menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Gedurfd & Grafisch

Een grafische uitstraling in de slaapkamer kunt u realiseren door een boxspring in een neutrale kleur te combineren met grafische prints, bijvoorbeeld door een dekbedovertrek met verschillende kussens en plaids. Met een groot kleed kunt u ook veel bereiken. In deze trend combineert u grafische prints zoals stippen en strepen met grote kleurvlakken in felle kleuren. Eigenlijk kunt u elke kleur kiezen hiervoor (als u het zelf maar mooi vindt natuurlijk).

Goed uitgangspunt is zwart, wit en grijs als basis en 2 of 3 felle kleuren die mooi bij elkaar passen. Wij kozen hier voor fel blauw met zacht roze om het geheel wat zachter te maken. Aan de muur kunt u een collage maken van ingelijste teksten, gecombineerd met zwartwit fotografie die u aanspreekt. Durft u meer? Schilder dan een aantal lijnen of stippen uitvergroot op een wand, of een tekst of woord dat bij u past.

Materialen
die in deze stijl passen zijn kunststof, leer, (gekleurd) glas en keramiek. Glanzend en mat, grove en gladde structuren kunnen door elkaar gebruikt worden.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Lento in de stofkleur Gapp 65 Grey in combinatie met Crush 67 Antraciet.

Passende verfkleuren (Histor):
doordrongen S 3560 - R80B
kroon S 0580 - Y10R
egelantier S 0540 - R30B