menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Slaapspecialist Drempt

Drempt

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Slaapspecialist Drempt u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Slaapspecialist Drempt u van harte uit..

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Drempt waar Slaapspecialist Drempt onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Hummelo, Doesburg, Hoog-Keppel, Angerlo, Laag-Keppel, Langerak en Toldijk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met info@slaapspecialistdrempt.nl.

Boxsprings bij Slaapspecialist Drempt over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Slaapspecialist Drempt in Drempt

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Drempt? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Slaapspecialist Drempt of neem contact op!

Rijksweg 20
6996 AC Drempt
Nederland
0313 476218
Ga naar website
info@slaapspecialistdrempt.nl
Neem contact op

Openingstijden