menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een boxspring in Bakel wordt geheel op maat gemaakt


Een boxspring in Bakel koop je bij een van onze verkooppunten in de buurt. Zij helpen jou maar al te graag om een boxspring samen te stellen die volledig naar wens is. Hml Bedding begrijpt dat de keuze voor een bed persoonlijk is en daarom staat maatwerk hoog in het vaandel. Het bed dat het beste bij jou past bestaat nog niet. Deze wordt pas in productie genomen, nadat jouw persoonlijke keuzes zijn vastgelegd door een specialist bij een van onze verkooppunten. De flexibiliteit en service van een boxspring van Hml Bedding, in combinatie met de uitgebreide collectie, bieden je meer dan genoeg mogelijkheden jouw ideale boxspring in Bakel samen te stellen. We streven we ernaar om de keuzes voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo realiseren we aangepaste lengte- en/of breedtematen zonder extra kosten. Ook de stofkeuze verandert niks in de prijs. Specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.
Een fijn proces met als uitkomst een zelf samengestelde boxspring dat volledig bij jou persoonlijk past. Dat is hetgeen wat wij het allerbelangrijkste vinden.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Waarom het slim is om te kiezen voor een boxspring in Bakel?


Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in Bakel is een boxspring van Hml Bedding een duurzame aankoop. We maken namelijk alleen boxsprings die geschikt zijn om lang te bestaan. Deze moet volledig naar wens zijn aan de binnenkant, maar natuurlijk ook aan de buitenkant. Het is daarom heel belangrijk dat je de juiste keuzes maakt voor jezelf en je eventuele partner. We begrijpen dat dit lastig kan zijn en proberen daarom voor iedereen de keuzes zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om deze reden zijn alle matrassen en toppers gelijk qua dikte, zodat deze altijd naast elkaar geplaatst kunnen worden, zonder dat het een negatieve invloed heeft op het totaalplaatje. Bij de aankoop van een boxspring in Bakel is het uiterst belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren en nooit overhaast een beslissing neemt.

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Werelds & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Animato in de stijl Werelds & Industrieel

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Rust & Eenvoud

Boxspring met hoofdbord Sonore in de stijl Rust & Eenvoud

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het is nog iedere avond een feest om in dat heerlijke bed te stappen.

mevr. Huigen, ontvangen via Facebook

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Sinds wij een Hml-bed hebben, worden we pas echt uitgerust wakker.

Rene Melio, ontvangen via facebook

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Een boxspring in Bakel op maat laten maken

Voor een boxspring in Bakel helpen ze je bij een van onze verkooppunten in de omgeving graag om alle elementen van de boxspring naar jouw wens aan te passen. Een boxspring bestaat uit een topper, het matras, het onderstel en eventueel een hoofd- en/of voetbord. Ieder onderdeel is hierbij belangrijk en deze dragen allemaal bij aan de kwaliteit van het ligcomfort.

Naast het innerlijk is ook het uiterlijk van een boxspring heel belangrijk. Jouw droombed moet qua uitstraling precies bij jou passen. Door zoveel mogelijk variatie te laten zien in de showroom van onze dealers, hopen we een beeld te geven van het scala aan alle mogelijkheden die er zijn. Je bepaalt zelf de stof, de kleur en maakt de keuze of je wel of geen hoofd- en/of voetbord wilt, en in welke vorm. Oftewel, je hebt alle keuzes zelf in de hand. Onze adviseurs begeleiden je graag in dit persoonlijke proces.

Optimaal slaapcomfort in Bakel

Om maximaal te kunnen presteren overdag, is een goede nachtrust noodzakelijk. Je slaapkamer moet een oase van rust zijn, zodat je de volgende dag weer energiek aan de dag kunt beginnen. Hierbij zijn temperatuur, luchtvochtigheid en goede verduistering ook van belang. Uiteraard mag een goed bed hierbij niet ontbreken. Met onze uitgebreide collectie helpen onze verkooppunten jou graag met het samenstellen van jouw perfecte bed. Via de afspraakmodule kun je een afspraak inplannen bij de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt.

Goed slapen vergt maatwerk

Onze bedden worden handgemaakt, waardoor geen bed hetzelfde is. We hebben passie voor maatwerk en dat willen we graag laten zien. Via onze maatwerk pagina geven we een kijkje in ons productieproces. Naast het ambachtelijk handwerk, werken we ook met de nieuwste technologieën. Deze combinatie uit zich in efficiënt vakwerk wat direct terug te zien is in de boxsprings die wij maken.