menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Oldenzaal

​Een op maat gemaakte boxspring in Oldenzaal


Ben je op zoek naar een boxspring in Oldenzaal? Loop dan eens binnen bij Slaapspecialist Oldenzaal, waar professionals voor je klaarstaan om je te helpen jouw unieke boxspring samen te stellen. Bij deze slaapspecialist vind je vanaf oktober 2021 een ruim assortiment boxsprings van Hml Bedding.

Wij werken uitsluitend samen met professionele verkooppunten waar ze jou van persoonlijk en vakkundig advies kunnen voorzien bij het maken van de juiste keuzes. Voor een boxspring in Oldenzaal kun je daarom terecht bij Slaapspecialist Oldenzaal aan de Eekboerstraat.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Een boxspring kopen in Oldenzaal is een goede keuze


Een boxspring op maat is altijd een goede keuze, aangezien deze helemaal volgens jouw wensen wordt gemaakt. Iedereen is uniek en daarom is een boxspring ook erg persoonlijk. Bij Hml Bedding vinden we het belangrijk dat de keuzes die jij moet maken zo gemakkelijk zijn. Daarom zijn al onze producten met elkaar te combineren en te variëren. Alle toppers en matrassen zijn even hoog, waardoor ze eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Mocht jouw eventuele partner een ander comfort wensen dan jij, dan is dat prima te realiseren. Als je allebei voor een andere topper kiest, kunnen ze gecombineerd worden door middel van een koppelrits. Zelfs een elektrisch verstelbaar en een niet-elektrisch verstelbaar bed zijn feilloos op elkaar aan te sluiten. Hierdoor heb je altijd de uitstraling die jij voor ogen hebt, met het daarbij behorende slaapcomfort. Concessies zijn dus op geen enkele wijze noodzakelijk om het door jou gewenste bed te krijgen.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Wij hebben vannacht voor het eerst in ons nieuwe Hml bed geslapen en wat een verademing. Naast dat onze slaapkamer ineens de uitstraling heeft gekregen van hotelkamer, ligt het bed hemels. Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneind een aanrader. Daar hebben wij over getwijfeld, maar we zijn aangenaam verrast over het extra comfort dat dit geeft. De term “niet uit bed kunnen komen” heeft voor onze een nieuwe dimensie gekregen;). Niets dan lof voor Hml Bedding en de service van Mark van de Laarschot, dank voor de goede nachtrust!

Elsemieke Bergema, ontvangen via Google mijn bedrijf

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Perfect hoe het bed volledig naar wens kan worden samengesteld. Perfecte levering. Net toen het 2 dagen 30 graden was. Desondanks meteen goed kunnen slapen. Onze dochter wil nu ook zo'n bed. We zijn er heel blij mee.

Alexander Pijnenburg, ontvangen via Google mijn bedrijf

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

Een samengestelde boxspring in Oldenzaal

Het samenstellen van een boxspring bestaat uit het kiezen van de juiste onderdelen. Een boxspringcombinatie bestaat uit diverse lagen, die elk hun eigen bijdrage leveren aan het slaapcomfort. De specialist vraagt altijd naar je slaaphouding om te kijken welke producten het beste bij jou passen. Het is daarom goed om van tevoren op te letten hoe je het fijnste ligt en wat je prettig en minder prettig vindt aan je huidige bed. Dit is allemaal input die gebruikt wordt bij het samenstellen van jouw ideale boxspring. Aan de hand hiervan kijken we welk matras en welke topper het beste bij jou passen en welke uitstraling je zelf wenst. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment hoge kwaliteit stoffen waarvoor we allemaal dezelfde prijs hanteren. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat jouw voorkeur uitgaat naar een stof in een hogere prijscategorie.

Het matras, de topper en het eventuele voet- en/of hoofdbord kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Kies per product hetgeen wat het beste bij jou past en zo wordt de combinatie jouw eigen persoonlijke boxspring. Jij geeft aan wat jouw voorkeur heeft en wij zorgen ervoor dat het bed met veel liefde en passie gemaakt wordt.

Het beste advies in Oldenzaal

Het is bekend dat je een groot deel van je leven slapend doorbrengt. Een goede nachtrust heeft een positieve invloed op jouw functioneren overdag. Het is daarom erg belangrijk dat je een goed slaapcomfort hebt. Op internet kom je veel verschillende slaapsystemen tegen die op het eerste gezicht allemaal erg veel op elkaar lijken. Echter, het materiaalgebruik is erg verschillend, maar zeer zeker wel van belang. Zorg er daarom voor dat je jezelf goed laat adviseren, zodat je zeker weet dat je een goed bed kiest waar je jarenlang plezier van hebt.

Maatwerk is passie

Goed slapen vergt maatwerk, vinden wij bij Hml Bedding. We maken jouw bed pas als jij de juiste keuzes hebt gemaakt. Zo komt er geen massaproductie aan te pas en vindt er geen overproductie plaats. We selecteren met veel aandacht onze producten en maken duurzame bedden: geschikt om lang te bestaan. Ben je benieuwd naar het hele productieproces? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina. Uiteraard kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via onze afspraakmodule voor een boxspring in Oldenzaal.