menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Klinkers Wonen en Slapen

Ga naar website →
Peijerstraat 111, 6101 GC, Echt, Nederland
0475 410207, info@klinkerswonenenslapen
boxspring-hmlbedding-klinkers-winkelpand.jpg
boxspring-hmlbedding-klinkers-studio.jpg

Klinkers Wonen en Slapen laat jou graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op juw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Klinkers wonen en slapen van harte welkom.

Reeds 25 jaar doen we op een prettige manier zaken met de familie van de Laarschot. De lijnen zijn kort en duidelijk. Ze gaan ten alle tijden voor duurzaam en degelijk, denken graag mee en zorgen voor een goede aftersales indien nodig. De prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en wij vinden het daarnaast erg prettig dat we met Hml Bedding een echt Nederlands merk in huis hebben dat indien nodig probleemloos maatwerk levert.

Miriam Klinkers, Klinkers Wonen en Slapen

Graag stellen we aan u voor: Klinkers Wonen en Slapen in Echt. Eén van de eerste adressen waar mijn vader kwam tijdens zijn start in de beddenbranche. Aangezien bij Klinkers Wonen en Slapen kwaliteit, vakmanschap en een goede service hoog in het vaandel staan, moge het duidelijk zijn dat we kunnen spreken van een goede match.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Echt waar Klinkers Wonen en Slapen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Maasbracht, Roermond, Maaseik, Heinsberg, Thorn, Swalmen, Panheel, Montfort en Beegden. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Klinkers Wonen en Slapen.