menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Rubato in stijl Zacht en Basic

Boxspring Rubato in stijl Zacht en Basic

Onze boxspring met hoofdbord Rubato past prima in een basic interieur. Dit interieur wordt zo genoemd, omdat zowel de kleuren als de vormgeving van de meubels niet heel uitgesproken, maar juist tijdloos zijn.

Boxsprings: tijdloos maar toch spannend

Als u kiest voor een tijdloze boxspring als basis, zoals een antraciet kleurige met hoofdbord Rubato en een mat witte linnenkast, kun je daar zeker nog een spannend geheel van maken.

Aanvullend bij de boxspring is hier gekozen voor styling met een mooie contrastrijke combinatie van zachte pastels met verschillende grijstinten, wit en zwart. De donkerbruine wand en de kleine details maken het een verrassend geheel. De accessoires in deze stijl hebben een zachte, hoogwaardige en een tikkie Japanse sfeer. Het zachte roze geeft een warme touch aan deze boxspring, maar toch is het algehele gevoel fris en helemaal van nu.

Boxspring stof

Gebruik weinig patronen, maar uni’s passend bij de stof van de boxspring. Zowel glanzend als mat textiel, rotan en riet, papier (zoals de gevouwen lampen) en mat aardewerk zijn. Kies voor eenvoudige strakke vormen welke passen bij de box waarin de boxspring is gestoffeerd.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Rubato in de stofkleur Casa 67 Antraciet.

Hoofdbord Rubato is een heerlijk zacht en cosy hoofdbord. De extreem zachte vormvaste schuimvulling geeft een bijzonder aangename ‘soft touch’. Met de ingetrokken rand, waardoor er een royale bolling in de twee delen ontstaat, is het een hoofdbord dat meteen opvalt.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een klassiek moodboard.