Moodboard - Klassiek & Vintage

Klassiek & Vintage

Een klassiek interieur doet denken aan vervlogen tijden…kastelen, landhuizen, lambrizering, mooie deurklinken, kroonluchters en paneeldeuren. De kunst bij een echt klassieke basis zoals hier is om er een geheel van te maken maar dan niet alsof je echt bij Lodewijk de veertiende naar binnen stapt. Belangrijk is om als tegenhanger voor het vele donkere hout (vloer en lambrizering) flink wat lichte tinten toe te voegen, bijvoorbeeld door een lichte wand, dekbed en kleed. Koele wittinten geven extra contrast en staan heel fris.

Het beste is om naast de neutrale tinten van het hout en de zand-, wit- en taupetinten. te kiezen voor 1 steunkleur. Blauw is een mooie klassieke kleur, omdat het erg mooi staat bij warme houtsoorten zoals kersen, eiken en mahonie. Door te spelen met verschillende tinten blauw en bijvoorbeeld kussens met verschillende patronen met elkaar te mixen, krijg je een eigentijdse sfeer.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Stringendo in de stofkleur Mine 51 Khaki.
Dit hoofdbord heeft een statig voorkomen, dat het dankt aan onder andere de verticale brede banen, met schuim doorstikte stof en de sierbies.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Passende verfkleuren (Histor):
twijg S 7005 - Y20R
denim S 6020 - R90B
fabel S 2030 - B