menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Enschede op maat gemaakt


Voor een op maat gemaakte boxspring in omgeving Enschede bevindt zich in Oldenzaal het perfecte verkooppunt. De adviseurs staan voor jou klaar en helpen je om de juiste keuzes te maken voor jouw persoonlijke boxspring. Elke persoon is uniek, en bij Hml Bedding geloven we dat daardoor ook elk bed uniek is. Hier komt dus altijd maatwerk aan te pas. Jouw boxspring maken we pas als je jouw persoonlijke keuzes hebt doorgegeven. Binnen onze uitgebreide collectie zijn alle artikelen met elkaar te combineren, waardoor het keuzeproces makkelijker wordt.

Daarnaast realiseren we aangepaste lengte- en breedtematen zonder meerprijs en is er geen prijsverschil in stof- en kleurkeuze. Doordat de prijzen hetzelfde blijven, kun jij jezelf helemaal focussen op wat uiteindelijk écht het beste is voor jou en jouw slaapcomfort. Alleen voor specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden rekenen we een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Zelf een boxspring samenstellen in Enschede

Zelf een boxspring samenstellen is essentieel. Je weet dan zeker dat de boxspring volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Dit is erg belangrijk in onze ogen, zeker aangezien een goede boxspring een duurzame investering is waar je jarenlang plezier van moet hebben. Het samenstellen van jouw unieke boxspring vinden we dermate belangrijk, dat we jouw keuzes zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken. Alle matrassen en toppers zijn even hoog, zodat deze eenvoudig naast elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo wordt het makkelijker om per persoon het individuele ligcomfort te bepalen, zonder dat het afbreuk doet aan het totaalplaatje. Het is zelfs mogelijk om een vaste en elektrisch verstelbare boxspring naast elkaar te plaatsen.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Waar kan ik advies krijgen over een boxspring in Oldenzaal?

Voordat je een boxspring koopt, is het belangrijk je goed advies inwint, waarna je jouw eigen keuzes kunt maken. Een slaapsysteem bestaat namelijk uit diverse onderdelen, die allemaal bijdragen aan een jouw optimale slaapcomfort. De meest bekende onderdelen zijn het matras en de topper, maar ook de boxspring en het onderstel zijn belangrijke onderdelen die van invloed zijn op jouw slaapkwaliteit. Daarnaast kun je bij Hml Bedding ook kiezen uit diverse soorten pootjes en of je wel of geen hoofd- en/of voetbord wenst. Ons verkooppunt Slaapspecialist Oldenzaal helpt je graag door dit proces heen, zodat jij de juiste keuzes maakt en jarenlang plezier hebt van een kwalitatief goede boxspring.

Optimaal slaapcomfort in Enschede

Een energieke dag begint met een goede nachtrust. Jezelf opladen, om er de volgende dag weer helemaal tegenaan te kunnen. Een goede boxspring is een duurzame investering, het gaat jarenlang mee. Je mag hier dan ook de tijd voor nemen. Laat jezelf goed informeren en maak uiteindelijk jouw eigen keuzes.

Een goede nachtrust vergt maatwerk

Maatwerk is erg belangrijk bij Hml Bedding. Wij vinden namelijk dat goed slapen altijd maatwerk vergt, omdat iedereen uniek is. We willen de aandacht en zorg die we besteden aan het maken van jouw bed heel graag met je delen. Neem daarom eens een kijkje op onze maatwerk pagina. Ambacht en vakmanschap worden gecombineerd met de nieuwste technologieën.