menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Katwijk vind je bij Plug Meubelen


Voor een boxspring in Katwijk staan ze bij onze dealer Plug Meubelen altijd voor je klaar. Specialisten helpen jou een boxspring samen te stellen die geheel aan jouw wensen voldoet. Goed slapen vergt maatwerk, en dat is precies de reden waarom jouw bed nog niet bestaat. De keuzes die jij maakt resulteren in een unieke boxspringcombinatie. Bij Hml Bedding bieden we een flexibele service en een uitgebreide collectie, dit vind je ook terug bij ons verkooppunt voor boxsprings in Katwijk.

Het maatwerk en de verregaande service zorgen ervoor dat we meer dan genoeg mogelijkheden bieden, zodat jij eenvoudig een uniek bed kunt configureren. We vinden het belangrijk om het samenstellen van een bed zo makkelijk mogelijk te maken en proberen daarom alles mogelijk te maken. Wil je bijvoorbeeld andere breedte- en/of lengtematen? Dan rekenen wij hier geen extra kosten voor. Of wil je een andere stof dan de meest voor de hand liggende variant? Ook dat is mogelijk zonder meerprijs. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding. Het doel is dat we op een fijne, gestroomlijnde manier een boxspring creëren die bij jou past en waar jij gelukkig van wordt.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

De wijsheid van het kiezen voor een boxspring in Katwijk


Bij Hml Bedding leggen we je graag uit wat we doen en waarom we het op die manier doen. We geloven dat een bed een investering is waar je jarenlang plezier van hebt. Om deze reden maken wij enkel duurzame boxsprings: geschikt om lang te bestaan. Overhaast een bed aanschaffen is in onze ogen dan ook niet de juist benadering. Het is een proces waarbij het belangrijk is de juiste keuzes te maken. We helpen je graag bij het maken van deze persoonlijke keuzes en willen je hierin tegemoetkomen. Bij Hml Bedding hebben alle matrassen en toppers dezelfde hoogte, waardoor alle combinaties denkbaar zijn zonder verschil in uitstraling. Zo kan eenieder zijn eigen persoonlijke ligcomfort bepalen, zonder dat het invloed heeft op het uiterlijk van het bed. Al met al is het belangrijk dat je jezelf goed inleest en het juiste advies inwint voordat je een boxspring in Katwijk koopt.

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Boxspring Fris & Scandinavisch

Boxspring met hoofdbord Allegretto in de stijl Fris & Scandinavisch

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Hml Bedding heeft mijn bedje geleverd. Hebben ze prima gedaan. Vakkundig en snel, had het zelf niet beter kunnen doen. Materialen zijn goed.

Peter Maas, ontvangen via Google mijn bedrijf

Zeer tevreden over onze nieuwe boxspring van Hml. Ligt voortreffelijk, en we worden sinds lange tijd weer uitgerust wakker, zonder klachten.

Marion Wijnen-Kuunders, ontvangen via Google mijn bedrijf

Ik slaap er al 3 jaar fantastisch op.

Jacqueline de Jong, ontvangen via facebook

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Een boxspring in Katwijk samenstellen

Alle elementen van een boxspringcombinatie zijn belangrijk en dragen één voor één bij aan het ligcomfort van het bed. Juist om deze reden is het zaak dat je alle elementen persoonlijk kunt kiezen en samenstellen: een onderstel, het matras, een topper en eventueel een voet- en/of hoofdbord. Bij Plug Meubelen staan ze je graag bij om je in dit proces te begeleiden en je te helpen met het maken van de juiste keuzes voor een boxspring in Katwijk. In de showroom staan diverse modellen die genoeg variatie bieden om verschillende combinaties te kunnen maken. Nadat het innerlijk van het bed bepaald is, mag het uiterlijk ook niet ontbreken. Je bepaalt zelf de kleur van de stof en of je gebruik wilt maken van een voet- en/of hoofdbord en zo ja, in welke vorm. Wil je liever stoffen combineren, omdat dit beter aansluit bij jouw slaapkamerstijl? Ook dat is mogelijk. Je hebt het zelf in de hand.

Hoge kwaliteit boxsprings in Katwijk

Een hoge kwaliteit boxspring zorgt voor meer energie overdag. Een goede nachtrust heeft namelijk een grote impact op jouw functioneren overdag. Doordat je ’s nachts goed tot rust komt, kun je de volgende dag weer energiek aan de dag beginnen. Het is daarom van groot belang dat je jouw ideale bed zorgvuldig samenstelt. De ervaren specialisten bij ons verkooppunt voor een boxspring in Katwijk laten je graag onze uitgebreide collectie ervaren, zodat jij de juiste keuzes maakt. Je kunt altijd langsgaan in de winkel of vooraf online een afspraak inplannen, zodat je zeker weet dat er genoeg tijd en ruimte is om je te helpen.

Ambacht en maatwerk

Met veel passie en liefde wordt er aan jouw bed gewerkt. Geen enkel bed is hetzelfde en dat is hetgeen wat wij juist zo mooi vinden. Wij faciliteren je graag in een bed dat volledig op jouw lijf is geschreven. Vind je het leuk om te zien hoe wij te werk gaan tijdens ons productieproces? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina. Het handwerk in combinatie met recente technologische ontwikkelingen resulteert in kwalitatief vakwerk.