menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Noppe Slaapcultuur

Ga naar website →
Gentse Steenweg 9, 9160, Lokeren, België
0032 9 348 19 72, info@noppeslaapcultuur.be
hmlbedding-winkelpand-nieuw-noppeslaapcultuur-lokeren.JPG
boxspring-noppe-slaapcultuur-studio.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een goed matras of compleet slaapsysteem, helpt het professionele en enthousiaste team van Noppe Slaapcultuur in Lokeren je graag op weg. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Maar samen met de jarenlange ervaring van dit topteam komt het gegarandeerd goed. Ons motto is ‘Goed slapen vergt maatwerk’ en wij adviseren je dan ook om je in alle rust goed te laten adviseren en te gaan proefliggen bij Noppe Slaapcultuur in Lokeren.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, in zowel het matras als in de matrastopper, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren. En dat is toch waar we het met zijn allen voor doen!

Vanaf het eerste moment waren we ervan overtuigd dat de samenwerking met Hml Bedding er één van lange duur zou zijn. Hml is een verlengde van de filosofie van onze eigen winkel. Flexibiliteit, degelijke materialen en top service! Alles klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service, vriendelijke administratieve opvolging, goede leveringstermijnen.

Nathalie Noppe, Noppe Slaapcultuur

Onze eerste Hml Bedding dealer in België! En wat zijn we blij dat we bij zo een mooie zaak mogen starten. Het is fijn om te werken met mensen die ook van de details zijn en alleen tevreden zijn als ze voor de consument het best mogelijke eindproduct kunnen samenstellen. Op naar een mooie en lange termijn samenwerking tussen Hml Bedding en het Noppe Slaapcultuur-team!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Lokeren waar Noppe Slaapcultuur onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Dendermonde, Gent, Sint Niklaas, Aalst, Zelzate, Hamme, Grembergen, Bornhem en Zele. Neem voor bezorgmogelijkheden voor je woonplaats contact op met Noppe Slaapcultuur.