grondstoffen en materialen voor onze producten, zodat we boxsprings kunnen maken die geschikt zijn om lang te bestaan en dus duurzaam zijn. Wil je graag meteen persoonlijk advies? Maak dan gerust een afspraak voor een boxspring in Middelburg via onze afspraakpagina.