menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Gedurfd & Grafisch

Een grafisch moderne uitstraling


Een grafische uitstraling in de slaapkamer kun je realiseren door een boxspring in een neutrale kleur te combineren met grafische prints, bijvoorbeeld door een dekbedovertrek met verschillende kussens en plaids. Met een groot kleed kun je ook veel bereiken. In deze trend combineer je grafische prints zoals stippen en strepen met grote kleurvlakken in felle kleuren. Eigenlijk kun je elke kleur kiezen hiervoor (als je het zelf maar mooi vindt natuurlijk).

Goed uitgangspunt is zwart, wit en grijs als basis en 2 of 3 felle kleuren die mooi bij elkaar passen. Wij kozen hier voor fel blauw met zacht roze om het geheel wat zachter te maken. Aan de muur kun je een collage maken van ingelijste teksten, gecombineerd met zwartwit fotografie die jou aanspreekt. Durf je meer? Schilder dan een aantal lijnen of stippen uitvergroot op een wand, of een tekst of woord dat bij jou past.

Materialen
die in deze stijl passen zijn kunststof, leer, (gekleurd) glas en keramiek. Glanzend en mat, grove en gladde structuren kunnen door elkaar gebruikt worden.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Lento in de stof Gapp 65 Grey in combinatie met Crush 67 Antraciet.

Passende verfkleuren (Histor):
doordrongen S 3560 - R80B
kroon S 0580 - Y10R
egelantier S 0540 - R30B