menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Enschede

Een boxspring in Enschede op maat gemaakt


Voor een op maat gemaakte boxspring in omgeving Enschede bevindt zich in Oldenzaal het perfecte verkooppunt. De adviseurs staan voor jou klaar en helpen je om de juiste keuzes te maken voor jouw persoonlijke boxspring. Elke persoon is uniek, en bij Hml Bedding geloven we dat daardoor ook elk bed uniek is. Hier komt dus altijd maatwerk aan te pas. Jouw boxspring maken we pas als je jouw persoonlijke keuzes hebt doorgegeven. Binnen onze uitgebreide collectie zijn alle artikelen met elkaar te combineren, waardoor het keuzeproces makkelijker wordt.

Daarnaast realiseren we aangepaste lengte- en breedtematen zonder meerprijs en is er geen prijsverschil in stof- en kleurkeuze. Doordat de prijzen hetzelfde blijven, kun jij jezelf helemaal focussen op wat uiteindelijk écht het beste is voor jou en jouw slaapcomfort. Alleen voor specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden rekenen we een geringe vergoeding.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Zelf een boxspring samenstellen in Enschede

Zelf een boxspring samenstellen is essentieel. Je weet dan zeker dat de boxspring volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Dit is erg belangrijk in onze ogen, zeker aangezien een goede boxspring een duurzame investering is waar je jarenlang plezier van moet hebben. Het samenstellen van jouw unieke boxspring vinden we dermate belangrijk, dat we jouw keuzes zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken. Alle matrassen en toppers zijn even hoog, zodat deze eenvoudig naast elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo wordt het makkelijker om per persoon het individuele ligcomfort te bepalen, zonder dat het afbreuk doet aan het totaalplaatje. Het is zelfs mogelijk om een vaste en elektrisch verstelbare boxspring naast elkaar te plaatsen.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Luxe & Pit

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Luxe & Pit

Boxspring Naturel & Minimalisme

Boxspring met hoofdbord Assai in de stijl Naturel & Minimalisme

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Pittig & Pastel

Boxspring met hoofdbord Ostinato in de stijl Pittig & Pastel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heb net een nieuwe Hml boxspring besteld!! We kunnen niet wachten hahaha!

Peter Maters, ontvangen via Facebook

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Wij zijn sinds 2012 eigenaar van een Hml Bedding boxspring. Uitgebreide zoektocht gehad en op (teveel) bedden proef gelegen, kwamen toch elke keer weer terug bij Hml-bed. Goede uitleg gehad, dus alleen maar positief!

Berry v.d. Burgt, ontvangen via Radar

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Een Hml Bedding boxspring in Enschede

Voordat je een boxspring koopt, is het belangrijk je goed advies inwint, waarna je jouw eigen keuzes kunt maken. Een slaapsysteem bestaat namelijk uit diverse onderdelen, die allemaal bijdragen aan een jouw optimale slaapcomfort. De meest bekende onderdelen zijn het matras en de topper, maar ook de boxspring en het onderstel zijn belangrijke onderdelen die van invloed zijn op jouw slaapkwaliteit. Daarnaast kun je bij Hml Bedding ook kiezen uit diverse soorten pootjes en of je wel of geen hoofd- en/of voetbord wenst. Ons verkooppunt Slaapspecialist Oldenzaal helpt je graag door dit proces heen, zodat jij de juiste keuzes maakt en jarenlang plezier hebt van een kwalitatief goede boxspring.

Optimaal slaapcomfort in Enschede

Een energieke dag begint met een goede nachtrust. Jezelf opladen, om er de volgende dag weer helemaal tegenaan te kunnen. Een goede boxspring is een duurzame investering, het gaat jarenlang mee. Je mag hier dan ook de tijd voor nemen. Laat jezelf goed informeren en maak uiteindelijk jouw eigen keuzes.

Een goede nachtrust vergt maatwerk

Maatwerk is erg belangrijk bij Hml Bedding. Wij vinden namelijk dat goed slapen altijd maatwerk vergt, omdat iedereen uniek is. We willen de aandacht en zorg die we besteden aan het maken van jouw bed heel graag met je delen. Neem daarom eens een kijkje op onze maatwerk pagina. Ambacht en vakmanschap worden gecombineerd met de nieuwste technologieën.