menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Blog Furnlovers modern

Stel je bed samen

“Een moderne stijl herken je aan de strakke lijnen, rustige kleuren en eenvoud. De moderne stijl hoeft echter zeker niet saai te zijn! Om de moderne stijl nog meer aan te laten sluiten op de huidige trends van 2017 worden vaak grafische elementen toegevoegd. Ik kwam Hml Bedding tegen en zag dat zij een aantal super leuke ideeën hebben voor de moderne stijl. Deze wil ik graag voor jullie uitlichten.

Moderne stijl


Bij de moderne stijl passen grafische elementen erg goed. Denk bijvoorbeeld aan leuke prints, opvallende vormen en daarbij een vrolijk kleurtje! Je werkt altijd wel vanuit een aantal basiskleuren: zwart, wit en grijs. Dat is ook waarschijnlijk hoe jij de moderne stijl als eerst herkent. Door deze kleuren te combineren met misschien een fellere kleur en een aantal speelse elementen zorg je ervoor dat het geen saai interieur wordt, maar juist een vrolijk geheel.

De moderne stijl in de slaapkamer


Hoe haal je nou deze moderne stijl in de slaapkamer? Dat kan door een aantal makkelijke stappen te volgen! Kies bijvoorbeeld voor een grijze boxspring. De kleur is in ieder geval goed! Daarnaast is de vorm van een boxspring ook mooi voor bij een modern interieur, mede door de strakke lijnen van een boxspring. Nu denk je misschien “saai, alleen een grijze boxspring…” Zeker niet, want there is more! Een grijze boxspring kun je goed combineren met een vrolijk (en een opvallend) dekbedovertrek. Ga een keer voor een grafische print bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ook veel doen met een leuk kleedje en kussens.

Naast dat het mooi moet zijn, wil je natuurlijk ook een fijne slaapcomfort. Een goed bed is wel zo belangrijk. Mijn tip: laat je adviseren door een professional. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste bed of de juiste boxspring aanschaft.

Woonaccessoires: mix it up!


Met woonaccessoires kun je nog meer moderne elementen in je slaapkamer halen. Een leuke poster aan de muur, een strak nachtkastje met een moderne twist of een gaaf vloerkleed. Het mag dus best wel een keer wat meer dan normaal!

Hml Bedding


Toe aan een nieuw bed en wil je hiervoor een goed advies? Op de website van Hml Bedding vind je meer informatie en ook de verkooppunten. Check it out!

Hou jij van een modern interieur en zou jij ook wel zo’n slaapkamer willen? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.”

Blog Furnlovers modern Terug naar nieuwsoverzicht