menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Oldenzaal

​Een op maat gemaakte boxspring in Oldenzaal


Ben je op zoek naar een boxspring in Oldenzaal? Loop dan eens binnen bij Slaapspecialist Oldenzaal, waar professionals voor je klaarstaan om je te helpen jouw unieke boxspring samen te stellen. Bij deze slaapspecialist vind je vanaf oktober 2021 een ruim assortiment boxsprings van Hml Bedding.

Wij werken uitsluitend samen met professionele verkooppunten waar ze jou van persoonlijk en vakkundig advies kunnen voorzien bij het maken van de juiste keuzes. Voor een boxspring in Oldenzaal kun je daarom terecht bij Slaapspecialist Oldenzaal aan de Eekboerstraat.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Een boxspring kopen in Oldenzaal is een goede keuze


Een boxspring op maat is altijd een goede keuze, aangezien deze helemaal volgens jouw wensen wordt gemaakt. Iedereen is uniek en daarom is een boxspring ook erg persoonlijk. Bij Hml Bedding vinden we het belangrijk dat de keuzes die jij moet maken zo gemakkelijk zijn. Daarom zijn al onze producten met elkaar te combineren en te variëren. Alle toppers en matrassen zijn even hoog, waardoor ze eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Mocht jouw eventuele partner een ander comfort wensen dan jij, dan is dat prima te realiseren. Als je allebei voor een andere topper kiest, kunnen ze gecombineerd worden door middel van een koppelrits. Zelfs een elektrisch verstelbaar en een niet-elektrisch verstelbaar bed zijn feilloos op elkaar aan te sluiten. Hierdoor heb je altijd de uitstraling die jij voor ogen hebt, met het daarbij behorende slaapcomfort. Concessies zijn dus op geen enkele wijze noodzakelijk om het door jou gewenste bed te krijgen.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Een samengestelde boxspring in Oldenzaal

Het samenstellen van een boxspring bestaat uit het kiezen van de juiste onderdelen. Een boxspringcombinatie bestaat uit diverse lagen, die elk hun eigen bijdrage leveren aan het slaapcomfort. De specialist vraagt altijd naar je slaaphouding om te kijken welke producten het beste bij jou passen. Het is daarom goed om van tevoren op te letten hoe je het fijnste ligt en wat je prettig en minder prettig vindt aan je huidige bed. Dit is allemaal input die gebruikt wordt bij het samenstellen van jouw ideale boxspring. Aan de hand hiervan kijken we welk matras en welke topper het beste bij jou passen en welke uitstraling je zelf wenst. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment hoge kwaliteit stoffen waarvoor we allemaal dezelfde prijs hanteren. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat jouw voorkeur uitgaat naar een stof in een hogere prijscategorie.

Het matras, de topper en het eventuele voet- en/of hoofdbord kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Kies per product hetgeen wat het beste bij jou past en zo wordt de combinatie jouw eigen persoonlijke boxspring. Jij geeft aan wat jouw voorkeur heeft en wij zorgen ervoor dat het bed met veel liefde en passie gemaakt wordt.

Het beste advies in Oldenzaal

Het is bekend dat je een groot deel van je leven slapend doorbrengt. Een goede nachtrust heeft een positieve invloed op jouw functioneren overdag. Het is daarom erg belangrijk dat je een goed slaapcomfort hebt. Op internet kom je veel verschillende slaapsystemen tegen die op het eerste gezicht allemaal erg veel op elkaar lijken. Echter, het materiaalgebruik is erg verschillend, maar zeer zeker wel van belang. Zorg er daarom voor dat je jezelf goed laat adviseren, zodat je zeker weet dat je een goed bed kiest waar je jarenlang plezier van hebt.

Maatwerk is passie

Goed slapen vergt maatwerk, vinden wij bij Hml Bedding. We maken jouw bed pas als jij de juiste keuzes hebt gemaakt. Zo komt er geen massaproductie aan te pas en vindt er geen overproductie plaats. We selecteren met veel aandacht onze producten en maken duurzame bedden: geschikt om lang te bestaan. Ben je benieuwd naar het hele productieproces? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina. Uiteraard kun je ook vrijblijvend een afspraak maken via onze afspraakmodule voor een boxspring in Oldenzaal.