menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een op maat gemaakte boxspring in Zaandam


Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Zaandam staan de professionals bij De Bedstee voor je klaar om je te helpen jouw unieke boxspring te configureren. Bij deze beddenspeciaalzaak vind je een ruim assortiment boxsprings van Hml Bedding. Wij geloven erin dat ieder bed persoonlijk is en dus ook voor iedereen anders. Daarom werken wij uitsluitend samen met professionele verkooppunten waar ze jou van persoonlijk en vakkundig advies kunnen voorzien bij het maken van de juiste keuzes. Voor een boxspring in Zaandam kun je daarom terecht bij De Bedstee aan de Pieter Ghijsenlaan.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom een persoonlijke boxspring in Zaandam een goede keus is


Een boxspring op maat is altijd een goede keuze, aangezien deze volledig naar jouw wensen en keuzes is afgestemd. Ieder mens is uniek en daarom is een boxspring ook erg persoonlijk. Bij Hml Bedding vinden wij het belangrijk dat de keuzes die jij moet maken zo makkelijk mogelijk gemaakt kunnen worden. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle producten met elkaar te combineren en te variëren zijn. Zo zijn alle toppers en matrassen van dezelfde hoogte, waardoor deze eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Mocht jouw eventuele partner een ander comfort prefereren dan jij, dan is dat te realiseren. Als je beide voor een ander comfort kiest qua topper, is deze samen te combineren door middel van een koppelrits. Zelfs een elektrisch verstelbaar en een niet-elektrisch verstelbaar bed zijn feilloos op elkaar aan te sluiten. Hierdoor heb je altijd de uitstraling die jij voor ogen hebt, met het daarbij behorende slaapcomfort. Concessies zijn dus op geen enkele wijze noodzakelijk om de boxspring te krijgen waar jij blij van wordt.

Boxspring Zacht & Organisch

Boxspring met hoofdbord Poco in de stijl zacht & Organisch

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Landelijk & Decoratief

Boxspring met hoofdbord Adagio in de stijl Landelijk & Decoratief

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Wij hebben vannacht voor het eerst in ons nieuwe Hml bed geslapen en wat een verademing. Naast dat onze slaapkamer ineens de uitstraling heeft gekregen van hotelkamer, ligt het bed hemels. Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneind een aanrader. Daar hebben wij over getwijfeld, maar we zijn aangenaam verrast over het extra comfort dat dit geeft. De term “niet uit bed kunnen komen” heeft voor onze een nieuwe dimensie gekregen;). Niets dan lof voor Hml Bedding en de service van Mark van de Laarschot, dank voor de goede nachtrust!

Elsemieke Bergema, ontvangen via Google mijn bedrijf

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Wij slapen nu 6 weken op een heerlijke boxspring met de luxe broektopper en super hoeslaken!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Een samengestelde boxspring in Zaandam

Het samenstellen van een boxspring gaat gepaard met het kiezen van de juiste onderdelen. Een boxspringcombinatie bestaat uit diverse producten, die ieder hun eigen bijdrage leveren aan het slaapcomfort. De specialist zal altijd vragen naar je slaaphouding om te kijken welke producten het beste bij jouw persoonlijke wensen passen. Het is daarom goed om van tevoren op te letten hoe je het prettigste ligt en wat je momenteel fijn en minder fijn vindt aan je huidige bed. Dit is allemaal input die gebruikt kan worden bij het samenstellen van jouw boxspring. Aan de hand hiervan gaan we kijken welk matras en welke topper het beste passen en welke uitstraling jij wenst. Er is ruime keuze uit hoge kwaliteit stoffen waarvoor we allemaal dezelfde prijs hanteren. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat jouw voorkeur uitgaat naar een stof in een hoger prijssegment. Wij willen dat jij de keuze maakt op basis van wat jij mooi vindt, niet op basis van de eventuele extra kosten.

Het matras, de topper en het eventuele voet- en/of hoofdbord kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Kies per product hetgeen wat het beste bij jou past en zo wordt de combinatie jouw eigen persoonlijke boxspring. Jij hoeft maar aan te geven wat jouw voorkeur geniet en wij zorgen ervoor dat het bed met veel liefde en passie gerealiseerd wordt.

Het beste advies voor heerlijk slaapcomfort in Zaandam

Het is inmiddels wel bekend dat slapen een heel groot en belangrijk deel van je leven omvat. Een goede nachtrust heeft een positieve invloed op jouw functioneren van de dag erna. Het is daarom erg belangrijk dat je een hoog slaapcomfort hebt. Via internet kom je een hele hoop verschillende slaapsystemen tegen, die op het eerste gezicht allemaal erg veel op elkaar lijken. Echter, het materiaalgebruik is erg verschillend, maar zeer zeker van belang. Zorg er daarom voor dat je jezelf goed inleest en laat adviseren, zodat je zeker weet dat je een goede keus maakt waar je jarenlang plezier van hebt.

Maatwerk is onze passie

Aangezien ieder bed uniek is, vinden wij dat er altijd maatwerk aan te pas komt. Wij beginnen pas met het maken van een bed als jij de juiste keuzes hebt gemaakt. Op deze manier komt er geen massaproductie aan te pas en vindt er geen overproductie plaats. Met veel aandacht selecteren we onze producten en maken wij bedden die geschikt zijn om lang te bestaan. Mocht je benieuwd zijn naar het hele productieproces, dan kun je een kijkje nemen op onze maatwerk pagina. Liever gelijk persoonlijk advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een boxspring in Zaandam via onze afspraak pagina.